Įkraunama...
Įkraunama...

Tęsinys: kur rasti vyrą, kai tau... O ką, jei...

ir dar. Cambalai.
atsakau i jos seną klausimą. Jis yra keistas. Bet tu pati tą žinai.
"Tavo drauge/ tavo draugute Ubunte pasake taip, išpravardžiavo mus anaip"...
Aš neatsakinga, ką Ubunte šneka. Pacios matet, kur, kokiose temose aš jai prieštarauju, nevengiu to daryti, ir mes nesames klones dvynes.
bet netgi prieštaraudama, nematau reikalo oponuoti 100proc visur ir visada (niekam to nedarau), nes kaip sakoma - choose your fights, babe.
Netgi Monteverte galetu Ubuntei paprieštarauti, bet matau jos taktika - rašyti tik ten, kur ji jai pritaria.
gal ir gerai: antraip taptu dar vienu oponuojanciu žmogumi. o norisi reaguoti teigiamai.
atmenu─ kaip Monteverte netgi pasirinko apginti Ubunte: na ir kas, kad daug paklodžiu rašo, jei turetumet vyrą reise, irgi taip darytumet, o kas belieka...senas Montevertes postas, bet supratingas.

dabar vel Cambalai: ar tavo drauges tik tos, kurios sveria, kaip tu, 57kg? kurios tiek mesu sueda kiek tu, tiek pat gerimu išgeria? ar visos linksi ir mekena kaip tu? sakai- esmines vertybes svarbiausia?
manau, placiaja prasme imant - mes visos galime bendrauti su visais žmonemis. žiurekit, jūs nuolat diskutuojat (suteikiat demesio eteryje) su Idomucia, kuris kažkada plieke savo žmoną (ir vargo nematot), tad ko stebetis, kad žmones gali tureti ivairiu keisciausiu draugu?

o mano draugiu realybeje yra visokiu: kurios ir sveria kaip Kin, ir kudenu visai papliausku; taip pat turiu tokiu pat šaltu proto bokštu (kaip Hmmm, Aimeja, Iš _šviesos), arba šiltu, neutralesniu kaip Mylimuke, Lisiteja, ar agresyvesniu kaip Monteverte, Montekrista, Burbanti.
(cia pagal jūsu kuriamą ivaizdi per postus, ir mano interpretaciją, jei ką.)
mano visos drauges skiriasi, ir ju nuomones - dieve dieve. turiu draugiu, kurios dejuoja:" Vaje, Given, tu tiek daug bananams sau leidi, aš to sau negaliu", bet pacios kraunasi mesą, varske - tad mano bananai ir atstoja tas pacias maisto samatas.
yra tokiu, kurios už rasizmą. "Vaje, Given, kaip tu vis bendrauji su tuo musulmonu, kassyk nuvykus i Londoną, tuoj ims ir papjaus"; arba "O, dieve, Given, vienintelis autoritetas yra Jezus, o tu jau nukrypai i rytu filosofijas..."
turiu užsispaudusiu draugiu, kurios vienišos, kala pinigus, pareiga, pareiga, neduoda sau atsipūsti, ir neleidžia kitiems aplink atsipūsti...turbūt jos laiko mane plevesa...
yra viena pažistama, kurios net neduos tau suprasti, kaip pragyvena, ar mokescius susimoka, miškuose medituoja, ir vargo nemato...
bet bet...matomai su jomis sieja mane daugiau bendražmogišku tašku, tokiu kaip atjauta, žmoniškumas, ilgamete draugyste...
toleruojam viena kitos keistenybes...
ir taip...yra temu, kuuiu nebelieciam, negvildenam...nes kas iš to...
užtat nelaimeje stengiames atsiverti....tai, manau, kriterijus...

