QUOTE(mylimuke! @ 2019 07 10, 17:58)
Tavo ribos ten pat kur cambalos. Bet taip sunku save pamatyt ?
argi?
įrodyk
![ax.gif](https://www.supermama.lt/forumas/public/style_emoticons/default/ax.gif)
Pvz. mes pasipešiodavom su tavim kartais, bet kada tave net tau nebūnant forume dėdavau į šuns dienas kaip ji pvz. apie lutuke daro? Neįrodysi to niekada
Papildyta:
QUOTE(cambala @ 2019 07 10, 18:02)
Ar tave kas snekino?
Ar tu turi saika, kai nesitverdama savo pykciu ir pagieza saipeisi is Moontes ligos? Tada tave, soviopate, visos bade.
Sapno nepasidalinus is vaiko netekties kas saipesi? Ta kuri iskapsto tabu dalyka ir mano, kad ikando/ igele...
Ne veltui atstumta esi.
debile, mes su ta nare po to laiko puikiausiai šnekėjomės ir bendravom, nors ir jinai baisiai kedistinė, bet aš suprantu, nu kad jinai nukvako ir jai atrodo, kad visus vaikus reikia gelbėti nesvarbu kas. Bet jinai pagarbos nėra verta kaip bebūtų. Jei jinai kažką kažkada prarado, tai nereiškia, kad turi teisę kitą mamą kutavoti nekaltai, kad ta pedofilina vaiką. Visada yra bumerangas, jinai jį ir gavo. Viskas paprasta. O ką jinai iki savo vaiko galimos (glaimos nes tu to negali įsoryti) mirties gyvenime dar išdarinėjo, tu nežinai. Tokie aršūs kovotojai gali bet ką.
O dėl Moontes, debile, aš ją tik įspėjau. Galgi pagaliau susivokė ir paklausė? Tikrai ne tokiems ligoniams kaip ji dalyvauti tokiose temose, kuriose tu taip ardaisi kaip žvėris. Taip tikrai glautinai ją suės jos ligos, nepasveiks jina, jei nepakeis savo gyvenimo. Per silpna ji tokioms temoms, per gilaii priima, visus moralizuoja.
Bet ką aš čia tau durne aiškinu, tau gi nedaeis