Įkraunama...
Įkraunama...

Tęsinys: kur rasti vyrą, kai tau... O ką, jei...

QUOTE(Iš_Šviesos @ 2019 07 11, 12:34)
Lutuke nuo pat pradziu forume su naremis bendravo kaip su kvaisomis. Tiesiogiai nevadino, bet frazes pvz « kaip tau nedaeina; kiek galima aiskinti kol suprasi; kaip tau tuos diplomus dave » yra labai panasaus lygio nepagarba pasnekovui. 

teisingai rašė. Kas tai per pašnekovės, išties kokio lygio, jei lietuviškai (kad ir su klaidomis parašyta) nesupranta? Nors gėdytųsi rašyti, kad nesupranta jos postų. Nebuvo tokio posto, kurio nesuprasčiau nors pas vieną narį. O Lutukės postų tipo kelios nesupranta. Tai gal bėda jose?
Ji kaip tik labai aiškiai rašo. Aš tai tingiu. Numetu būna porą sakinių, bet ir tai protingi žmonės supranta. Čia gi ne mokslinis darbas, kad įvadas, dėstymas ir išvados bei tyrimas su anketa ar diagrama turi būti biggrin.gif Forumai skirti plepalams, gyvenimiškai patirčiai, o ne tipo aukšto lygio mokslinaims pagrindimams. Tos "mokslininkės" pačios tik apsijuokia smile.gif

Papildyta:
QUOTE(-burbanti- @ 2019 07 11, 12:41)
Tu irgi ne viena karta gyreisi savo isvaizda.
Rodykis.
Nesirodysi -  značyt melavai.

tik po jos. Jinai gi labai nervinasi, kad aš pirmutinė noriu būti biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2019 07 11, 12:44)

tik po jos. Jinai gi labai nervinasi, kad aš pirmutinė noriu būti biggrin.gif

Pffff...
Vat ir parodei, kad galios pas tave gal tik šiknoj. Nes jei butum 'kitokia', tai tau px butu kada rodytis, nes automatiskai apsisaugotum nuo nuziurejimu ir blogos akies. Niekas nepramustu tavo apsauginio kiauto. Baimė - silpnumo pozymis.
Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2019 07 11, 12:50)
Pffff...
Vat ir parodei,  kad galios pas tave gal tik šiknoj. Nes jei butum 'kitokia',  tai tau px butu kada rodytis,  nes automatiskai apsisaugotum nuo nuziurejimu ir blogos akies. Niekas nepramustu tavo apsauginio kiauto. Baimė -  silpnumo pozymis.

o kiauto pramušimas čia prie ko? aš ir taip paieškoma biggrin.gif
tavo foto pvz. nemačiau, tikrai nekabu šioje temoje ištisai, kad matyčiau. O kaip supratau, rodė jaunystės foto, gal dar kokią nespalvotą? tai aš savo prieš 20 metų irgi parodyti galiu, tik bėda, kad neturiu, pas tėvus jos biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2019 07 11, 10:04)
tai ko po to tada rėki, kad kaip čia aš tau nenusileidžiu

As? Kurioj vietoj ? blink.gif
Tu gali " nenusileist " kiek tik nori - tampysiu as tave tiek, kiek noresiu tongue.gif . Te 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Monteverte @ 2019 07 11, 11:32)
cambalinė pas mus modielka, tipo straina ir aukšta, plaukai nerealūs, kitas gi įžeidinėja tipo po 120 cm kiaulytės, trumpom kojytėm, beplaukės ir t.t., tai balsuoju, kad ji pasirodytų biggrin.gif
jei nepasirodys, vadinasi ji kiaulės akimis, 120 cm, stora ir plika. Tada ir foto nebereiks, galėsim tokią ją įsivaizduoti 4u.gif

Gyvenime nerasiau, kad esu grazi. Man to nereikia.
Cia tu vis sm rasinejai kokia tu grOAzi. Tai dek cia ta savo fotke su melyna bluzele ir melyna kepurele, Agniezska bigsmile.gif .
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2019 07 10, 23:59)
besidraskanti ( ir draskysies) del savo paskutinio kasnio - zodzio sm

skaityk debile pati savo rašliavą biggrin.gif
tave gi biesina ir visus tavo velnius, kad ne tavo žodis paskutinis, todėl ir draskaisi vėl iš naujo ir iš naujo atėjus. Todėl ir rašai, kad rašysi kiek nori, o norėtum, kad aš nebeatrašyčiau ir nusileisčiau. Aš nusileidžiu tik negyviems 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(cambala @ 2019 07 11, 12:59)
Gyvenime nerasiau, kad esu grazi. Man to nereikia.
Cia tu vis sm rasinejai kokia tu grOAzi. Tai dek cia ta savo fotke su melyna bluzele ir melyna kepurele, Agniezska bigsmile.gif .

