Įkraunama...
Įkraunama...

Tęsinys: kur rasti vyrą, kai tau... O ką, jei...

QUOTE(Monteverte @ 2019 07 11, 12:43)
nu jei jau Austėja graži, tai aš Deivė tada smile.gif

As nesakiau, kad Austeja grazi. Bet palyginilus su tavim - grazuole.
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2019 07 11, 13:36)
nuo mano glusumo jum sorai blogeja, vaje,kaip jums nepasiseke lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif ne tik forume jus erzinu, bet ir per orus, matai mano galios kokios lotuliukas.gif

Pasakyk man - kodel tu vel ir vel, ir vel sugrįžti ten, kur tave skriaudzia ir is taves tyciojasi?

Tu man kazkiek primeni Stokholmo sindroma.

Tau tai iprasta busena? Nieko naujo? Tu pripratus, kad tave zemintu? Iskelta galva, bet su pasleptomis asaromis akyse visiems visada sakai, kad pas tave viskas gerai?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -burbanti-: 11 liepos 2019 - 12:49
QUOTE(cambala @ 2019 07 11, 13:47)
As nesakiau, kad Austeja grazi. Bet palyginilus su tavim - grazuole.

tai įdėk mano foto, palygins ir kitos biggrin.gif o jei neturi, nustok skiest tą patį šūdą, idiote
sugalvok ką nors naujo jau, nes visiškai nudurnėjai su ta pačia info. Alzheimeris jau progresuoja? tai vis tą patį rašai, kad galvotume, jog atmintį dar turi? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2019 07 11, 13:43)

bet nemačiau, kad kas tave dabartinę būtų pakomentavęs. Matomai nematė mirksiukas.gif

Is bobiško pavydo nekomentuoja, nes zino, kad jos niekada taip neatrodys budamos 50+

Tu ne kitokia, nei jos. Tave pavydas vedzioja gyvenimo keliu.
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2019 07 11, 12:46)
Juk pati cia rasiau,kad daznai deduosi tympas, ant virsau susknyte trumpa

Siaip stilistas tau parekomenduotu prie tavo atsikisusio pilvo( juk cia del jo kelias dienas rasinejai) nedeveti tympiu ir trumpis suknytes...Baisus derinys, ypac tavo amziuj.
Jei pas zmogu kazkokia problema su figura ar svoriu - reiktu rinktis tokius drabuzius, kurie ta problema neutralizuotu, o ne ryskintu.
Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2019 07 11, 13:48)
Pasakyk man -  kodel tu vel ir vel,  ir vel sugrįžti ten,  kur tave skriaudzia ir is taves tyciojasi?

Tu man kazkiek primeni Stokholmo sindroma.

Tau tai iprasta busena? Nieko naujo?  Tu pripratus,  kad tave zemintu? Iskelta galva, bet  su pasleptomis asaromis akyse visiems visada sakai,  kad pas tave viskas gerai?

vel vyras nepamylejo, kad prie manes kabinetis pradejai, nebeturi jau prie ko daugiau? lotuliukas.gif

jei tave kas skriaudzia tai darykis isvadas, manes kol kas niekas neskriaudzia, o ka zmones kai kurie raso, tai tik rodo juos, ne mane, pacios musates pacios saukiat, jus savo postais rodot save, o ne pasnekova mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2019 07 11, 12:49)
tai įdėk mano foto, palygins ir kitos biggrin.gif

Tai pati ir rodykis.
Aimeja ubuntes nededa, as irgi taves neatskleisiu 4u.gif .
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2019 07 11, 13:54)
Siaip stilistas tau parekomenduotu prie tavo atsikisusio pilvo( juk cia del jo kelias dienas rasinejai) nedeveti tympiu ir trumpis suknytes...Baisus derinys, ypac tavo amziuj.
Jei pas zmogu kazkokia problema su figura ar svoriu - reiktu rinktis tokius drabuzius, kurie ta problema neutralizuotu, o ne ryskintu.

kokia problema, kokio mano amziaus, ka tu cia dabar vel susifantazavai? lotuliukas.gif

oi jus jumoristes pakeliat man nuotaika nuobodziam darbe kas diena lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2019 07 11, 13:54)
vel vyras nepamylejo, kad prie manes kabinetis pradejai, nebeturi jau prie ko daugiau? lotuliukas.gif

jei tave kas skriaudzia tai darykis isvadas, manes kol kas niekas neskriaudzia, o ka zmones kai kurie raso, tai tik rodo juos, ne mane, pacios musates pacios saukiat, jus savo postais rodot save, o ne pasnekova  mirksiukas.gif

As matau tavo sielą.
Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2019 07 11, 13:56)
As matau tavo sielą.

Matytoja tu matytoja, tai todel ant Montevertes pyksti , konkurencija taip sakant? biggrin.gif
Atsakyti
Tai per dideles bailės esat ideti savo nuotraukàs trumpam?
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2019 07 11, 12:55)
kokia problema, kokio mano amziaus, ka tu cia dabar vel susifantazavai? lotuliukas.gif

Ar ne tu dvi dienas su virs cia nagrinejai savo figuris problema - atsikisusi pilva?
Aimeja rase tavo amziu ( nu ne tiesiogiai, bet suprast buvo galima). Tai tympes ir trumpa suknyte tinka mergaiciukems, panelems. O bobele 40 su virs kokiam mieste taip pamacius apsiredziusia - nekazka su skoniu.
Toks derinys nebent kokiam darbely prie ukio. O tu gi su trimis aukstaisiais...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo cambala: 11 liepos 2019 - 13:02