Įkraunama...
Įkraunama...

Tęsinys: kur rasti vyrą, kai tau... O ką, jei...

QUOTE(-burbanti- @ 2019 07 11, 13:52)
Is bobiško pavydo nekomentuoja,  nes zino,  kad jos niekada taip neatrodys budamos 50+
Tu ne kitokia, nei jos. Tave pavydas vedzioja gyvenimo keliu.

Idejai 2 sekundem, kai forume buvo tik Idomucia ir mandra lotuliukas.gif nemate gi dauguma tavo tu nuotrauku. Drasuole.
Man asmeniskai tai nera ka slepti, kas asmeniskai paraso, su tuo pasikeiciam fb nuorodom, o cia deti ,kad kazkas papletikninti galetu, tai koks tikslas, jau nebera apie ka?
Papildyta:
QUOTE(cambala @ 2019 07 11, 14:01)
Aimeja rase tavo amziu ( nu ne tiesiogiai, bet suprast buvo galima). Tai tympes ir trumpa suknyte tinka mergaiciukems, panelems. O bobele 40 su virs kokiam mieste taip pamacius apsiredziusia - nekazka su skoniu.
Toks derinys nebent kokiam darbely prie ukio. O tu gi su trimis aukstaisiais...

as pati savo amziu pernai rasiau. o kas tinka moterim palei tave 40+? ilgi sijonai ir skareles ant galvu? lotuliukas.gif paziurek kaip zmones siais laikais rengiasi, ka tu vis prisifantazuoji? Gal stilistes nevaidink,nes labai nusigrybavai. biggrin.gif
kas tau cia pvz nestilinga?
vartotojo įkelta nuotrauka
arba cia?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lutuke123: 11 liepos 2019 - 13:09
Tai idekit kelioms sekundems, gi niekas nepraso ilgiau.
Bet ne, gi jus tik drasios pakalbeti...daugiau nieko. Tuscia vieta.
Atsakyti
Parodykit jus man grazu derini tympu ir TRUMPOS sukneles ar tunikos? g.gif
Atsakyti
QUOTE(mylimuke! @ 2019 07 11, 14:14)
Parodykit jus man grazu derini tympu ir TRUMPOS sukneles ar tunikos? g.gif

ka tik virsuje idejau
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2019 07 11, 12:55)
o kiauto pramušimas čia prie ko? aš ir taip paieškoma biggrin.gif
tavo foto pvz. nemačiau, tikrai nekabu šioje temoje ištisai, kad matyčiau. O kaip supratau, rodė jaunystės foto, gal dar kokią nespalvotą? tai aš savo prieš 20 metų irgi parodyti galiu, tik bėda, kad neturiu, pas tėvus jos biggrin.gif

TOP 3 nekabanciu cia istisai biggrin.gif

Kas paskelbė žinutes: Tęsinys: kur rasti vyrą, kai tau... O ką, jei...
Paskelbė Žinutės
lutuke123 4457
IDOMUCIA 2931
Monteverte 2708
Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2019 07 11, 14:12)
Tai idekit kelioms sekundems,  gi niekas nepraso ilgiau.
Bet ne,  gi jus tik drasios pakalbeti...daugiau nieko. Tuscia vieta.

o kam? koks tikslas?
Papildyta:
QUOTE(mylimuke! @ 2019 07 11, 14:19)
TOP 3 nekabanciu cia istisai  biggrin.gif

Kas paskelbė žinutes: Tęsinys: kur rasti vyrą, kai tau... O ką, jei...
Paskelbė Žinutės
lutuke123 4457
IDOMUCIA 2931
Monteverte 2708

zinuciui skaicius nerodo, kiek zmogus sedi temoje, yra tokui ,kur tiks skaito ir nieko neraso.

bet tai ar ne tu is Montevertes saipeisi,akd iznute skitu skaiciuoja? lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2019 07 11, 15:08)
kas tau cia pvz nestilinga?
arba cia?

Kam dedi tokias nuotraukas, kuriose nei procento nera tavo aprangos. Lyg butu galima pamanyt, kad tu panasiai rengiesi. Bet gi pati zinai, kad sita apranga iki tavo, kaip iki Menulio. biggrin.gif biggrin.gif Idek kaip savo panasia.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Aimeja: 11 liepos 2019 - 13:24
QUOTE(lutuke123 @ 2019 07 11, 14:21)
o kam? koks tikslas?

Ka tik rasiau - pamatymui ant kiek baili esi.

