Įkraunama...
Įkraunama...

Tęsinys: kur rasti vyrą, kai tau... O ką, jei...

QUOTE(Monteverte @ 2019 07 09, 20:54)
žinant tave, tai garantuotai tu taip darai
tu gi tik forumo aktualijomis ir gyveni biggrin.gif

Nu ne. As nesugebu kaip tu / nemoku skaiciuot nariu zinutes sm .
Tu sugebi. Ir turi tam laiko..
Suprantu is dalies

....dimka debilas paliko - turi laiko dabar. Isvedi ciucika pasikt , pi to laisva...
Atsakyti
Kam vynuogiu
https://m.delfi.lt/u...d...70637&amp=1

Man ir tresnes lb gerai. Simet kaip niekada pigios, uz kg 2,80. Skanios, saldzios, visa saldiklio stalciu indeliu prikisau.
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2019 07 09, 22:56)
Nu ne. As nesugebu kaip tu / nemoku  skaiciuot nariu zinutes sm .
Tu sugebi. Ir turi tam laiko..
Suprantu is dalies
....dimka debilas paliko - turi laiko dabar. Isvedi ciucika pasikt , pi to laisva...

nu kaip ne? kas tave tokią debilę dar užtarti galėtų?
chronia, gyvenanti kitų gyvinimais. Užtartų nebent tokios pačios debilės biggrin.gif
Atsakyti
[quote=Monteverte,2019 07 10, 08:22]

Labasss ryyytasss, nervicka mirksiukas.gif .
Isijung liuks tv, vyro paieskok, gi vakar rasei, kad rasantys su klaidom kokie rusai verslininkai. Vietoj dimkos gal ka rasi 4u.gif .
Atsakyti
[quote=cambala,2019 07 10, 09:34]
[quote=Monteverte,2019 07 10, 08:22]
Labasss ryyytasss, nervicka mirksiukas.gif .
Isijung liuks tv, vyro paieskok, gi vakar rasei, kad rasantys su klaidom kokie rusai verslininkai. Vietoj dimkos gal ka rasi 4u.gif .
[/quote]
O tai kieno tas rusas? Taviškis gi, BINGO bigsmile.gif biggrin.gif 4u.gif
Atsakyti
[quote=Monteverte,2019 07 10, 08:39]

Tai dimka irgi buvai is liuks tv pazinciu istraukus? Verslinykas toks pat buvo kaip ir pati? bigsmile.gif
Atsakyti
[quote=cambala,2019 07 10, 09:48]
[quote=Monteverte,2019 07 10, 08:39]

Tai dimka irgi buvai is liuks tv pazinciu istraukus? Verslinykas toks pat buvo kaip ir pati? bigsmile.gif
[/quote]
nekišk čia savo vruskių kitiems. Taip tau Dimka įgriso, kad man perduodi? Suprantu, kad manęs nekenti ir savo šūdą man nori prakišt, bet ačiū, susikišk jį atgal sau 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2019 07 10, 08:57)
Suprantu, kad manęs nekenti

Ar as? As tave myliu, as tau nieko blogo ( taip kaip tu kitiems) nelinkiu.
Ramybes, mazule 4u.gif 😘
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2019 07 05, 09:20)
Tik man vienas keista is taves pasirode - sitiek skaitai vienodus zmogu, kiaule, vista, pele, uoda, o va kitos pakraipos zmogus tau jau biski zemiau gaunasi?

ne, ne žemiau. turiu gi pažistamu, sakiau, - geju.
ikeliau, nes norejau jūsu reakcijos.
pabosta skaityti/klausytis jūsu peštyniu.

vat jūs cia riejates per dienas (ne visos aišku.)
o man sunku buvo.
drauge palaidojau per Jonines. Nusišove.
vertintumet viena kitą (užuot vaidinusios spektaklius). o gal tai jūsu tokia vertinimo forma - demesys per spektaklius?
vieną rytą pabundate ir kurios nors jūsu cia nera. nebera energijos, niekas nesklinda iš Burbancios, Cambalos postu. isivaizduojat, kiek energijos staiga dingsta. baaam.
kitaip imtumet mąstyti. o gal ne?

