Įkraunama...
Įkraunama...

Tęsinys: kur rasti vyrą, kai tau... O ką, jei...

Mano draugas karta sake, kad sunininkai zino, kad kalems kurias senai tvarke suo - pavaziuoja protas.
As cia dabar galvoju skaitant tuos kliedesius... turi buti priezastis.

Burbanti siule isigyt vibratorius
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2019 07 10, 22:09)

aha, jo biggrin.gif
bet vistiek aš tau mylimiausias žmogus planetoje, tau tokia sušikta diena, problemų turi, bet vistiek man laiko ištaikai, vis atleki, pakibini,

Jo. Uzeinu pabilsnoju i tavo " karrrrma". Esi labai nelaimingas zmogus, 99% garantuoju palikta tavo sugyventinio..
Burtu nera. Yra tiesiog psichologija.
Nagrinek kodel Nauseda tapo prezidentu. Menas...

Kodel tu paminta ir nepritapusi taip prie nieko, vienisa, pilka, besidraskanti ( ir draskysies) del savo paskutinio kasnio - zodzio sm - esi psichiniu sutrikimu turintis ligonis. Pikta, suzgniuzdyta mokykloj mergaite. Nes nuo vaikystes nepritapai nei prie nieko - buvai sociopate. Mama taves neaugino, tevas palikes bego
...
.Te 4u.gif

Papildyta:
QUOTE(IDOMUCIA @ 2019 07 10, 22:52)

Dar yra speniams " segtukai". Bandei?
As nesiryztu. Ir taip jautrus.
Vibro burbos zaisliukai - kam nestovi ir nedregsta 4u.gif .
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2019 07 10, 23:59)

Dar yra speniams " segtukai". Bandei?
As nesiryztu. Ir taip jautrus.

Man pradzioje buvo perbrauki irr viskas nuplaukia. Kokie dar segtukai?
Cia gal toms kurios jau atbukusios
Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2019 07 10, 23:19)

Kam idomus
pasiklydusios asmenybes geismai? Cia ne miegamojo skyrius. Pilna geismais ir horminais trykstanciu
mergaiciu ir vaikinu. Ju gyvenimas pries akis. O tu tenkinkis ka turi.
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2019 07 10, 23:59)
Jo. Uzeinu pabilsnoju i tavo " karrrrma". Esi labai nelaimingas zmogus, 99% garantuoju palikta tavo sugyventinio..
Burtu nera. Yra tiesiog psichologija.
Nagrinek kodel Nauseda tapo prezidentu. Menas...

Kodel tu paminta ir nepritapusi taip prie nieko, vienisa, pilka, besidraskanti ( ir draskysies) del savo paskutinio kasnio - zodzio sm - esi psichiniu sutrikimu turintis ligonis. Pikta, suzgniuzdyta mokykloj mergaite.  Nes nuo vaikystes nepritapai nei prie nieko - buvai sociopate. Mama taves neaugino, tevas palikes bego
.

tik 99 proc.? tai visgi ne 100 procenmtų tikra, a kvankela? biggrin.gif

banalu kodėl, kas stipresnis tuo laikotarpiu, tas ir tampa biggrin.gif
o tu ką išnagrinėjai apie jį? gal todėl, kad tavo galingasis diedas vruskis už jį statė? biggrin.gif

tai jei tu kitokia, kodėl nenusileidi? biggrin.gif kaip tave lengva pagauti, net šunį sunkiau, mano šuo tave apdėtų skersai išilgai biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2019 07 10, 18:41)
argi?
įrodyk ax.gif  Pvz. mes pasipešiodavom su tavim kartais, bet kada tave net tau nebūnant forume dėdavau į šuns dienas kaip ji pvz. apie lutuke daro? Neįrodysi to niekada ax.gif

