Įkraunama...
Įkraunama...

Tęsinys: kur rasti vyrą, kai tau... O ką, jei...

QUOTE(cambala @ 2019 07 10, 10:40)
Matai, kazkada viena nare, buvo pamynusi trp ant menkavertes. Ir ne piktai, o taip, kaip kad pvz anoj temoj kokia memento, pastininke. Paskui ta nare parase, kad serga veziu( greiciausiai jau mire). Tai menkaverte is to sugebejo padziugaut, mol, " ot gerai, tipo karma nubaude".
Taip ir su Moonte buvo. Menkaverte sociopate, juška pas ja pries smegenis uzstumta.
Monteverte neturi jokios energinos. Susiraukus, pagiezinga ir nervuota moteryte, itikejusi, kad ji " kitokia".
Paskaitei Prezidento tema, kur tavo drauge ubunte apie Simonyte reiskiasi? Ar nepatogus klausimas kas tave risa su tokia dvasiskai iskrypusia drauge?
Sakai ubuntei terapija? O gal priklausomybe atsakineti paklodem i kiekvieno nario posta. Gi vaiku nesuaugusiu turi, kazi kaip tokia pereksle jais rupinasi.

o iš kur tu durne žinai kaip aš rašau piktai ar nepiktai? biggrin.gif
dūra dūroi, dūra gimė, dūra mirs 4u.gif
apie sociopatiją kalbant... viskas prasidėjo 2016 metų birželio mėnesį. Šnekėjosi žmonės kaip žmonės įvairiomis temomis, netgi religinėmis, žmonės buvo skirtingų pažiūrų ir normaliai diskutavo, kol neatėjo psichopatė sociopatė cambalinė su savo mėšlu ir neišdėjo visų kitaip mąstančių į šuns dienas. Nuo to laiko ir išprotėjo, nebesivaldo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2019 07 10, 10:03)
o iš kur tu durne žinai kaip aš rašau piktai ar nepiktai? biggrin.gif
dūra dūroi, dūra gimė, dūra mirs 4u.gif
apie sociopatiją kalbant... viskas prasidėjo 2016 metų birželio mėnesį. Šnekėjosi žmonės kaip žmonės įvairiomis temomis, netgi religinėmis, žmonės buvo skirtingų pažiūrų ir normaliai diskutavo, kol neatėjo  psichopatė sociopatė cambalinė su savo mėšlu ir neišdėjo visų kitaip mąstančių į šuns dienas. Nuo to laiko ir išprotėjo, nebesivaldo smile.gif

Kas taves sociopates nezino.
Tave kazkas kalbino, kad vel smirdi?
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2019 07 10, 11:11)
Kas taves sociopates nezino.
Tave kazkas kalbino, kad vel smirdi?

liauliauliauliauliauliau, eik tu šikantis katine biggrin.gif https://www.youtube....h?v=cMESRatAG04
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2019 07 10, 10:14)
liauliauliauliauliauliau, eik tu šikantis katine biggrin.gif https://www.youtube....h?v=cMESRatAG04

Ramybes 4u.gif .
Gal pinigu raminantiems neturi? Pervest gal?
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2019 07 10, 11:17)
Ramybes 4u.gif .
Gal pinigu raminantiems neturi? Pervest gal?

Bet geras ne? grynai tu biggrin.gif 4u.gif
liauliauliauliauliauliauliaul
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2019 07 10, 11:23)
Bet geras ne? grynai tu biggrin.gif  4u.gif
liauliauliauliauliauliauliaul

Ramybes, vidines ir psichines ramybes, mazut 4u.gif . Jau laikykis kazkaip.
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2019 07 10, 12:55)
Ramybes, vidines ir psichines ramybes, mazut 4u.gif . Jau laikykis kazkaip.

reiškia geras buvo, nes visai pabrukai uodegą biggrin.gif 4u.gif
lialiauliauliauliauliauliauliau
Atsakyti
QUOTE(given444 @ 2019 07 10, 10:28)
aš manau, kad visig mes esame gyvi žmones.
manau, kad jums šis forumas - gera terapija nuo vienatves. susirinkti, paplepeti, atsidarius laptopą. net Ubunte jus vadina "draugemis". viename poste paraše: kur jus, pasiilgau jus, kažkas panašaus, savaitgali ilgiau cia nesirodžius. "
nustebau dle tokio posto - juk atrodo, kad niekas cia su Ubunte nedraugauja, apart Montevertes (ir manęs  wub.gif )
taigi, forumas - kaip terapija. ir tai yra gerai. geriau plepeti su didesniu meiles kiekiu.
kam cia moteriai šlaunis rodyti.  wub.gif nebent man.
Tai kada, Kin, Vilniuje susitinkam?  ax.gif

