Įkraunama...
Įkraunama...

Tęsinys: kur rasti vyrą, kai tau... O ką, jei...

QUOTE(mylimuke! @ 2019 07 10, 17:52)
Kadangi tvarkos vis nera, tai tu vienas is vistu, taio iseina? g.gif biggrin.gif

Buvo didesne tvarka, kai kartu puolet mane uz smurta, poziuri i vaikus. etc.
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2019 07 10, 16:39)
Ne taip sakiau. Bet pakartosiu - sekso tau netruksta, jo tau nereikia,  ji kompensuoji rasinedama panasius iskrypimus kaip kad apie Š ir G. Tu esi iskrypele. Ir taip, padariau isvada kad gejai ir lesbietes jokie neiskrypelei, nes tikras iskrypelis esi Tu.

tikrai? matai skirtingai nuo taves, as galiu tau pires nosi padeti,ka tu rasei biggrin.gif
QUOTE(cambala @ 2019 07 10, 13:44)
Esi issigimusi menkysta, tikrai turinti problemu seks gyvenime, antraip nepiltum ant moters, kurios net nepazisti

kas yra G.? bigsmile.gif

biski berysio,kaip taip save apibudinai ar ne, dabar vartaisi? lotuliukas.gif

Papildyta:
QUOTE(IDOMUCIA @ 2019 07 10, 18:04)
Buvo didesne tvarka, kai kartu puolet mane uz smurta, poziuri i vaikus. etc.

sakai pasiaukosi? lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(mylimuke! @ 2019 07 10, 17:58)
Tavo ribos ten pat kur cambalos. Bet taip sunku save pamatyt ? smile.gif

biggrin.gif aha tau tikrai sunku save pamatyti, tavoribos , en kur kitur irgi biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(mylimuke! @ 2019 07 10, 17:58)
Tavo ribos ten pat kur cambalos. Bet taip sunku save pamatyt ? smile.gif

argi?
įrodyk ax.gif Pvz. mes pasipešiodavom su tavim kartais, bet kada tave net tau nebūnant forume dėdavau į šuns dienas kaip ji pvz. apie lutuke daro? Neįrodysi to niekada ax.gif
Papildyta:
QUOTE(cambala @ 2019 07 10, 18:02)
Ar tave kas snekino?
Ar tu turi saika, kai nesitverdama savo pykciu ir pagieza saipeisi is Moontes ligos? Tada tave, soviopate, visos bade.
Sapno nepasidalinus is vaiko netekties kas saipesi? Ta kuri iskapsto tabu dalyka ir mano, kad ikando/ igele...
Ne veltui atstumta esi.

debile, mes su ta nare po to laiko puikiausiai šnekėjomės ir bendravom, nors ir jinai baisiai kedistinė, bet aš suprantu, nu kad jinai nukvako ir jai atrodo, kad visus vaikus reikia gelbėti nesvarbu kas. Bet jinai pagarbos nėra verta kaip bebūtų. Jei jinai kažką kažkada prarado, tai nereiškia, kad turi teisę kitą mamą kutavoti nekaltai, kad ta pedofilina vaiką. Visada yra bumerangas, jinai jį ir gavo. Viskas paprasta. O ką jinai iki savo vaiko galimos (glaimos nes tu to negali įsoryti) mirties gyvenime dar išdarinėjo, tu nežinai. Tokie aršūs kovotojai gali bet ką.
O dėl Moontes, debile, aš ją tik įspėjau. Galgi pagaliau susivokė ir paklausė? Tikrai ne tokiems ligoniams kaip ji dalyvauti tokiose temose, kuriose tu taip ardaisi kaip žvėris. Taip tikrai glautinai ją suės jos ligos, nepasveiks jina, jei nepakeis savo gyvenimo. Per silpna ji tokioms temoms, per gilaii priima, visus moralizuoja.

Bet ką aš čia tau durne aiškinu, tau gi nedaeis
Atsakyti
Vajetau koks oras baisus. Kur dingo vasara? Ai.. : cray.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Aimeja: 10 liepos 2019 - 17:48
QUOTE(Aimeja @ 2019 07 10, 18:47)
Vajetau koks oras baisus. Kur dingo vasara? Ai.. irnesakyk.gif  cray.gif

nigavari
Atsakyti
QUOTE(Aimeja @ 2019 07 10, 18:47)
Vajetau koks oras baisus. Kur dingo vasara? Ai.. :  cray.gif

cia nuo jusu bjaurumo lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Montekrista.back @ 2019 07 09, 19:34)
Nieko ten labai nekainuoja, l nedaug, maistas faktiskai. Elektros minimaliai. Kainuoja pradines investicijos , na ir kai reikia keisti lempas, fiottus ar norisi kazko idomesnio.
Papildyta:

Jūrinis čia jau aukštasis pilotažas, super. Aš va tik dabar co2 sistemai prisiruošiau..
Papildyta:

Neįdomu, joms reiktų akvos be žolių, o pas mane augalinis.

dekui, vis gundausi ir galvoju dar papildomai arbo bus, bet taip graziai atrodo dideli akvariumai... bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2019 07 10, 17:41)

O dėl Moontes, debile, aš ją tik įspėjau. Galgi pagaliau susivokė ir paklausė? Tikrai ne tokiems ligoniams kaip ji dalyvauti tokiose temose, kuriose tu taip ardaisi kaip žvėris. Taip tikrai glautinai ją suės jos ligos, nepasveiks jina, jei nepakeis savo gyvenimo. Per silpna ji tokioms temoms, per gilaii priima, visus moralizuoja.

