Įkraunama...
Įkraunama...

Tęsinys: kur rasti vyrą, kai tau... O ką, jei...

QUOTE(Monteverte @ 2019 07 09, 11:14)
Burbe, gali paaiškinti savo tai:

Grupė: Senbuviai
Žinutės: 15442
Prisijungė: 2014 06 21

ir meilę su vyru? biggrin.gif

Tu esi nedamyleta moteris, nes kabinejiesi, irodineji savo tiesas, nenuaileidi, turi buti nenugincijama ne del bobų paerzinimo, o del to, kad kitaip tu nemoki. Tai tavo natura. Baisi natura. Del to tu ir susigalvojai elfus. Kitaip isprotetum...del pavydo kitiems zmonems. Jus su cambala kaip dvynes seserys. O reikalas tai tik tame, kad nesijauciat laimingos. O kada moteris nesijaucia laiminga? Kada jos vyras jai netinka. Ne raketu mokslas.

Neisprovokuosi diskusijoms. As tik eilini karta is jusu abieju pasijuokiau. Zemo intelekto moterys esat. Labai zemo.
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2019 07 09, 10:16)
Burbe, gali paaiškinti savo tai:

Grupė: Senbuviai
Žinutės: 15442
Prisijungė: 2014 06 21

Prasmingiausias monteverdes atostogu laikas - nariu zinuciu skaiciavimas bigsmile.gif .
Papildyta:
QUOTE(-burbanti- @ 2019 07 09, 10:20)
O kada moteris nesijaucia laiminga? 

Taigi vakar atsakiau i tavo si klausima - kada susitikineja su svetimais diedais ir pastoviai visos kalbos sueina i klyna.
Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2019 07 09, 11:20)
Tu esi nedamyleta moteris,  nes  kabinejiesi,  irodineji savo tiesas,  nenuaileidi,  turi buti nenugincijama ne del bobų paerzinimo,  o del to,  kad kitaip tu nemoki. Tai tavo natura. Baisi natura. Del to tu ir susigalvojai elfus. Kitaip isprotetum...del pavydo kitiems zmonems. Jus su cambala kaip dvynes seserys. O reikalas tai tik tame,  kad nesijauciat laimingos. O kada moteris nesijaucia laiminga?  Kada jos vyras jai netinka. Ne raketu mokslas.

Neisprovokuosi diskusijoms. As tik eilini karta is jusu abieju pasijuokiau. Zemo intelekto moterys esat. Labai zemo.

nu dar gražiau biggrin.gif nuo kada meilė susijusi su nusileidimu? tai kaip tik aš esu labai mylima ir turiu aukštą savivertę ir niekada neduosiu jokiam durniui kelio, kad tryptų mane ar mano šeimą ar pasaulėžiūrą. Nusileidžia tik bailūs, nepasitikintys savimi ir savo idėjomis, tie, kurie nemoka už save stovėti. reikia gi skirti kur reikia nusileisti, nu pvz. esi vienas, o priešais 10 snukių su beisbolkėm, tai aišku, kad reikia tada laviruoti, visokias strategijas daryti, o ne šokti į akis, nu bet nusileisti forumo durnei? Niekada. Man niekas neformavo avelių mentaliteto, kad sukčiau kitą žandą smile.gif
Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2019 07 09, 10:20)
Zemo intelekto moterys esat. Labai zemo.

As tai galiu drasiai teigt, kad tavo pabai zemas intelektas - nes tu, kada tau kazkas galvelej susisviete puolei cia is miegamojo skyriaus temt senbuviu asmeninius dalykus. Dauzta, neda* * sta bobele esi.
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2019 07 09, 11:28)
As tai galiu drasiai teigt, kad tavo pabai zemas intelektas - nes tu, kada tau kazkas galvelej susisviete puolei cia is miegamojo skyriaus temt senbuviu asmeninius dalykus. Dauzta, neda* * sta bobele esi.

tu ne tik iš miegamo tempi, tu tampai kelių narių viso gyvenimo reikalus, visas žinutes iš visų temų surinkus ir susumavus.
Glušpetre tu nelaiminga biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2019 07 09, 10:27)
nu pvz. esi vienas, o priešais 10 snukių su beisbolkėm, tai aišku, kad reikia tada laviruoti, visokias strategijas daryti, o ne šokti į akis,

Sitas pvz tau netinka. Tu atsisokineji net pries 10 nariu, susikvailini, bet toliau stypcioji. Ir cia tik tau atrodo, kad tu kovoji, laimi, o realiai tai apsijuoki. Aiskus pvz kaip vakar su memento biggrin.gif .
Atsakyti
Mes ir su vyru byvom beveik be nieko 😂 susitikom, viską patys, kartu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2019 07 09, 10:30)
tu ne tik iš miegamo tempi, tu tampai kelių narių viso gyvenimo reikalus, visas žinutes iš visų temų surinkus ir susumavus.
Glušpetre tu nelaiminga biggrin.gif