Given jau ir tu? doh.gif ir Ko mano nika iskraipineji? Ubuntu buvo senas nikas, siaip nauju dabar rasau nesimato? prisidedi prie patyciu kulto? Zinai ka reiskai terminas Ubuntu, manau , nelabai grazu ji iskraipyti?
Tu tiek susikurusi savo teorija, ir tau visai veinodai, ka kiti raso, visi mes turim savo motyvus cia rasineti , tu gal savaip supranti , pas tave gal cveini motyvai, gal tau vuienatve ar kas, kiti raso kitaip ir del kitu priezasciu, siaip as daznai su jumoru rasau, tai jei kada rasiau pasiilgau tai zinok tikria to neturejau omenyje lotuliukas.gif palamai mano 90 proc postu su jumoru, kas ji supranta aisku.
NIEKAS US NIEKO CIA NEDRAUGAUJA, jei tau atrodo kitaip gal tau ir yra kitaip, man tai tikrai maziausiai cia draugysciu reikia. neiaskinsiu ko man reikia, nes tau kaip i siena vsii paasikinmmai biggrin.gif

gal tau reikai cia vis uzsukti ir kitus stengtis pamokyti , bet tai tau tik to reikia, visi cia tikiuosi suauge mzones, izno kaip ka ju gyvenime daryti reikia.

Visur esame gyvi zmones, bet tai nereiskia, kad imanoma pazinti vienas kita sitaip per foruma, visi turim visada kazkokias kaukes ir roles atitinkamai nuo vietos ir supanciu asmenu.

beja rietis, man prasme tolygu pyktis, kakzipa nelabai as cia tu pykciu matau, bet gal kas ka nori ta mato? man duagiau ci asiaip sisidirbinejimai ir lenktynes, kas ka mandriau parasys dazniausiai ir tiek , o jei mzone sci ajaucia pykti rasydami tai jau ju reikalas, jei jiem tas patinka biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lutuke123: 10 liepos 2019 - 12:04
QUOTE(Monteverte @ 2019 07 10, 12:01)
reiškia geras buvo, nes visai pabrukai uodegą biggrin.gif  4u.gif
lialiauliauliauliauliauliauliau

Kas buvo geras?
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2019 07 10, 13:03)
Kas buvo geras?

tu
liauliualiauliauliauliauliau
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2019 07 10, 12:04)
tu
liauliualiauliauliauliauliau

Duok save paskaityt kazkam realybej, jei dar ne su visais susiedei.
Papildyta:
QUOTE(lutuke123 @ 2019 07 10, 12:02)
lotuliukas.gif palamai mano 90 proc postu su jumoru, kas ji supranta aisku.

Bet tai kaip cia yr, kad tavo jumoro nieks nesupranta.
Papildyta:
QUOTE(lutuke123 @ 2019 07 10, 12:02)
Given jau ir tu? doh.gif ir Ko mano nika iskraipineji? Ubuntu buvo senas nikas, siaip nauju dabar rasau nesimato? prisidedi prie patyciu kulto? Zinai ka reiskai terminas Ubuntu, manau , nelabai grazu ji iskraipyti?

O deti savo istvirkusiu smegenu vingius ir pilti slykstynes prezidento temoje ant moters yra grazu?
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2019 07 10, 13:20)
Duok save paskaityt kazkam realybej, jei dar ne su visais susiedei.
Papildyta:

Bet tai kaip cia yr, kad tavo jumoro nieks nesupranta.
Papildyta:

O deti savo istvirkusiu smegenu vingius ir pilti slykstynes prezidento temoje ant moters yra grazu?

nu ziurek prasei taves necituoti, tai ko klausimus uzdavineji, susipykai su savimi, kaire nezino , ko nori desine? biggrin.gif APSISPRESK 4u.gif
Kristaus irgi po siai dienai dar daug kas nesupranta ir ka? jis kvailas, ar neusprantantys? lotuliukas.gif

Kokias slykstynes? blink.gif kad ji man i moteri nepamasi? tai ka turiu meluoti? kaip yra taip ir sakau, kur tu cia slykstyes sugebi izvelgti, net sakiau, kaip simpatiksas vaikinukas, nekeikiau gi niekaip, jai gal tai kaip ir komplimentas, kaip pvz Idomuciai, jei kas pasakytu, kad jis i vyra nepanasus, o atrodo kaip simpatiks amoteris, manau, tikrai neisizeistu, dar rasiau, kad prisidejo prie labai stipriai padidejusiso Lietuvos skolos, nes pasieme paskola ne is ten, tai faktas... taigal savo smegenis apsigraibyk, jei ten kas dar like lotuliukas.gif mirksiukas.gif
Atsakyti