Įkraunama...
Įkraunama...

Tęsinys: kur rasti vyrą, kai tau... O ką, jei...

QUOTE(mylimuke! @ 2019 07 09, 08:03)
Man irgi baisu klaidos, vyru ir moteru. Nenoreciau bendraut su pradines klases issilavinima tesiekianciu.

Kaip ir rašiau, Mylimuke, Internete 4u.gif Viskas priklauso tik nuo Jūsų noro ir įdėtų pastangų mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Zunkelis @ 2019 07 09, 13:52)
Kaip ir rašiau, Mylimuke, Internete 4u.gif  Viskas priklauso tik nuo Jūsų noro ir įdėtų pastangų  mirksiukas.gif

Kaip suprasti 'idetu pastangu'? Ka asmeniskai JŪS turite omenyje? Nes vienai tai - labai atydziai renkami zodziai, kitai gi - jos putės nuotrauka, padaryta tokiu rakursu, kad ir lygtai ji tiesiogiai nemufotkinta, o viskas matosi
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2019 07 09, 13:34)
kaip galima nematyti forume, kai į jį ir ateinama diskutuoti specialiai? ir jei įdomesnio niekas nieko neparašė ir visiems gražu skaityti kaip glušė cirkinasi, tai kas belieka? atsakyti bent tai glušei biggrin.gif  4u.gif

Visada gali siulyti idomesne tema.
Bet is tikro tau paciai siaubingai niezti nagai su ta gluse bendrauti wub.gif Butent to cia ir ateini tongue.gif
Papildyta:
QUOTE(IDOMUCIA @ 2019 07 09, 13:39)
Pavyzdys toks. Kai uzsinori kaku, vieni naturaliai sika kur stovi (kudikiai, zverys, psichiniai) o kiti save valdo ir elgiasi NENATURALIAI atsizvelgdami i savo ir kitu interesus.

Tai buvo "naturalumo" paaiskinimas.

Visiskai kvailas pavyzdys. Nebent psichinis ligonis kakos demonstratyviai, nes net gyvunai nesika BET KUR,o susiranda tinkama vieta.
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2019 07 09, 12:34)
kaip galima nematyti forume, kai į jį ir ateinama diskutuoti specialiai? ir jei įdomesnio niekas nieko neparašė ir visiems gražu skaityti kaip glušė cirkinasi, tai kas belieka? atsakyti bent tai glušei biggrin.gif  4u.gif

O tu pamastyk, kodel butent visi( vieni daugiau, kiti maziau) is taves juokiasi? Juk tu pati pastatei save i pajuokos objekta. Rasei, kad mokykloj irgi pastumdele buvai, mokytojos ale ant taves " uzsisesdavo", su sugyventiniu edeis kiekviena diena, nes noredavai kad butu tavo virsus, motina tavo su visais edesi...
Kodel pvz nesijuokiama is normaliu nariu, a?
Te, neverk 4u.gif .
Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2019 07 09, 13:41)
Tada ji savęs turi pirma paklausti -  as auka ar kovotoja?

Kovotoja irgi savotiskai yra auka. Visuomenes standartu, vaikystes traumu, ibruktu isitikinimu,
Papildyta:
QUOTE(Zunkelis @ 2019 07 09, 13:52)
Kaip ir rašiau, Mylimuke, Internete 4u.gif  Viskas priklauso tik nuo Jūsų noro ir įdėtų pastangų  mirksiukas.gif

Vyrai yra arba nera. Protingesniais, grazesniais, turtibgesniais ju nepadarysit (alfonsai nesiskaito) . O jei anie yra, tai ateis patys.
P. S. As nieko neieskau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2019 07 09, 12:39)

As nieko neturiu pries patriotizma, labai gerai kad yra savo salies patriotu ir Lietuvoje ir kitur.
Man tik nepatinka kvaili zmones, nes kaip sakoma, durnas draugas labiau pavojingas, nei protingas priesas

O man tai kvailas atrodo tavo elgesys - siki ant Lietuvos, inksti kaip cia yra blogai, bet gyveni cia ir dar ieskai ar tai pirktis ar tai nuomotis sklypa ar nama. Kas tave laiko cia? Nei vaiku, nei tevu, na tai gyvenkit kur aukso manais is dangaus lyja.
Nesuprantu tokios logikos. Jei man kokia Siaures Koreja atsilikusi ir be perspektyvu - nu nei as ten vaziuosiu nei gyvensiu nei prisijungus ju kokiam forume verksiu kaip ten pas juos blogai.
Atsakyti
QUOTE(mylimuke! @ 2019 07 09, 16:03)
Visada gali siulyti idomesne tema.
Bet is tikro tau paciai siaubingai niezti nagai su ta gluse bendrauti  wub.gif  Butent to cia ir ateini tongue.gif

bet pastebėk, kokia tema beprasidėtų, tai ta glušė ateina ir ją sugadina kišdama asmeniškumus. Jau taip buvo n kartų. Tai arba visos draugiškai užsibaninam ją ir diskutuojam, nu arba kentėkit tada rietenas 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(cambala @ 2019 07 09, 16:04)
O tu pamastyk, kodel butent visi( vieni daugiau, kiti maziau) is taves juokiasi? Juk tu pati pastatei save i pajuokos objekta. Rasei, kad mokykloj irgi pastumdele buvai, mokytojos ale ant taves " uzsisesdavo", su sugyventiniu edeis kiekviena diena, nes noredavai kad butu tavo virsus, motina tavo su visais edesi...
Kodel pvz nesijuokiama is normaliu nariu, a?
Te, neverk 4u.gif .

