Įkraunama...
Įkraunama...

Tęsinys: kur rasti vyrą, kai tau... O ką, jei...

QUOTE(lutuke123 @ 2019 07 10, 12:29)
nu ziurek prasei taves necituoti, tai ko klausimus uzdavineji, susipykai su savimi, kaire nezino , ko nori desine?   biggrin.gif APSISPRESK 4u.gif
Kristaus irgi po siai dienai dar daug kas nesupranta ir ka? jis kvailas, ar neusprantantys? lotuliukas.gif

Kokias slykstynes? blink.gif  kad ji man i moteri nepamasi? tai ka turiu meluoti? kaip yra taip ir sakau, kur tu cia slykstyes sugebi izvelgti, net sakiau, kaip simpatiksas vaikinukas, nekeikiau gi niekaip, jai gal tai kaip ir komplimentas, kaip pvz Idomuciai, jei kas pasakytu, kad jis i vyra nepanasus, o atrodo kaip simpatiks amoteris, manau, tikrai neisizeistu, dar rasiau, kad prisidejo prie labai stipriai padidejusiso Lietuvos skolos, nes pasieme paskola ne is ten, tai faktas... taigal savo smegenis apsigraibyk, jei ten kas dar like lotuliukas.gif  mirksiukas.gif

Gluse, ar butina atrasineti i mano klausimus?
Esi issigimusi menkysta, tikrai turinti problemu seks gyvenime, antraip nepiltum ant moters, kurios net nepazisti, kad ji lesbiete ir pan. As pilnai suprantu, kad gali nepatikti kaip kandidatas i prezidentus ar tai vienas ar tai kitas, bet lieti savo nepasitenkinima per savo iskrypusiu smegenu vingius yra zema.
Nezinau jau i kokia moteri tu panasi, Aimeja aisku tave mate, rase kad simpatiska, bet ka tu cia forume istisai rasineji Sani Ubuntiene lutuke - tai tu kazkokia aborto liekana.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo cambala: 10 liepos 2019 - 12:47
QUOTE(cambala @ 2019 07 10, 13:44)
Esi issigimusi menkysta, tikrai turinti problemu seks gyvenime, antraip nepiltum ant moters, kurios net nepazisti, kad ji lesbiete ir pan. As pilnai suprantu, kad gali nepatikti kaip kandidatas i prezidentus ar tai vienas ar tai kitas, bet lieti savo nepasitenkinima per savo iskrypusiu smegenu vingius yra zema.
Nezinau jau i kokia moteri tu panasi, Aimeja aisku tave mate, rase kad simpatiska, bet ka tu cia forume istisai rasineji Sani Ubuntiene lutuke - tai tu kazkokia aborto liekana.

Tave taip vaikysteje vadino, kad tas zodis tautaip istriges? unsure.gif

Man nei butina, nei nebutina atsakineti, kaip kad anoriu taip ir darau, bet as bent, jei nenoreciau,kad zmogus man rasytu, tai apie ji nerasyciau, jam klausimu neuzdavineciau, nes labai susipykusi su protu atrodai, klausi klausimus, paskui pyksti,kad i juos tau atsako... unsure.gif

Kur as sakiau, kad ji lesbiete?blink.gif tu vel isgerineji ? ir net jei sakyciau, kas cia slykstaus? tau lesbietes slykscios? blink.gif

Palei tavo posto logika, tau tai tikrai truksta gero sekso lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lutuke123: 10 liepos 2019 - 13:03
QUOTE(lutuke123 @ 2019 07 10, 13:01)

Kur as sakiau, kad ji lesbiete?blink.gif tu vel isgerineji ? ir net jei sakyciau, kas cia slykstaus? tau lesbietes slykscios? blink.gif  

Gluse, Prezidento temoje.
Ne, tai nieko slykstaus. Ypac kai jos nepazisti.
Tai kas nepatinka kad tu aborto liekana? Gi viskas normaliai 4u.gif .
Rauda ji mat, kad ja ubunte kazkas vadina.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo cambala: 10 liepos 2019 - 13:13
QUOTE(cambala @ 2019 07 10, 13:20)
Duok save paskaityt kazkam realybej, jei dar ne su visais susiedei.
Papildyta:

Bet tai kaip cia yr, kad tavo jumoro nieks nesupranta.
Papildyta:

O deti savo istvirkusiu smegenu vingius ir pilti slykstynes prezidento temoje ant moters yra grazu?

O tu ką, taip pergyveni, kad mažiau šiukšlių išpylei nei ji? Dėl to čia nuo ryto iki vakaro šiki ant kitų narių? Liauliauliauliauliaulaiu
Papildyta:
QUOTE(cambala @ 2019 07 10, 13:44)

glue, tai kam tu juos užduodi? liauliauliauliauliauliau biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(cambala @ 2019 07 10, 14:10)

lygtais tu pažįsti mane, Lutuke, kin, given444, Burbe, Idomucia?
Šimonytė apie savo pažiūras įvairias dar daugiau skelbiasi, jos šeimyninis gyvenimas atskleistas, taip kad tikrai apie ją daugiau žinoma tikros info nei apie forumo narį. Tai jei ant Šimonytės negalima varyti, tai ant forumo narių tuo labiau.
Išsiimink kiaulės akis, idiote. Liauliau
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2019 07 10, 13:37)

lygtais tu pažįsti mane, Lutuke?