Esi labai puolusios sielos menka bobele...Tik tiek.
Jei tu nepakeisi savo gyvenimo - nuprotesi negriztamai. Susiimk.
Papildyta:
QUOTE(Monteverte @ 2019 07 10, 17:41)
Jei jinai kažką kažkada prarado, tai nereiškia, kad turi teisę kitą mamą kutavoti nekaltai, kad ta pedofilina vaiką. Visada yra bumerangas, jinai jį ir gavo. Viskas paprasta. O ką jinai iki savo vaiko galimos (glaimos nes tu to negali įsoryti) mirties gyvenime dar išdarinėjo, tu nežinai.

Tu nebijai kartais bumerango uz savo elgesi?
Sveiko proto zmogus nerasys tai ka rasai tu.
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2019 07 10, 19:48)

O va dabar taip- sakei turi galiu, padaryk, kad butu karstas oras. biggrin.gif Jei ne, reiskia nieko nemoki.

QUOTE(lutuke123 @ 2019 07 10, 19:55)
cia nuo jusu bjaurumo lotuliukas.gif

Cia nuo tavo glusumo.
Atsakyti
QUOTE(Aimeja @ 2019 07 10, 19:26)
O va dabar taip- sakei turi galiu, padaryk, kad butu karstas oras.  biggrin.gif Jei ne, reiskia nieko nemoki.
Cia nuo tavo glusumo.

galiu, bet tik apie 5 km spinduliu. Nesu juk pats Dievas smile.gif

Papildyta:
QUOTE(cambala @ 2019 07 10, 19:03)
Esi labai puolusios sielos menka bobele...Tik tiek.
Jei tu nepakeisi savo gyvenimo - nuprotesi negriztamai. Susiimk.
Papildyta:

Tu nebijai kartais bumerango uz savo elgesi?
Sveiko proto zmogus nerasys tai ka rasai tu.

Ne, nes aš žinau ką darau. Žinau kas ir kodėl mane saugo ir padeda, žinau kaip veikia Visata, kas ir kodėl serga arba ne. O be to tie žmonės už mane silpnesni, ne aš juk prarandu vaiką ar vėžiu sergu. Nuo silpnesnio niekas negresia. O va tau gresia nuo stipresnių, nes tu savo stiprybę ėmei prarasti nuo 2016 metų birželio ir vis mažėja ir mažėja ji tau.
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2019 07 10, 22:35)
galiu, bet tik apie 5 km spinduliu. Nesu juk pats Dievas  :

Baik tu. Net pats DIevas to nesugebetu-padaryt, kad 5 km. Spinduliu butu + 30, o visoje Lietuvoje +18. biggrin.gif Nesikuklink ir pirmyn. Laukiu. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2019 07 10, 20:35)

Ne, nes aš žinau ką darau. Žinau kas ir kodėl mane saugo ir padeda, žinau kaip veikia Visata, kas ir kodėl serga arba ne. O be to tie žmonės už mane silpnesni, ne aš juk prarandu vaiką ar vėžiu sergu. Nuo silpnesnio niekas negresia. O va tau gresia nuo stipresnių, nes tu savo stiprybę ėmei prarasti nuo 2016 metų birželio ir vis mažėja ir mažėja ji tau.

Tu nk nezinai.
Tu neturi seimos, neturi vyro, vaiku...
Esi sergantis ir nelaimingas zmogus...
Atsakyti
QUOTE(Aimeja @ 2019 07 10, 22:41)
Baik tu. Net pats DIevas to nesugebetu-padaryt, kad 5 km. Spinduliu butu + 30, o visoje Lietuvoje +18.  biggrin.gif  Nesikuklink ir pirmyn. Laukiu.  mirksiukas.gif

O kas sakė, kad per 12 laipsnių? Per 5 maždaug
Papildyta:
QUOTE(cambala @ 2019 07 10, 22:54)
Tu nk nezinai.
Tu neturi seimos, neturi vyro, vaiku...
Esi sergantis ir nelaimingas zmogus...

aha, jo biggrin.gif
bet vistiek aš tau mylimiausias žmogus planetoje, tau tokia sušikta diena, problemų turi, bet vistiek man laiko ištaikai, vis atleki, pakibini, parašai ką biggrin.gif tai tada žinok aš turiu tave, o kartu mes neprapulsim wub.gif tik gale išsiskirsim ir tu eisi pas savo velnius į pragarą ir po to tarnausi kitiems už vodkę ir cigaretes daug amžių, o aš į savo Dievų rūmus bigsmile.gif
Atsakyti