tai būdama baidykle iš kitų tyčiojies? kiek apvarei narių, įskaitant ne narių kai pvz., Boss ar tą "morkų pardavėją".
Nu ir debilė
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2019 07 11, 12:02)
skaityk debile pati savo rašliavą biggrin.gif
tave gi biesina ir visus tavo velnius, kad ne tavo žodis paskutinis, todėl ir draskaisi vėl iš naujo ir iš naujo atėjus. Todėl ir rašai, kad rašysi kiek nori, o norėtum, kad aš nebeatrašyčiau ir nusileisčiau. Aš nusileidžiu tik negyviems 4u.gif
Papildyta:

tai būdama baidykle iš kitų tyčiojies? kiek apvarei narių, įskaitant  ne narių kai pvz., Boss ar tą "morkų pardavėją".
Nu ir debilė

Manes nieks " nebiesina". " Biesintu" - tai elgciaus kaip tu. Nervicka biggrin.gif .
Bet tai Austeja L zymiai geriau uz tave atrodo. O vakar tiek plysavai. Ir ji viska turi - seima, karjera, darba, grazu vyra. O tu ka turi? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2019 07 11, 12:55)
o kiauto pramušimas čia prie ko? aš ir taip paieškoma biggrin.gif
tavo foto pvz. nemačiau, tikrai nekabu šioje temoje ištisai, kad matyčiau. O kaip supratau, rodė jaunystės foto, gal dar kokią nespalvotą? tai aš savo prieš 20 metų irgi parodyti galiu, tik bėda, kad neturiu, pas tėvus jos biggrin.gif

Nesupranti kas yra nemaloniausias dalykas 'kitokiems'?
Pasufleruosiu - kada per kvailumą savo galias praranda, kai nesugeba saves apsisaugoti.
Beje - rodziau ir jaunystes ir 2018 kalėdų. Ta pacia diena. Kad negaletu tokios kaip tu zuikiai drąsuoliai kabinetis biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(kin @ 2019 07 11, 09:56)
Sia ir kita savaite nebusiu, gal dar kita?  ax.gif

Kodel vis atidelioji ir nenori su ja susitikt? biggrin.gif
Atsakyti
Nu?
Tai ilgai teks laukti kas kada išdrįs pasirodyti?
Labai įdomu kas pas mus cia turi stipru pasitikejima savimi...
Atsakyti
QUOTE(Aimeja @ 2019 07 10, 19:26)
O va dabar taip- sakei turi galiu, padaryk, kad butu karstas oras.  biggrin.gif Jei ne, reiskia nieko nemoki.
Cia nuo tavo glusumo.

nuo mano glusumo jum sorai blogeja, vaje,kaip jums nepasiseke lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif ne tik forume jus erzinu, bet ir per orus, matai mano galios kokios lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2019 07 11, 13:07)
Manes nieks " nebiesina". " Biesintu" - tai elgciaus kaip tu. Nervicka biggrin.gif .
Bet tai Austeja L zymiai geriau uz tave atrodo. O vakar tiek plysavai. Ir ji viska turi - seima, karjera, darba, grazu vyra. O tu ka turi? biggrin.gif

nu jei jau Austėja graži, tai aš Deivė tada smile.gif
Papildyta:
QUOTE(-burbanti- @ 2019 07 11, 13:12)
Nesupranti kas yra nemaloniausias dalykas 'kitokiems'?
Pasufleruosiu -  kada per kvailumą savo galias praranda,  kai nesugeba saves apsisaugoti.
Beje -  rodziau ir jaunystes ir 2018 kalėdų. Ta pacia diena. Kad negaletu tokios kaip tu zuikiai drąsuoliai kabinetis  biggrin.gif

bet nemačiau, kad kas tave dabartinę būtų pakomentavęs. Matomai nematė mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Aimeja @ 2019 07 11, 09:54)
Rodyk tu savo nuotraukas, daryk ka tik nori ir kaip nori, man visiskai dzin, tik neaiskink ka as tureciau daryti. Ubunte aiskino, sukneles moteriskumas, naturalu, kad nuejau paziuret grazuoles su suknele ir va, moteriske su timpom. Sake priaugo 22 kg. Tai cia jau daug. Naturalu, kad paziurejau ar tikrai. Melage ji. Vienaip kalba. Kitaip gyvena.

lotuliukas.gif o ant tympu kas ar ne suknele? taigi salta Airioje buna, ir vasara gana vesi, plikom kinkom nelakstysiu, ne Ispanijoje kokoj gyvenu lotuliukas.gif ir galu gale ar sakiau kad AS VAIKSTAU KASDIENA su suknele, siandien pvz su lininem kelnem ir ka? Juk pati cia rasiau,kad daznai deduosi tympas, ant virsau suknyte trumpa TAI KUR MELAI? bigsmile.gif is 3 nuotrauku per 2 metus, pasidarei isvadas, kaip as kasdiena vaikstau?ir is tu 3 visuose su suknelem ir 1 be tympu, plikom kojom lotuliukas.gif visgi kokia tu kompleksuota boba lotuliukas.gif
ko gi as tau taip rupiu visgi?

tai argumentuosi, ka as kitaip kalbu ir kitaip gyvenu????? ar pati tokia? bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lutuke123: 11 liepos 2019 - 12:51