Įkraunama...
Įkraunama...

Tęsinys: kur rasti vyrą, kai tau... O ką, jei...

QUOTE(Monteverte @ 2019 07 11, 06:40)

tai jei tu kitokia, kodėl nenusileidi?

O tavo sugyventinis tau nusileisdavo?
Taip, as kitokia.
Ka tu skaitai " nusileidimu"?
Man patinka tave erzinti. Juk jei nereaguotum - senai nervu tau netampyciau 4u.gif .
Matai - as dar atvira tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(given444 @ 2019 07 11, 08:30)
Man buvo isvis mintis sovusi - davai, visos parodom savo foto(kurios nemate).
jei as parodau savo foto, tai tos, kas jau drista kazka kiritkuoti, tegu parodo savo, ir davai,atvirom kortom.
kodel? toks zmogus fainas, atviras ir nekompleksuotas.ir zaidiza lygiame lauke, o ne saudo pasislepes ir kruta vaidina, nors esti visai nekrutas.
nes jei toks sau fainas, kodel bijo pasirodyti.

pritariu. as pati Ubuntei pastebejau: na va, forume sededama, nusileidai zargonu iki ju lygio...
bet kiekvienam - savo.
anksciau Ubunte niekaip zmoniu nevadinda: nei "nusisneki", nei kvaisele, nei susisuko protas, nei atsikrapstyk akis, nei pan.

Ka tu cia svaigsti? Alio, teta, cia tik forumas, kokius nuotrauku deliojimai? Man pvz visai neidomu kaip atrodai tu ar Aimeja. Kaip atrodo ubunte - manau visi noretu paziuretu kas rasineja tokias kvailas paklodes ir mokina savo gyvenimo tiesu, nes jos gyvenimas, jos mintys yra " ne bukos".

Eik tu? O kai ji buvo Sani nicu, neikaip nevadino nariu? Ar naudingai neatsimeni?
Jau visos ramios, niekada nesiveliancios i konfliktus nares kaip vadina " jus bukos", " jums neina suvokt" , " ar jus tik tiek sugebat ismastyt". Cia ji raso pvz tokiom, kaip is Sviesos, Delfine, Asaka...Ir vien todel, kad ju nuomone ar postas yra protingi, bet nesutampa su josios.
Juk jai visi buki. Visi, isskyrus jos uztareja monteverte. Ir Zelenskis bukas, ir Grybauskaite buka, ir Matijosaitis bukas ir visi viesi, auksti valstybes ar instituciju vadovai irgi buki.
O ji viena prOAtinga. Sedi sm ir paklodes audzia.

Ir dar. Na ismete ja is forumo pusei metu. Tu sutinki, kad is niekur nieko neismetineja? Gerai, prisiregistravo lutukes nicu, pirma karta i tokio lodoriaus truexo tema. Ir po dienos pradejo bukinti, menkinti normalias nares. Jos gi niekas lutukes nicu nepazinojo dar, neikaip jos nevadino.
Tai kad kiskis savo ubunte uzantin, vezk i kokia negyvenama sala, atjunk nuo interneto ir auklek.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo cambala: 11 liepos 2019 - 08:57
QUOTE(given444 @ 2019 07 11, 10:30)
o tu nepastebi, kokia visgi esi kompleksuota.  kai porasyk paminejai apie Ubuntes fb, galvoju tiek to, bet kai net iki dabar vis mini - ir matosi, kad foto vis perziurineji, tai kaip pavadinti toki zmogu kaip tu?
jei as parodau savo foto, tai tos, kas jau drista kazka kiritkuoti, tegu parodo savo, ir davai,atvirom kortom.
kodel? toks zmogus fainas, atviras ir nekompleksuotas.ir zaidiza lygiame lauke, o ne saudo pasislepes ir kruta vaidina, nors esti visai nekrutas.
nes jei toks sau fainas, kodel bijo pasirodyti.
ir jei toks krutas, kam vis mineti Ubuntes (ar kito nario) foto?
o tu dabar, Aimeja, tupi krumuose ir saudai i Ubunte. tai atsistok i sviesa, gi ne kumpa ragana esi.
na ir kas kad ubunte per klaida - kaip sakai - nutekino savo profili.
Man vienas zmogus is forumo, atsiunte savo profili, foto, tai as laikiau "garbes reikalu" jo neziureti, nes pati neketinau jam "atsiverti". net smalsumo delei neziurejau. nes toks esu zmogus.
matematika.
pritariu. as pati Ubuntei pastebejau: na va, forume sededama, nusileidai zargonu iki ju lygio...
bet kiekvienam - savo.
anksciau Ubunte niekaip zmoniu nevadinda: nei "nusisneki", nei kvaisele, nei susisuko protas, nei atsikrapstyk akis, nei pan.