Labai nesunkiai. As netesiu rietyniu su tavim (nei su kazkuo kitu) iki begalybes. O tu su cambala ne viena negalit sustot.
Papildyta:
QUOTE(Monteverte @ 2019 07 10, 18:41)
argi?
įrodyk ax.gif  Pvz. mes pasipešiodavom su tavim kartais, bet kada tave net tau nebūnant forume dėdavau į šuns dienas kaip ji pvz. apie lutuke daro? Neįrodysi to niekada ax.gif
Papildyta:

debile, mes su ta nare po to laiko puikiausiai šnekėjomės ir bendravom, nors ir jinai baisiai kedistinė, bet aš suprantu, nu kad jinai nukvako ir jai atrodo, kad visus vaikus reikia gelbėti nesvarbu kas. Bet jinai pagarbos nėra verta kaip bebūtų. Jei jinai kažką kažkada prarado, tai nereiškia, kad turi teisę kitą mamą kutavoti nekaltai, kad ta pedofilina vaiką. Visada yra bumerangas, jinai jį ir gavo. Viskas paprasta. O ką jinai iki savo vaiko galimos (glaimos nes tu to negali įsoryti) mirties gyvenime dar išdarinėjo, tu nežinai. Tokie aršūs kovotojai gali bet ką.
O dėl Moontes, debile, aš ją tik įspėjau. Galgi pagaliau susivokė ir paklausė? Tikrai ne tokiems ligoniams kaip ji dalyvauti tokiose temose, kuriose tu taip ardaisi kaip žvėris. Taip tikrai glautinai ją suės jos ligos, nepasveiks jina, jei nepakeis savo gyvenimo. Per silpna ji tokioms temoms, per gilaii priima, visus moralizuoja.

Bet ką aš čia tau durne aiškinu, tau gi nedaeis

NE TAU metyti bumerangus. Tu esi eilinis varztelis pasaulyje. Pati kada nors springsi visais savo ismestais bumerangais, net neabejoju.
Papildyta:
QUOTE(IDOMUCIA @ 2019 07 10, 23:52)
Mano draugas karta sake, kad sunininkai zino, kad kalems kurias senai tvarke suo - pavaziuoja protas.

O kam vibratoriai, jeigu idomucia yra? Galetum pagelbeti lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2019 07 11, 00:09)
O kas sakė, kad per 12 laipsnių? Per 5 maždaug

Oi, tai tada jokiu cia stebuklu nera. Reiskia nieko negali. Nes 5 laipsniai nieko nereiskia. Atsiversk prognozes ir pamatysi -temperatura nakti 8-13, diena 17-22. Tu 5 laipsniu pokytis normalus. O as galvojau tu moki kazka. biggrin.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2019 07 10, 23:52)

Nuvilsiu tave, tai netiesa.
Papildyta:
QUOTE(IDOMUCIA @ 2019 07 11, 00:19)

Tamsuoli, segtukai dėl skausmo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(mylimuke! @ 2019 07 11, 07:54)
Labai nesunkiai. As netesiu rietyniu su tavim (nei su kazkuo kitu) iki begalybes. O tu su cambala ne viena negalit sustot.
Papildyta:

NE TAU metyti bumerangus. Tu esi eilinis varztelis pasaulyje. Pati kada nors springsi visais savo ismestais bumerangais, net neabejoju.
Papildyta:

O kam vibratoriai, jeigu idomucia yra? Galetum pagelbeti lotuliukas.gif

nukreipei temą ne į temą (kaip tau būdinga). Klausimas juk buvo ne toks ir tavo pirminis teiginys buvo ne toks.

o kas tu tokia, kad žinai kam mėtyti ir ne? kam priklausai, kas tau padeda, ką matai, su kuo dirbi? smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Aimeja @ 2019 07 11, 07:55)
Oi, tai tada jokiu cia stebuklu nera. Reiskia nieko negali. Nes 5 laipsniai nieko nereiskia. Atsiversk  prognozes ir pamatysi  -temperatura nakti 8-13, diena 17-22. Tu 5 laipsniu pokytis normalus. O as galvojau tu moki kazka.  biggrin.gif  4u.gif

tu nesupranti esmės. Nelygink spėjimų su realybe. O jei jau lygini, tai kad geriau susivoktumei pagal savo pačios pavyzdį, jei sakykime pranešta kaip tu rašai dieną: 17-22, o aš padarau vietoje kur nors virš savęs 27? Dabar jau tau tinka?
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2019 07 11, 10:05)

tu nesupranti esmės. Nelygink spėjimų su realybe. O jei jau lygini, tai kad geriau susivoktumei pagal savo pačios pavyzdį, jei sakykime pranešta kaip tu rašai dieną: 17-22, o aš padarau vietoje kur nors virš savęs 27? Dabar jau tau tinka?