apie Moonte pagalvoju, apie Rasmą (forumo pradininke). Nuostabus žmogus, sake, bet kada gali mirti, sirgo širdies liga. jos seniai nebera, vis pagalvoju apie ją.
taip ir jūs. manau, visi gedetu Cambalos, net Monteverte. ant ko lietu energiją?
burbanti kažkada raše - šioje temoje visi personažai, vaidina personažus. aš taip nemanau.
aš manau, kad visig mes esame gyvi žmones.
manau, kad jums šis forumas - gera terapija nuo vienatves. susirinkti, paplepeti, atsidarius laptopą. net Ubunte jus vadina "draugemis". viename poste paraše: kur jus, pasiilgau jus, kažkas panašaus, savaitgali ilgiau cia nesirodžius. "
nustebau dle tokio posto - juk atrodo, kad niekas cia su Ubunte nedraugauja, apart Montevertes (ir manęs wub.gif )
taigi, forumas - kaip terapija. ir tai yra gerai. geriau plepeti su didesniu meiles kiekiu.

QUOTE(kin @ 2019 07 04, 19:23)
As nesioju tik sukneles. Tiesa, dzinsus irgi turiu,

kam cia moteriai šlaunis rodyti. wub.gif nebent man.
Tai kada, Kin, Vilniuje susitinkam? ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo given444: 10 liepos 2019 - 09:28
QUOTE(cambala @ 2019 07 10, 10:09)
Ar as? As tave myliu, as tau nieko blogo ( taip kaip tu kitiems) nelinkiu.
Ramybes, mazule 4u.gif 😘

Nu tai mažute, tavo ta meilė žinok labai nesveika tada kaip ir tu pati biggrin.gif 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(given444 @ 2019 07 10, 10:28)
o man sunku buvo. 
drauge palaidojau per Jonines. Nusišove.

ne kas, užuojauta 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(given444 @ 2019 07 10, 10:28)
vieną rytą pabundate ir kurios nors jūsu cia nera. nebera energijos, niekas nesklinda iš Burbancios, Cambalos postu. isivaizduojat, kiek energijos staiga dingsta. baaam.
kitaip imtumet mąstyti. o gal ne?

Butu labai keista isties, jeigu cia viena kuri is daugiau rasanciu dingtu. Idomu, ar likusios nebesipyktu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(given444 @ 2019 07 10, 09:28)

apie Moonte pagalvoju, apie Rasmą (forumo pradininke). Nuostabus žmogus, sake, bet kada gali mirti, sirgo širdies liga. jos seniai nebera, vis pagalvoju apie ją.
taip ir jūs. manau, visi gedetu Cambalos, net Monteverte. ant ko lietu energiją?

net Ubunte jus vadina "draugemis". viename poste paraše: kur jus, pasiilgau jus, kažkas panašaus, savaitgali ilgiau cia nesirodžius. "
nustebau dle tokio posto - juk atrodo, kad niekas cia su Ubunte nedraugauja, apart Montevertes (ir manęs  wub.gif )
taigi, forumas - kaip terapija.

Matai, kazkada viena nare, buvo pamynusi trp ant menkavertes. Ir ne piktai, o taip, kaip kad pvz anoj temoj kokia memento, pastininke. Paskui ta nare parase, kad serga veziu( greiciausiai jau mire). Tai menkaverte is to sugebejo padziugaut, mol, " ot gerai, tipo karma nubaude".
Taip ir su Moonte buvo. Menkaverte sociopate, juška pas ja pries smegenis uzstumta.
Monteverte neturi jokios energinos. Susiraukus, pagiezinga ir nervuota moteryte, itikejusi, kad ji " kitokia".

Paskaitei Prezidento tema, kur tavo drauge ubunte apie Simonyte reiskiasi? Ar nepatogus klausimas kas tave risa su tokia dvasiskai iskrypusia drauge?
Sakai ubuntei terapija? O gal priklausomybe atsakineti paklodem i kiekvieno nario posta. Gi vaiku nesuaugusiu turi, kazi kaip tokia pereksle jais rupinasi.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo cambala: 10 liepos 2019 - 09:43