Gal tu nustok man skaityt pamokslus ka, kada ir kaip daryti? Ok? As jau didele mergaite ir pati zinau ka man daryti. Darausi nepakanti zmoniu bukumui, melui ir kliedesiams.

Rodyk tu savo nuotraukas, daryk ka tik nori ir kaip nori, man visiskai dzin, tik neaiskink ka as tureciau daryti. Ubunte aiskino, sukneles moteriskumas, naturalu, kad nuejau paziuret grazuoles su suknele ir va, moteriske su timpom. Sake priaugo 22 kg. Tai cia jau daug. Naturalu, kad paziurejau ar tikrai. Melage ji. Vienaip kalba. Kitaip gyvena.

Is viso ko tu prikibai prie manes.Tu gi tokia visa nekompleksuota, kruvas draugu turinti, o vistiek as tau taip rupiu. Skaitai, komentuoji. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Montekrista.back @ 2019 07 11, 08:08)
Nuvilsiu tave, tai netiesa.
Papildyta:

Tamsuoli, segtukai dėl skausmo  smile.gif

Kazkokie iskrypimai.
Gaidys tam turi snapa, vyrai - irgi moka isvanoti sonus
Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2019 07 11, 10:12)
Kazkokie iskrypimai.
Gaidys tam turi snapa, vyrai - irgi moka isvanoti sonus

Baisūs iškrypimai 🧐😂
Atsakyti
QUOTE(given444 @ 2019 07 10, 10:28)
Tai kada, Kin, Vilniuje susitinkam?  ax.gif

Sia ir kita savaite nebusiu, gal dar kita? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Aimeja @ 2019 07 11, 09:19)
Tinka. Daryk siandien 27 bet kurioje Lietuvos vietoje.  biggrin.gif

Nejaugi tu galvoji, kad as rimtai cia kalbu?  biggrin.gif

Kodėl turėčiau daryti bet kurioje vietoje, kad pvz. tau geriau būtų? biggrin.gif mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(given444 @ 2019 07 11, 09:30)
kokia fraze? kad berniukai ji dievina? pavarai.
tai šita fraze kaip tik mane nuramino.
jei būtu vaikai sutraumuoti, visa atmosfera keiciasi, itampa (kad ir pasąmonine), klaseje atsiranda.
berniukai ji dievina - ir rodo aukletojo elgesi, o ne baksnoja i jo orientacija. ax.gif
koks turi but aukletojas kitoks? neskirt paaugliams demesio? su dauguma jis isvis susitinka per klases tik valandeles, jei nedesto savo dalyko.
tai ir skiria  papildomai.
vnž.

pala, na bet Jacksoną irgi atrodė vaikai dievino, ypač už Neverlandą unsure.gif
Papildyta:
QUOTE(cambala @ 2019 07 11, 09:33)
O tavo sugyventinis tau nusileisdavo?
Taip, as kitokia.
Ka tu skaitai " nusileidimu"?
Man patinka tave erzinti. Juk jei nereaguotum - senai nervu tau netampyciau 4u.gif .
Matai - as dar  atvira tongue.gif

