Įkraunama...
Įkraunama...

Tęsinys: kur rasti vyrą, kai tau... O ką, jei...

QUOTE(Montekrista.back @ 2019 07 09, 16:43)
O aš... 160 eurų išleidau akvariumo reikmwns ir dar leisiu, nebetenkina manęs dabartinis vaizdas😂

Kokias zuvis laikai?
Atsakyti
QUOTE(kin @ 2019 07 09, 17:09)
Nereikia apie mane fantazuoti. Bo labai nepataikai.

tai,kad nefantazuoju, ka tu cia suskaitei dabar?
Rasai, kad prioritetai kiti, tai sakau,kad matomai is vis ten saraso gale tas vyras, net ir su mazais vaikais zmones susiranda antras puses, o visa kita siaip pajuokavimai, jus kazkaip labai rimtai cia bunat nusiteike forume biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2019 07 09, 17:46)
Kokias zuvis laikai?

Denisonis barbusai, koridorai, lapės, molinezijos (šitų neliks), ancitrusai. Tokio tipo
Atsakyti
QUOTE(mylimuke! @ 2019 07 09, 17:24)
Tai tu sitokia siukslina viduje, kad niekaio nesustoji lietis?  g.gif

kitų šiukšlės nukreipiamos, nu bet žodžiu, sakau - nesuprasi mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(cambala @ 2019 07 09, 17:32)
Kad tu issiduodi - baisiai nervuojies ir proteji. Paziurek i save biggrin.gif .

aha, tik kažkodėl visi tie nervai tavo subtiliuose kūnuose, ne mano biggrin.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(mylimuke! @ 2019 07 09, 17:13)
Kur ką aš lyginu?
Dėl stiprybės tiesa. Ber daznai  kovojama kur to visai nereikia.

Ne uzsispyrusi kovojima as turejau omenyje, gal greiciau nora buti lygiaverciu partneriu.
Atsakyti
QUOTE(Montekrista.back @ 2019 07 09, 17:55)
Denisonis barbusai, koridorai, lapės, molinezijos (šitų neliks), ancitrusai. Tokio tipo

kiek mazdaug kainuoja islaikyti akvariuma kas menesi, jei ne paslaptis, galvoju apei toki, kokie paslepti niuansai?
Atsakyti
QUOTE(Zunkelis @ 2019 07 09, 17:36)
Taigi rašiau visą postą, susiraskite gal 10psl., atgal., nes Jūs čia rašot nesuvokiamu greičiu  unsure.gif  biggrin.gif

Išsikėliau tikslą, užsiregistravau nete ir ieškojau. Čia jeigu norit rast, o jeigu "š" malt, tuomet malkit SM  biggrin.gif

Nieko tu neradai. Kitaip sakytum - mergos!! Dariau tai ir tai, akis varciau taip ir kitaip, ijungus pavara buvau tokia ir anokia.
O dabar - 'tikslai', issikeliau sau tiksla, parodziau sau kelia.
Beletristika ir nieko konkretaus.
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2019 07 09, 16:58)

aha, tik kažkodėl visi tie nervai tavo subtiliuose kūnuose, ne mano biggrin.gif  4u.gif

Nu nukreipiau tave i tavo Agniezska su melyna bluzele, tai kit arba demesio nekreiptu arba pasijuoktu, o tu vis nervuojies biggrin.gif
Atsakyti
cia gal kam patiks superinis atsakymas apie seima ir santuoka

https://www.facebook...149452348592065
Atsakyti
QUOTE(Montekrista.back @ 2019 07 09, 16:55)

Grazu. Visalaik nuo vaikystes zuvytes turejau. Ko tik nelaikiau. Gal pries 10 metu meciau. Dabar lb noriu jurinio akvos su koralais, vis mastom isirengt, tik siena reiks viena judint. O taip nebesinori tu dulkiu...
Dar auksine zuvyte neperseniausiai padovanojo, tai ana burbule plaukioja. Nieko nesakau, grazi, viskas ok, tik keista, kai zmones dovanoja gyvus padarelius...Dabar su ta reiks dar kazka mastyt.
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2019 07 09, 17:58)
kitų šiukšlės nukreipiamos, nu bet žodžiu, sakau - nesuprasi mirksiukas.gif

Isvada peršasi viena- tikram savartyne gyveni mirksiukas.gif
Dabar suprantama kodel tiek ediesi.
Atsakyti
QUOTE(Montekrista.back @ 2019 07 09, 17:55)

Manau laikai piranijas.
Atsakyti