Papildyta:
Alio!! Ponios ir panelės? Slabo pasirodyti? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Aimeja @ 2019 07 11, 13:23)
Kam dedi tokias nuotraukas, kuriose nei procento nera tavo aprangos. Lyg butu galima pamanyt, kad tu panasiai rengiesi. Bet gi pati zinai, kad sita apranga iki tavo, kaip iki Menulio.  biggrin.gif  biggrin.gif  Idek kaip savo panasia.

Ubuntes nk neatsidaruneju, sikart smalsumas nugalejo.
Grazus deriniai.
Bet as daug maz isivaizduoju ubuntes timpes ir suknyte.
Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2019 07 11, 14:24)
Ka tik rasiau -  pamatymui ant kiek baili esi.

? nu busiu del taves baili ir ka, koks man skirtumas, ka tu apie mane galvoji? biggrin.gif
Man tokios snekos primena paauglius kurie vienas kita stumia i pavoju ir sako, nu ka bijai bijai? biggrin.gif

tu man parodyk, ka turi as tau parodysiu ka moku ...ar ne ? lotuliukas.gif

Mane asmeniskai neveikia tokios nesamones, nu bet gal ant kurios suveiks. bigsmile.gif
Noreciau paziureti kaip stilinga Cambala atrodo, ji gi cia pvz visiem, o as tai ka nestilinga, nutukusi, kaip ten sake ,kaip Sirinskiene , tai ka ten rodytis, ka ci amzones gasdinsi? cia butu jau jusu drasos patikritnimas i mane ziureti lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2019 07 11, 13:21)

zinuciui skaicius nerodo, kiek zmogus sedi temoje, yra tokui ,kur tiks skaito ir nieko neraso.

Tai jusu trijule tik skaito? bigsmile.gif
Papildyta:
QUOTE(lutuke123 @ 2019 07 11, 13:29)

Noreciau paziureti kaip stilinga Cambala atrodo, ji gi cia pvz visiem, o as tai ka nestilinga, nutukusi, kaip ten sake ,kaip Sirinskiene , tai ka ten rodytis, ka ci amzones gasdinsi? cia butu jau jusu drasos patikritnimas i mane ziureti lotuliukas.gif

As jau senai apie save rasiau - esu sena ir baisi biggrin.gif .
Kad tu daugeliuo asociojuojiesi su Sirinskiene. Bet Aimeja ease, kad esi simpatiska moteryte.
Atsakyti
QUOTE(Aimeja @ 2019 07 11, 14:23)
Kam dedi tokias nuotraukas, kuriose nei procento nera tavo aprangos. Lyg butu galima pamanyt, kad tu panasiai rengiesi. Bet gi pati zinai, kad sita apranga iki tavo, kaip iki Menulio.  biggrin.gif  biggrin.gif  Idek kaip savo panasia.

are you very sure, duotum savo barete prisysioti? lotuliukas.gif sakai is 3 apredu zinai mano 365 apredus per metus? lotuliukas.gif kaip itk tokia balda , kaip antoro nuotraukoje labai panasia vakar vilkejau tik kelnytes irgi panasios po apacia buvo juodos ar kita kart uzsidedu linines kelnias pilkas. jei jau taip smalsu, isidesiu i Fb kada padarysiu public, kad galetum pasiciekaunyti, ka beveiksi be mano apziurejimu, tai pirma,
antra prie ko cia as???? buvo parasyta, kad moterim 40+ apalamai netinka tympos ir sukneles trumpos, idejau pvz paklausti, kas cia jai negrazu?

apie save visai neturiu noro diskutuoti, nelabai suprantu, kam as turiu kazka i save panasia ieksoti? kas per nesveikumas jusu minciu vingiu? blink.gif
nejau be pletku, be asmeniskumu tu nesugebi nei 1 zinutes parasyti? blink.gif
Papildyta:
QUOTE(cambala @ 2019 07 11, 14:33)
Tai jusu trijule tik skaito? bigsmile.gif
Papildyta:

As jau senai apie save rasiau - esu sena ir baisi biggrin.gif .
Kad tu daugeliuo asociojuojiesi su Sirinskiene. Bet Aimeja ease, kad esi simpatiska moteryte.

nu ne tu rasei kad tau vos 40+ ir tirkai nerasei apie save ,kad baisi , sakei liekna graksti, nuolat sportuoji.

nepastebejau,kad taip rasytu, jei rase, netiesa, netikekit, mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(cambala @ 2019 07 11, 14:27)
Ubuntes nk neatsidaruneju, sikart smalsumas nugalejo.
Grazus deriniai.
Bet as daug maz isivaizduoju ubuntes timpes ir suknyte.

bet tai gi rasei 40+ jokiu trumpu sukneliu ir tympu negalima nesoti ne? pamatei,kad galima?

ir kaip tu isivaizduoji? bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lutuke123: 11 liepos 2019 - 13:41