debile, tai ant tavęs mokykloje sėdėjo, jau nuo vaikystės bernai varė ant tavęs išdvėsėlės, tai nekelk čia savo problemų ant manęs, man mokykloje gerai sekėsi, aš universitetą baigiau, ne taip kaip tu glušė pagalbinę biggrin.gif 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(mylimuke! @ 2019 07 09, 16:08)
Vyrai yra arba nera. Protingesniais, grazesniais, turtibgesniais ju nepadarysit (alfonsai nesiskaito) . O jei anie yra, tai ateis patys.
P. S. As nieko neieskau biggrin.gif

neateis, jei sėdėsi užsidarius. Vieną tokią žinau kaip tik, dirbo rūsyje užsidarius, visur tik su tėvais, tai taip ir būtų supelijus, jei ne tas liuks kanalas. Parašė vieną sms ir vuolia, yra vyras biggrin.gif Tokioms namisėdoms, kai prispiria, labai gerai visi tie internetai
jai 30+ buvo
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Monteverte: 09 liepos 2019 - 15:14
QUOTE(Monteverte @ 2019 07 09, 15:12)
aš universitetą baigiau,

Vaizgante irgi diplomus dalino. Tu matomai magistra is jos gavai biggrin.gif .

Papildyta:
QUOTE(Monteverte @ 2019 07 09, 15:14)
man mokykloje gerai sekėsi

Vakar matem. Su geografija visai blogai.
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2019 07 09, 16:16)
Vaizgante irgi diplomus dalino. Tu matomai magistra is jos gavai biggrin.gif .

bet tai jauti kiek tu ja domiesi? kiek mini, nors seniai ji nediskutuoja. Aš pvz. apie jokius jos dalinimus nieko nežinau, nes be tos temos mes nekontaktuojame ir aš jos nesekioju. Tai tik parodo kokia tu glušė ir vargšė esi, nieko neturi, tik forumų dalyvius ir jų gyvenimus biggrin.gif 4u.gif Turbūt ir jos facebooke ieškojai, knisai. kaip apgailėtina domėtis tais, kurių tu nekenti. Tik debilas ir gali taip elgtis.
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2019 07 09, 15:18)
kaip apgailėtina domėtis tais, kurių tu nekenti. Tik debilas ir gali taip elgtis.

Niu va, pagaliau savikritiska esi - narstei tevu karsinimo tema, ieskodama kazkokiu ikalciu, vaiku auklejima ka Aimeja rase, Moontes liga ir t.t.
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2019 07 09, 16:24)
Niu va, pagaliau savikritiska esi - narstei tevu karsinimo tema, ieskodama kazkokiu  ikalciu, vaiku auklejima ka Aimeja rase, Moontes liga ir t.t.

jau n kartų rašiau, kad to niekada nedarau pirma, tik duodu atkirtį atgal. Nu bet glušė nepamena, liga progresuoja. Vaižgantė tavęs pirma nelietė, kad tau būtų pretekstas ją išieškoti ir suvarinėti, tai tu pradėjai Vaižgantę įžeidinėti kaip ir visus kitus pradedi TU. Taip kad kai gauni atgal į dantis, sėdėk ir necypk, nes dar gausi, gluše. Vėl verksi savaitgalį biggrin.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2019 07 09, 12:47)
Kaip suprasti 'idetu pastangu'? Ka asmeniskai JŪS turite omenyje? Nes vienai tai  - labai atydziai renkami zodziai,   kitai gi  - jos putės nuotrauka,   padaryta tokiu rakursu,   kad ir lygtai ji tiesiogiai  nemufotkinta,   o viskas matosi

Burbanti, jeigu Jūs kažko siekiate nusiteikę rimtai, žinote ko norite, tuomet tikrai pasieksite (šiuo atveju rasite).
Čia maždaug kaip įsėdi į taksi ir nepasakai kur nori važiuoti tai taksistas ir vežioja aplink miestą ratais ir neatveža į galutinį tašką (Tikslą) ax.gif
Aš tiesiog pasidalinau savo patirtimi, nes pamaniau gal kuriai mano patirtis bus naudinga ax.gif ...bet čia tik tuo atveju jeigu kažko ieškoma, o ne - žaidžiami žaidimai 4u.gif
Atsakyti