grižtant prie Ubuntes...ar aš meciau savo platonišką meilę/draugą del jos pastebejimu? nemeciau.
ar aš tapau vegetare, nors esu vegane? ne.
gyvenu sau iprastą gyvenimą.
ar aš meciau savo meiluži/meiluzius, nors Ubunte tiki, kad su vyru reikia butinai buti santuokoj ir tada miegoti.
žodžiu, as skiriuosi nuo Ubuntes, (nebūtinai kaip diena ir naktis, bet kaip raudona ir žalia), nes aš esu aš, o ji yra ji, bet mudvi skiriames ne radikaliai - mus sieja bendras žmoniškumas, dvasingumo paieškos, be to lb smagu buvo susitikti ir tas jausmas - kad mateisi kažkada, prieš 1000metu....smile.gif
(dvi paplaukusios )
(aš gal netgi labiau). 4u.gif

manau mes cia visos fiziškai viena kitai ranką ištiestume(te), (nors kapojates baisiai), netgi Monteverte wub.gif , jei kas gatveje kuri parkristume.
ir tai svarbiausia.
žinoma, smagu būtu ir arbatos paskui išgerti - bet jei žmogus labai dvasiškai tolimas, ne su visais draugauji. tiesiog pakeli žmogu nuo žemes, ir eini toliau.
irgi normalu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo given444: 10 liepos 2019 - 16:24
QUOTE(Monteverte @ 2019 07 10, 16:07)
išgytum, jei pamatytum, bet nuo tokios parazitės visatos gėrybės palėptos, ant tavęs tik velniai joja ir siurbia tave biggrin.gif

Bet kad tu gydymui nepasiduodi, kiekviena diena vis daugiau apie davo elfus haliucionuoji...
Atsakyti
Given.
Man vis patinka, kaio tu rasai wub.gif net nepastebiu, kaip susiskaito ta paklode biggrin.gif
Isties jeigu nelaime, mirtis, as irgi neabejoju, kad padetume, todel man kartais labai keista skaityti, kaip taio paprastai "valkiojamos" ligos, mirtys, linkima kazko ar piktdziugaujama. Man sita tema tabu.
Sunku isivaizduot, kad grupe zmoniu butu identiska,ir visi bendrautu kartu, ar vystytusi tokia draugyste? Pvz turiu labai religinga drauge, kuri man nepersa ir nekomentuoja nieko, bet jai tai ramybes saltinis. Dar kita feministe stipri labai, as salia jauciuosi nu tokia.... labai tradiciskai moteriska biggrin.gif tai kaip ir negali pykti uz zmoniu skirtumus, jie kartais isryskina tavo pacios privalumus, o kartais "patempia uz ausu". biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(given444 @ 2019 07 10, 16:15)

manau mes cia visos fiziškai viena kitai ranką ištiestume(te), (nors kapojates baisiai), netgi Monteverte  wub.gif , jei kas gatveje kuri parkristume.
ir tai svarbiausia.

Tu klysti. Zmogus sociopatas empatijos neturi. Net parkritusei pvz Moontei- sugebejo panarstyt jos liga ir padziugaut... Arba nepasidalinus su nare sapnu aiskinimo Dievo temoj pasisaipe is jos netekties - mirusio vaiko...
Siaip zemiau kazi ar buna...
Papildyta:
QUOTE(given444 @ 2019 07 10, 16:15)

dabar vel Cambalai: ar tavo drauges tik tos, kurios sveria, kaip tu, 57kg? kurios tiek mesu sueda kiek tu, tiek pat gerimu išgeria? ar visos linksi ir mekena kaip tu? sakai- esmines vertybes svarbiausia?
manau, placiaja prasme imant - mes visos galime bendrauti su visais žmonemis. žiurekit, jūs nuolat diskutuojat (suteikiat demesio eteryje) su Idomucia, kuris kažkada plieke savo žmoną (ir vargo nematot), tad ko stebetis, kad žmones gali tureti ivairiu keisciausiu draugu?

Ne, draugiu turiu iv isvaizdos ir svorio. Tik dauztu ir veidmainiu nera.

