Įkraunama...
Įkraunama...

Tęsinys: kur rasti vyrą, kai tau... O ką, jei...

QUOTE(Monteverte @ 2019 07 09, 15:29)
jau n kartų rašiau, kad to niekada nedarau pirma, tik duodu atkirtį atgal.

Tu tuo tik parodai kad nesitveri savo pyktyje, esi pagiezinga ir nelaiminga moteryte.
Pasinagrinek trp savo elgesi, juk tu labai issiduodi. Pvz mjoforever idejo tada juokeli apie tavo " prasmingas atostogas". Nu sveikas zmogus pasijuoktu arba demesio nekreiptu. O tu pradejai iskart i atlapus pult, neva aba tokia, kedistine ir pan
Nei kazkam idomu nei ka. Normali nare. O tu visiskai nesivaldai ir esi bais nervuota biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo cambala: 09 liepos 2019 - 15:37
O as nauju batu nusipirkau. Patenkinta belekaip.
Atsakyti
QUOTE(kin @ 2019 07 09, 15:39)

Tai dabar gali Zunkelio patarimu pasinaudot.
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2019 07 09, 16:14)
bet pastebėk, kokia tema beprasidėtų, tai ta glušė ateina ir ją sugadina kišdama asmeniškumus. Jau taip buvo n kartų. Tai arba visos draugiškai užsibaninam ją ir diskutuojam, nu arba kentėkit tada rietenas 4u.gif

Tu su ja ediesi, o mes turim ignoruot? Papusk i uodega tu man biggrin.gif

Papildyta:
QUOTE(Monteverte @ 2019 07 09, 16:18)
bet tai jauti kiek tu ja domiesi? kiek mini, nors seniai ji nediskutuoja. Aš pvz. apie jokius jos dalinimus nieko nežinau, nes be tos temos mes nekontaktuojame ir aš jos nesekioju. Tai tik parodo kokia tu glušė ir vargšė esi, nieko neturi, tik forumų dalyvius ir jų gyvenimus biggrin.gif  4u.gif Turbūt ir jos facebooke ieškojai, knisai. kaip apgailėtina domėtis tais, kurių tu nekenti. Tik debilas ir gali taip elgtis.

Vadinas tu mane labai myli, jei mane ciokinai wub.gif
Papildyta:
QUOTE(kin @ 2019 07 09, 16:39)

Kiek kokiu?
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2019 07 09, 16:33)
Tu tuo tik parodai kad nesitveri savo pyktyje, esi pagiezinga ir nelaiminga moteryte.
Pasinagrinek trp savo elgesi, juk tu labai issiduodi. Pvz mjoforever idejo tada juokeli apie tavo " prasmingas atostogas". Nu sveikas zmogus pasijuoktu arba demesio nekreiptu. O tu pradejai iskart i atlapus pult, neva aba tokia, kedistine ir pan
Nei kazkam idomu nei ka. Normali nare. O tu visiskai nesivaldai ir esi bais nervuota biggrin.gif

o kur aš sakiau, kad aš nepikta? be abejo, kad aš pikta, tai mano prigimtis bigsmile.gif Ir aš tuo džiaugiuosi tongue.gif
Papildyta:
QUOTE(mylimuke! @ 2019 07 09, 16:45)
Tu su ja ediesi, o mes turim ignoruot? Papusk i uodega tu man biggrin.gif

Papildyta:

Vadinas tu mane labai myli, jei mane ciokinai  wub.gif
Papildyta:

Kiek kokiu?

tai ko zyzi, nepamylėta? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2019 07 09, 15:46)
o kur aš sakiau, kad aš nepikta? be abejo, kad aš pikta, tai mano prigimtis bigsmile.gif Ir aš tuo džiaugiuosi tongue.gif

Tai dziaukis. Bet visai nuprotesi.
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2019 07 09, 16:48)
Tai dziaukis. Bet visai nuprotesi.

Džiuosiuosi, nes tave galutinai nuprotinsiu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(mylimuke! @ 2019 07 09, 13:33)
Vieni specialiai kazka vaidina kad gauti, o kiti elgiasi naturaliai.
Papildyta:

Laimingi ir su auksta saviverte net nemato juos "trypianciu". Jie tiesiog gyvena savo gyvenima  tongue.gif

vieni jaucia savo kaukes ir roles ir suvokia samoningai, kad tai turi, kiti paparsciausiai gyvena autopilotu ir net nesuvokia, kada kokia kauke pasikeicia ar i kokia role isijaucia.

O kas me sis tiesu, kas mes naturalus, jau klausiau bet jum buvo per sudetinga diskusija biggrin.gif

Dauguma vyru noretu gauti moteri seksui, bet dauguma elgiasi nenaturaliai, vaidina, kad jie ne sekso nori, vaidna mandagiais ir asistuoja moteriai. Yra tokiu, kurie naturaliai elgiasi, ir sako nori seko?... bet daugumai moteru toks naturalumas visai nepriimtinas biggrin.gif

Taip isivaizduoji ar ne? biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(mylimuke! @ 2019 07 09, 16:03)
Visiskai kvailas pavyzdys. Nebent psichinis ligonis kakos demonstratyviai, nes net gyvunai nesika BET KUR,o susiranda tinkama vieta.

jo i tualeta nueina lotuliukas.gif kada gyvunus gamtoje paskutini karta matei? lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2019 07 09, 16:42)
Tai dabar gali Zunkelio patarimu pasinaudot.

kin tiksliai nezino ko nori
Atsakyti
QUOTE(mylimuke! @ 2019 07 09, 16:08)
Kovotoja irgi savotiskai yra auka. Visuomenes standartu, vaikystes traumu, ibruktu isitikinimu,

Mali šūdą.
Nes nera zmogaus be traumos.
Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2019 07 09, 16:54)
Mali šūdą.
Nes nera zmogaus be traumos.

O as rasiau priesingai?
Atsakyti
QUOTE(Zunkelis @ 2019 07 09, 16:33)
Burbanti, jeigu Jūs kažko siekiate nusiteikę rimtai, žinote ko norite, tuomet tikrai pasieksite (šiuo atveju rasite).
Čia maždaug kaip įsėdi į taksi ir nepasakai kur nori važiuoti tai taksistas ir vežioja aplink miestą ratais ir neatveža į galutinį tašką (Tikslą)  ax.gif
Aš tiesiog pasidalinau savo patirtimi, nes pamaniau gal kuriai mano patirtis bus naudinga  ax.gif  ...bet čia tik tuo atveju jeigu kažko ieškoma, o ne - žaidžiami žaidimai  4u.gif

Pilstai is tuscio i kiaura. Mano klausimas tau buvo - ką tu konkreciai darei (jei jau taip supaprastinus klausima)?
Atsakyti