Kas jusu nepazista? Dvi forumo klounes, viena glusa, kita pritvinkusi pykcio sociopate.
Papildyta:
QUOTE(Monteverte @ 2019 07 10, 13:37)

Šimonytė apie savo pažiūras įvairias dar daugiau skelbiasi, jos šeimyninis gyvenimas atskleistas, taip kad tikrai apie ją daugiau žinoma tikros info nei apie forumo narį. Tai jei ant Šimonytės negalima varyti, tai ant forumo narių tuo labiau.

Tiesiog logikos perlai barstomi dykai.
N8eko nuostabaus 4u.gif .
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2019 07 10, 14:42)
Kas jusu nepazista? Dvi forumo klounes, viena glusa, kita pritvinkusi pykcio sociopate.
Papildyta:

Tiesiog logikos perlai barstomi dykai.
N8eko nuostabaus 4u.gif .

kas kad dykai? tu glušė vistiek jų neįsisavinsi biggrin.gif
liauliauliauliauliau
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2019 07 10, 14:37)

lygtais tu pažįsti mane, Lutuke, kin, given444, Burbe, Idomucia?
Išsiimink kiaulės akis, idiote. Liauliau

Paziuros nelygu orientacija.
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2019 07 10, 13:51)
kas kad dykai? tu glušė vistiek jų neįsisavinsi biggrin.gif
liauliauliauliauliau

Bet svarbiausia, kad dvi forumo klounes viena kita supranta. Dvi sesikes

dan.gif
Papildyta:
QUOTE(mylimuke! @ 2019 07 10, 13:55)

Kazi kaip zmones ziuretu i besikandidatuojanti toki asmeni kaip ubunte. Na su tokiom paziurom...
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2019 07 10, 14:10)

tai apsiprendei visgi nori pasisneketi, neturi su kuo? ka tu darytum, jei mas su Monteverte tau neatsakinetumem? lotuliukas.gif
nelabai supratau tai tau slykstu lesbietes ar ne? ar kas konkreciai slysktu buvo mano kalboje apie ja????? jei pamanei, kad as i tai apeliuoju labai klysti, ji man ne i lesbeite o i ts panasi, gi sakau atrodo kaip vyras ir kas cia slykstaus yra tokiu zmoniu irgi ir ka? Del tokiu kaip tu vertintoju ir bijo zmones viesai sneketi Lt.
Nu jei butu darytas abortas kai as buvau mamos pilve ir as buciau isgyvenusi, tai kaip ir butu faktas, kad liekana is po aborto, bet kadangi taip nebuvo, tai tavo teiginys, nei patinka, nei nepatinka paprasciausias nusisvaigimas.
Yra tokia moteris siaip, kuri dalinasi istorija, kaip ji isgyveno po aborto, gal ja noretum aborto liekana pavadinti? unsure.gif
kur kas rauda? as nesuprantu noro tik zmoniu iskreipti toki garzu termina, matomai tos vertybes jiem tolimos tada.
Papildyta:
QUOTE(mylimuke! @ 2019 07 10, 14:55)

o KAS, be cambalos, SNEKEJO APIE JOS ORIENTACIJA????????
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lutuke123: 10 liepos 2019 - 14:13
QUOTE(mylimuke! @ 2019 07 10, 14:55)

tu biškį ne į temą.
Nesupratai apie ką aš
Papildyta:
QUOTE(lutuke123 @ 2019 07 10, 15:12)
o KAS, be cambalos, SNEKEJO APIE JOS ORIENTACIJA????????

bet pastebi, tie, kas bando skaityti rimtai cambalinės postus, nagrinėti ką ji parašė, ima mėtytis, maišytis, nebesusigaudyti esmėje
ji gi grynas parazitas, virusas
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2019 07 10, 14:12)
ar kas konkreciai slysktu buvo mano kalboje apie ja?????

Visas tavo briedas, visa tavo liguista iskrypusi fantazija, visi tavo idiotiski juokeliai susije su ja. Ir vien todel, kad ji tau panasi i vyra, neturi seimos ir vaiku. Tema yra, ne pas mane viena gera atmintis.
Tu pries ka cia dabar bandai pasiaiskint?
Kadangi turi kelis nicus, garantuoju, kad turi ir fb kelis profilius. Toj temoj viena nare buvo nurodzius dauzta boba, su sovietines lietuvos herbu. Vienas prie vieno tie patys iskrypimai ir juokeliai.
Atsakyti
Pats orientacijos faktas, seimynines padeties, isvaizdos fizines, nekelia jokio juoko ir neturetu normaliam sveikam zmogui. Bet kai tai pateikiama paniekinamai, lyg butu nenormalu ir verta pasaipu, teisimo ar diskriminacijos (neva be santuokos ar netradicines prientacijos negali but salies vadovas) tai atrodo slyksciai. Ypac kai visa gerkle rekiama, kaip negrazu tyciotis, teisti.
Atsakyti