Įkraunama...
Įkraunama...

Tęsinys: kur rasti vyrą, kai tau... O ką, jei...

QUOTE(mylimuke! @ 2019 07 09, 16:45)
Kiek kokiu?

4 poras. Kedai, 2 basutes ir bateliai.

QUOTE(IDOMUCIA @ 2019 07 09, 16:53)
kin tiksliai nezino ko nori

Zinau. Bet dabar ne prioritetas. Neturiu laiko paieskoms. Turbut todel, kad ne prioritetas, tai ir neturiu.
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2019 07 09, 16:46)

Tai ko zyzi, nepamylėta? biggrin.gif

Tu zyzi del cambalos, bet iw tikro labai megsti su ja estis, butent to cia ateini, nes daugiau neturi idomesniu uzsiemimu tongue.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(mylimuke! @ 2019 07 09, 16:56)
O as rasiau priesingai?

O koks tikslas baksnoti i zmoniu traumas ir lyginti juos pagal jas?
As labiau linkus zmones matuoti pagal dvasios stiprybę, o ne nuopolius.
Bet kokiu atveju auka yra daug silpnesne dvasiskai, emociskai, psichologiskai...netgi fiziskai uz kovotoja.
Papildyta:
QUOTE(kin @ 2019 07 09, 16:57)
Zinau. Bet dabar ne prioritetas. Neturiu laiko paieskoms. Turbut todel, kad ne prioritetas, tai ir neturiu.

Basuciu ir bateliu kulniuku aukštį prašyčiau...ačiū
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -burbanti-: 09 liepos 2019 - 16:03
QUOTE(kin @ 2019 07 09, 16:57)

Bet tai kaip moterys susisranda ir su keliais vaikais ir maziukais, kai nori aisku, matyt nenori ir tiek.
ne tiek daug reikia,kad susirasti vyra, svarbu susiradus moketi pasitikrinti ar tau tiks, o tu darai atvirksciai, kaip surpantu, manai pamtysi ir suprasi, cia yra love of my life.
Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2019 07 09, 17:02)

Neauksti, iki 5 cm, nes su aukstesniais turiu daug, bet norejau su patogesniais kulnais, kai vaika ant ranku reikia paimt.
QUOTE(lutuke123 @ 2019 07 09, 17:02)
Bet tai kaip moterys susisranda ir su keliais vaikais ir maziukais, kai nori aisku, matyt nenori ir tiek.
ne tiek daug reikia,kad susirasti vyra, svarbu susiradus moketi pasitikrinti ar tau tiks, o tu darai atvirksciai, kaip surpantu, manai pamtysi ir suprasi, cia yra love of my life.

Nereikia apie mane fantazuoti. Bo labai nepataikai.
Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2019 07 09, 17:02)
O koks tikslas baksnoti i zmoniu traumas ir lyginti juos pagal jas?
As labiau linkus zmones matuoti pagal dvasios stiprybę,  o ne nuopolius.
Bet kokiu atveju auka yra daug silpnesne dvasiskai,  emociskai,  psichologiskai...netgi fiziskai uz kovotoja.
Papildyta:

Kur ką aš lyginu?
Dėl stiprybės tiesa. Ber daznai kovojama kur to visai nereikia.
Atsakyti
QUOTE(mylimuke! @ 2019 07 09, 16:58)
Tu zyzi del cambalos, bet iw tikro labai megsti su ja estis, butent to cia ateini, nes daugiau neturi idomesniu uzsiemimu  tongue.gif  biggrin.gif

aš zyziu? čia jūs zyziat, kad "tos vėl pjaunasi", "vėl temą sugadino" ir t.t.
Tau rimtai jau nuo josios smegenų problemų peršoksta ir ant tavo smegenų, atmintį prarandi mirksiukas.gif biggrin.gif Būk atsargi, cambala virusas greitai plinta biggrin.gif
Turiu turiu, bet ji labai puiki šiukšlių dėžė man, juk jau sakiau ne kartą. Nu niekas tam taip idealiai netinka. Nu bet tu čia biškį nesuprasi biggrin.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2019 07 09, 17:19)
aš zyziu? čia jūs zyziat, kad "tos vėl pjaunasi", "vėl temą sugadino" ir t.t.
Tau rimtai jau nuo josios smegenų problemų peršoksta ir ant tavo smegenų, atmintį prarandi mirksiukas.gif  biggrin.gif Būk atsargi, cambala virusas greitai plinta biggrin.gif
Turiu turiu, bet ji labai puiki šiukšlių dėžė man, juk jau sakiau ne kartą. Nu niekas tam taip idealiai netinka. Nu bet tu čia biškį nesuprasi biggrin.gif  4u.gif

Tai tu sitokia siukslina viduje, kad niekaio nesustoji lietis? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2019 07 09, 15:49)
Džiuosiuosi, nes tave galutinai nuprotinsiu 4u.gif

Kad tu issiduodi - baisiai nervuojies ir proteji. Paziurek i save biggrin.gif .
Papildyta:
QUOTE(mylimuke! @ 2019 07 09, 15:58)
Tu zyzi del cambalos, bet iw tikro labai megsti su ja estis, butent to cia ateini, nes daugiau neturi idomesniu uzsiemimu  tongue.gif  biggrin.gif

Dar viena turi - skaiciuot nariu zinutes.
Papildyta:
QUOTE(IDOMUCIA @ 2019 07 09, 15:53)
kin tiksliai nezino ko nori

Ka cia zinot? Ir taip aisku.
Papildyta:
QUOTE(kin @ 2019 07 09, 15:57)

Ta laika, kuri cia praleidi, galetum pazinciu svetainej leist. Naudos gal butu.
Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2019 07 09, 14:57)
Pilstai is tuscio i kiaura. Mano klausimas tau buvo -   ką tu konkreciai darei (jei jau taip supaprastinus klausima)?

Taigi rašiau visą postą, susiraskite gal 10psl., atgal., nes Jūs čia rašot nesuvokiamu greičiu unsure.gif biggrin.gif

Išsikėliau tikslą, užsiregistravau nete ir ieškojau. Čia jeigu norit rast, o jeigu "š" malt, tuomet malkit SM biggrin.gif
Atsakyti
Mes cia biski turim reikalu su karmom biggrin.gif .
Atsakyti
O aš... 160 eurų išleidau akvariumo reikmwns ir dar leisiu, nebetenkina manęs dabartinis vaizdas😂
Atsakyti