Siaip tai miegamojo tema uzdara. O jei uzdara, vadinasi ir pasilieka viskas toj temoj.
Kuriu keliu nariu? Tavo, nedasutusios ubuntes ir apsimelavusios burbes?
O menkaverte netampo zinuciu is niekur? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Zunkelis @ 2019 07 09, 02:24)
Sveikos, net susijuokiau paskaičiusi temos pavadinimą, nes kažkada buvau labai panaši į Jus, desperatiškai ieškanti vyro  biggrin.gif  Pamenu netgi esu nemažai pinigų investavusi į kursus., tuomet buvo toks p. Jonas Girdzijauskas, kuris užvedė ant teisingo paieškų kelio ;)

Realiai aš po ilgų kankynių, mokslų bei paieškų padariau tokią išvadą, kad visų svarbiausia yra žinoti ko nori ir tai akcentuoti, jeigu žmogus neatitinka tavo parametrų tad nesibodėti pasakyti jog Jums nepakeliui ;) ...ir ieškoti toliau. Realiai aš savo vyrą radau pažinčių svetainėje po begalės laiko nusivylimų/išsiregistravimų ir vėl gryžimų nuo visko iš pradžių, kol padariau išvadą, kad turi būti tokių pat normalių vyrų, kurie tiesiog užsuka, permeta viską akimis, pabendrauja 2-3d., bei išsigąsta ir pabėga jeigu yra normalūs, nes tikrai ne paslaptis, kad liaudis 90% ten tragiška, kažkoks nusivylusių/nepilnaverčių žmonių kratinys  unsure.gif
Taigi aš nuspręndžiau paspęsti spąstus biggrin.gif išsipirkau ten kažkokią narystę ir tai buvo prieš 7m., ir pradėjau filtruoti, kasdien naujus narius, žiūrėti jų anketos išsamumą, bendravimo stilių ir t.t. Ir man pavyko tokį pagauti po kokio gero mėn. Rekomenduoju išbandyti mano siūlomą techniką, gal kuriai pavyks, tikrai nieko neperšu, bet susimokėję atitinkamą sumą dedate ir atitinkamas pastangas. Čia tik mano istorija ir mano sėkmės paslaptis, tačiau kiekviena ji skirtinga ;)

kad cia ieskanciu nelabai ir yra lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2019 07 09, 11:31)
Sitas pvz tau netinka. Tu atsisokineji net pries 10 nariu, susikvailini, bet toliau stypcioji. Ir cia tik tau atrodo, kad tu kovoji, laimi, o realiai tai apsijuoki. Aiskus pvz kaip vakar su memento biggrin.gif .

Idomucia puikiai įrodė ko verta mementoo biggrin.gif 4u.gif
esmė ta, kad tau iš viso niekas netinka, nes tu antžmogis, tu Dievams dėkok, kad tau dėmesio skyriu, o tai šoktum nuo devynaukščio 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(cambala @ 2019 07 09, 11:35)
Siaip tai miegamojo tema uzdara. O jei uzdara, vadinasi ir pasilieka viskas toj temoj.
Kuriu keliu nariu? Tavo, nedasutusios ubuntes ir apsimelavusios burbes?
O menkaverte netampo zinuciu is niekur? bigsmile.gif

o visų kitų, kurių jau nėra ir apkalbinėji?
aš elgiuosi su žmonėmis taip, kaip jie to nusipelnė 4u.gif
Atsakyti
Bet man rodos, kad vyrai uzuodzia tokias moteris, kurias (kaip rusai sako) паматросил и бросил'. Sakykim mano drauge - negaliu jai niekaip ikalti i galva, kad vyrai, su kuriais sutinkama senatve, yra visiski priesingybes jos issirenkamam vyru tipui.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -burbanti-: 09 liepos 2019 - 12:07
QUOTE(Monteverte @ 2019 07 09, 11:53)

aš elgiuosi su žmonėmis taip, kaip jie to nusipelnė 4u.gif

Cia tik tau taip atrodo. Nes tu kovoji su vejo malunais.
Juk ka as tau sakiau - neatsiprasysi zmoniu uz savo elgesi iji kaledu( kur praejo) gi liksi viena. Tai kol kas dar ciuciu turi, o Dimka jau pabego( debilas, ne?).
Ir gali elgtis kaip tau atrido. Juk tu esi vienisa, susiraukusi pilka moteryte su melyna bluzele.
Atsakyti