Oo, Idomuc cia kieno draugas? Kartais idomus narys, kartais niurzglys, kad muse zmona ir savo vaikus vadina siukslem - cia baisu... Bet vien juoda ar balta nera.
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2019 07 10, 17:37)
Kartais idomus narys, kartais niurzglys, kad muse zmona

Na paziurekit, kaip jus edates cia. Kuo toliau tuo slyksciau koliojates, jokiu ribu nejauciat.
Kaip vistos be gaidzio.
Gaidys vistideje padaro tvarka greitai... snapu kapt vienai kitai...

Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2019 07 10, 17:19)
Bet kad tu gydymui nepasiduodi, kiekviena diena vis daugiau apie davo elfus haliucionuoji...

aš? ar tu vis su elfais? elfuoji jau savaitė laiko be perstojo, o keik dar anksčiau elfinai? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2019 07 10, 16:41)
Na paziurekit, kaip jus edates cia. Kuo toliau tuo slyksciau koliojates, jokiu ribu nejauciat.
Kaip vistos be gaidzio.

Bet matai, gaidys issigandes tupi, o vistos kapojasi biggrin.gif .
Savo jega pries exe silpnesne negrazu buvo demonstruot..
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2019 07 10, 17:37)
Tu klysti. Zmogus sociopatas empatijos neturi. Net parkritusei pvz Moontei- sugebejo panarstyt jos liga ir padziugaut... Arba nepasidalinus su nare sapnu aiskinimo Dievo temoj pasisaipe is jos netekties - mirusio vaiko...
Siaip zemiau kazi ar buna...

Jei tu esi kitokia, jei esi gera ir širdinga, tai kodėl taip baisiai rašai?
Dabar viskas žinok, nebeįrosysi, kad tu kam nors paduotum H2O. Vat būtent tokios parazitės kaip tu ir nepaduoda. Todėl aš tau ir parodau tavo vietą ir kokia tu išverstaskūrė esi. Visiems atskleidžiau tavo tikrąjį veidą.
Kitos narės, taip tikus, kad paduiotų, bet nei viena nebendrauja taip kaip tu. O tau kuo daugiau atsakai: ir nesvarbu gražiai ar piktai, juokais ar rimtia, tu kapoji ir kapoji vis gilyn ir gilyn.

Pastebėk pvz. Aimėja. Jinai turi saiką, ribas. Net ir Mylimukė. Ir Burbanti. Tu vienintelė jų neturi. Ir aš tą puikiausiai atskleidžiau. Taip kad čiaupkis, chaminia.
Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2019 07 10, 17:41)
Kaip vistos be gaidzio.

Kadangi tvarkos vis nera, tai tu vienas is vistu, taio iseina? g.gif biggrin.gif
Atsakyti
Gal eikit į lauką ar ką, šitiek rasliavos , liečiančios tris narius.
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2019 07 10, 17:51)

Pastebėk pvz. Aimėja. Jinai turi saiką, ribas. Net ir Mylimukė. Ir Burbanti. Tu vienintelė jų neturi. Ir aš tą puikiausiai atskleidžiau. Taip kad čiaupkis, chaminia.

Tavo ribos ten pat kur cambalos. Bet taip sunku save pamatyt ? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2019 07 10, 16:51)
Jei tu esi kitokia, jei esi gera ir širdinga, tai kodėl taip baisiai rašai?
Dabar viskas žinok, nebeįrosysi, kad tu kam nors paduotum H2O. Vat būtent tokios parazitės kaip tu ir nepaduoda. Todėl aš tau ir parodau tavo vietą ir kokia tu išverstaskūrė esi. Visiems atskleidžiau tavo tikrąjį veidą.
Kitos narės, taip tikus, kad paduiotų, bet nei viena nebendrauja taip kaip tu. O tau kuo daugiau atsakai: ir nesvarbu gražiai ar piktai, juokais ar rimtia, tu kapoji ir kapoji vis gilyn ir gilyn.

Ar tave kas snekino?
Ar tu turi saika, kai nesitverdama savo pykciu ir pagieza saipeisi is Moontes ligos? Tada tave, soviopate, visos bade.
Sapno nepasidalinus is vaiko netekties kas saipesi? Ta kuri iskapsto tabu dalyka ir mano, kad ikando/ igele...
Ne veltui atstumta esi.
Atsakyti