Tinka. Daryk siandien 27 bet kurioje Lietuvos vietoje. biggrin.gif

Nejaugi tu galvoji, kad as rimtai cia kalbu? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2019 07 11, 09:05)
nukreipei temą ne į temą (kaip tau būdinga). Klausimas juk buvo ne toks ir tavo pirminis teiginys buvo ne toks.

o kas tu tokia, kad žinai kam mėtyti ir ne? kam priklausai, kas tau padeda, ką matai, su kuo dirbi? smile.gif

Viskas labai i tema.
As nemetau. Gyvenimas viska sumeto, be musu isikisimo.
Atsakyti
QUOTE(Aimeja @ 2019 07 05, 12:32)
Tai, kad tu pati esi su tympom visur. Paskutinej nuotraukoje su juodom. Vasarą. Baisu. Kitoje prie juros su timpom. Vienoje tik suknele. Ka tu cia kliwdi.

o tu nepastebi, kokia visgi esi kompleksuota. kai porasyk paminejai apie Ubuntes fb, galvoju tiek to, bet kai net iki dabar vis mini - ir matosi, kad foto vis perziurineji, tai kaip pavadinti toki zmogu kaip tu?

Man buvo isvis mintis sovusi - davai, visos parodom savo foto(kurios nemate).
jei as parodau savo foto, tai tos, kas jau drista kazka kiritkuoti, tegu parodo savo, ir davai,atvirom kortom.
kodel? toks zmogus fainas, atviras ir nekompleksuotas.ir zaidiza lygiame lauke, o ne saudo pasislepes ir kruta vaidina, nors esti visai nekrutas.
nes jei toks sau fainas, kodel bijo pasirodyti.
ir jei toks krutas, kam vis mineti Ubuntes (ar kito nario) foto?
o tu dabar, Aimeja, tupi krumuose ir saudai i Ubunte. tai atsistok i sviesa, gi ne kumpa ragana esi.
na ir kas kad ubunte per klaida - kaip sakai - nutekino savo profili.
Man vienas zmogus is forumo, atsiunte savo profili, foto, tai as laikiau "garbes reikalu" jo neziureti, nes pati neketinau jam "atsiverti". net smalsumo delei neziurejau. nes toks esu zmogus.
matematika.

QUOTE(Wild DreaMer @ 2019 07 05, 13:22)
Gal visgi bukime objektyvus. Lutuke tokiais epitetais apdalinama jau senai. Ir gana ilga laika i juos atskydavo mandagiai, tad itariu truko kantrybe, kai pradejo atskineti tuo paciu  unsure.gif

pritariu. as pati Ubuntei pastebejau: na va, forume sededama, nusileidai zargonu iki ju lygio...
bet kiekvienam - savo.
anksciau Ubunte niekaip zmoniu nevadinda: nei "nusisneki", nei kvaisele, nei susisuko protas, nei atsikrapstyk akis, nei pan.

cia visa gauja taip ja vadino, ir dar baisiau.
Papildyta:
QUOTE(Iš_Šviesos @ 2019 07 05, 09:37)
I sita fraze as atsizvelgciau, bet orientacija su tuo niekaip nesusijusi. Nebent tikybos mokytoja vertina ta aukletoja ne pagal gebejimus, o otientacija ir sita jos nuolone nulemta butent to. Buna taip.

kokia fraze? kad berniukai ji dievina? pavarai.
tai šita fraze kaip tik mane nuramino.
jei būtu vaikai sutraumuoti, visa atmosfera keiciasi, itampa (kad ir pasąmonine), klaseje atsiranda.
berniukai ji dievina - ir rodo aukletojo elgesi, o ne baksnoja i jo orientacija. ax.gif
koks turi but aukletojas kitoks? neskirt paaugliams demesio? su dauguma jis isvis susitinka per klases tik valandeles, jei nedesto savo dalyko.
tai ir skiria papildomai.
vnž.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo given444: 11 liepos 2019 - 08:27