ne tavo reikalas koks jis tongue.gif
žinau, kad tu kitokia, visi ligoniai kitokie 4u.gif
man tave irgi. Tai kodėl aš tada pirma turėčiau baigti? biggrin.gif Supranti, tu esi debilė visiška, nes iš kito nori to, ko pati nedarai. Tai nors tylėtum. Tada ir erzinkimės (tipo), tai ko po to tada rėki, kad kaip čia aš tau nenusileidžiu ir noriu paskutinio žodžio. Juk tai absoliučiai alogiška.
Na, jei tvirtumas tuo matuojamas... biggrin.gif O šiaip tai jo, tikrai nesi pliuška, nes pliuška jau seniai numirtų, neatlaikytų tiek velnių ant sprando. O jei tu dar atlaikai, tai vadinasi esi jiems puiki terpė. Tampys tave tol, kol jiems būsi paranki, o po to suės kaip šiukšlę smile.gif Tu jau sau nepriklausai, nes pati iki to dasileidai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(given444 @ 2019 07 11, 09:30)

Davai, rodykitės. As pasirodziau. Taip sakant - nepabijojau. O ir ko bijoti? Del ko? Kodel reiketu bijoti rodytis?
Atsakyti
Laukiu...
Ko jus stramužinatės? Gi esat jaunos, viena uz kitą gražesnės, strainesnes ir visokios kitokios esnės, kaip sakotes, o bijot pasirodyti.
Nejau apsimelave esat apie savo nysusvietnas išvaizdas? biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -burbanti-: 11 liepos 2019 - 11:34
cambalinė pas mus modielka, tipo straina ir aukšta, plaukai nerealūs, kitas gi įžeidinėja tipo po 120 cm kiaulytės, trumpom kojytėm, beplaukės ir t.t., tai balsuoju, kad ji pasirodytų biggrin.gif
jei nepasirodys, vadinasi ji kiaulės akimis, 120 cm, stora ir plika. Tada ir foto nebereiks, galėsim tokią ją įsivaizduoti 4u.gif
Atsakyti

bet kiekvienam - savo.

cia visa gauja taip ja vadino, ir dar baisiau.
Papildyta:

kokia fraze? kad berniukai ji dievina? pavarai.
tai šita fraze kaip tik mane nuramino.
jei būtu vaikai sutraumuoti, visa atmosfera keiciasi, itampa (kad ir pasąmonine), klaseje atsiranda.
berniukai ji dievina - ir rodo aukletojo elgesi, o ne baksnoja i jo orientacija. ax.gif
koks turi but aukletojas kitoks? neskirt paaugliams demesio? su dauguma jis isvis susitinka per klases tik valandeles, jei nedesto savo dalyko.
tai ir skiria papildomai.
vnž.

Lutuke nuo pat pradziu forume su naremis bendravo kaip su kvaisomis. Tiesiogiai nevadino, bet frazes pvz « kaip tau nedaeina; kiek galima aiskinti kol suprasi; kaip tau tuos diplomus dave » yra labai panasaus lygio nepagarba pasnekovui. 

Del to mokytojo as kalbejau apie fraze « klaseje palaida bala », o ne, kad berniukai ji dievina. Del palaidos balos turbut priklauso nuo vaiko, ar jam reikia strukturiskos aplinkos, ar ne. « Atsizvelgti » i ta etikos mokytojos nuomone dar nereiskia aklai klausyti. Tiesiog apsvarstyti. ;) Is kitos puses, as niekad nepasitikeciau vienu saltiniu. :)

Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2019 07 11, 12:32)
cambalinė pas mus modielka, tipo straina ir aukšta, plaukai nerealūs, kitas gi įžeidinėja tipo po 120 cm kiaulytės, trumpom kojytėm, beplaukės ir t.t., tai balsuoju, kad ji pasirodytų biggrin.gif
jei nepasirodys, vadinasi ji kiaulės akimis, 120 cm, stora ir plika. Tada ir foto nebereiks, galėsim tokią ją įsivaizduoti 4u.gif

Tu irgi ne viena karta gyreisi savo isvaizda.
Rodykis.
Nesirodysi - značyt melavai.
Papildyta:
Alio biggrin.gif merginikės? biggrin.gif Kur dingo visa jusu drąsa?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -burbanti-: 11 liepos 2019 - 11:35