Įkraunama...
Įkraunama...

Tęsinys: kur rasti vyrą, kai tau... O ką, jei...

QUOTE(IDOMUCIA @ 2019 07 08, 20:07)
Ji per daug grazi kad dirbtu.

Geriau sakyk, kad rado sprandą, ant kurio galvoja nujoti i rojų.
Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2019 07 08, 20:47)
Geriau sakyk,  kad rado sprandą, ant kurio galvoja nujoti i rojų.

Nee, ji kitokia. Jeii kazka sugebetu, tai nenulaikytum, kazka darytu.
Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2019 07 08, 20:57)
Nee, ji kitokia. Jeii kazka sugebetu, tai nenulaikytum, kazka darytu.

Jei buciau nešikęs, buciau zuiki pagavęs.
Не шестнадцать поди уже - никто тебя необманит...но! Может ты хочешь обманутым быть?
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2019 07 08, 19:02)
Na jei tu baigei paGlabine, ir jei parasytum cia, tai tikrai niekas is taves nesisaipytu. Bet kai esi su trimis austaisiais, tai destai savo " paparstus" sakinius kaip turi but😂.

stesnajus sprasyt, kagda kokioj tavo haliucinacijoj ja su trijais austaisiais tapau? biggrin.gif lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Montekrista.back @ 2019 07 08, 19:49)
Po teisybei, tai ir aš nesuprantu, net su kableliais....

perskaitei viska? Is sviesos posta, mano atsakyma jai ir nesupratai? tada uzjauciu, tada gal mano postus praleisk, su tokiu suvokimu, vel man sakys, kad negraziia kalbu apie kitas nares, nu bet ka man jum atsakyti?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lutuke123: 08 liepos 2019 - 23:12

Ji gal ir neina, pas ja ateina, kai taves ner biggrin.gif
Papildyta:
Šita kvanka daro gėdą lietuvių kalbai ir Lietuvai apskritai.

kiek jus galit prisigalvoti apie kitus zmones? :lol:

Priedas  gggg.jpg   186,39KB   0 Parsiųsta kartų

Atsakyti
Sveikos, net susijuokiau paskaičiusi temos pavadinimą, nes kažkada buvau labai panaši į Jus, desperatiškai ieškanti vyro biggrin.gif Pamenu netgi esu nemažai pinigų investavusi į kursus., tuomet buvo toks p. Jonas Girdzijauskas, kuris užvedė ant teisingo paieškų kelio ;)

Realiai aš po ilgų kankynių, mokslų bei paieškų padariau tokią išvadą, kad visų svarbiausia yra žinoti ko nori ir tai akcentuoti, jeigu žmogus neatitinka tavo parametrų tad nesibodėti pasakyti jog Jums nepakeliui ;) ...ir ieškoti toliau. Realiai aš savo vyrą radau pažinčių svetainėje po begalės laiko nusivylimų/išsiregistravimų ir vėl gryžimų nuo visko iš pradžių, kol padariau išvadą, kad turi būti tokių pat normalių vyrų, kurie tiesiog užsuka, permeta viską akimis, pabendrauja 2-3d., bei išsigąsta ir pabėga jeigu yra normalūs, nes tikrai ne paslaptis, kad liaudis 90% ten tragiška, kažkoks nusivylusių/nepilnaverčių žmonių kratinys unsure.gif
Taigi aš nuspręndžiau paspęsti spąstus biggrin.gif išsipirkau ten kažkokią narystę ir tai buvo prieš 7m., ir pradėjau filtruoti, kasdien naujus narius, žiūrėti jų anketos išsamumą, bendravimo stilių ir t.t. Ir man pavyko tokį pagauti po kokio gero mėn. Rekomenduoju išbandyti mano siūlomą techniką, gal kuriai pavyks, tikrai nieko neperšu, bet susimokėję atitinkamą sumą dedate ir atitinkamas pastangas. Čia tik mano istorija ir mano sėkmės paslaptis, tačiau kiekviena ji skirtinga ;)
Atsakyti
QUOTE(Zunkelis @ 2019 07 09, 02:24)
Sveikos, net susijuokiau...

Man tai net juoktis nesinori, skamba lyg automobilio ieskojimas ir pirkimas. O jausmai kur? unsure.gif
Atsakyti

Man tai net juoktis nesinori, skamba lyg automobilio ieskojimas ir pirkimas. O jausmai kur? unsure.gif

Geri vyrai ir moterys nesimėto.Jie turi kitas puseles.

Nors pažinčių portaluose niekada ir nebuvau.Bet kartais kompanijose ne savo noru tenka žiūrėti Liuks tw.Ten pastoviai eina skelbimai.Tai žvengiam kaip iš anekdotų.Įdomu ko vertas vyras, jei viename sakinyje sugeba padaryti 3-4 rašybos klaidas?

Atsakyti
QUOTE(mylimuke! @ 2019 07 09, 08:47)
Man tai net juoktis nesinori, skamba lyg automobilio ieskojimas ir pirkimas. O jausmai kur?  unsure.gif

jausmai gimsta susitikus ir susipažinus, pabendravus, elementaru
Nu tu ir duodi, nucambalėjai visai smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Lisitėja2 @ 2019 07 09, 08:59)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="mylimuke!" data-cid="72465431" data-time="1562651258"><div><p>Man tai net juoktis nesinori, skamba lyg automobilio ieskojimas ir pirkimas. O jausmai kur? vartotojo įkelta nuotrauka</p></div></blockquote><p>Geri vyrai ir moterys nesimėto.Jie turi kitas puseles.
</p><p>Nors pažinčių portaluose niekada ir nebuvau.Bet kartais kompanijose ne savo noru tenka žiūrėti Liuks tw.Ten pastoviai eina skelbimai.Tai žvengiam kaip iš anekdotų.Įdomu ko vertas vyras, jei viename sakinyje sugeba padaryti 3-4 rašybos klaidas?
</p>

Lietuva pilna kitataučių. Tas vyras gali verslą su užsieniu daryti ir būti rusas pvz. Ir netgi labai gali būti vertas kaip vyras.
Nu kam viską taip susiaurinti ir taip iš karto per griežtai vertinti?
Atsakyti
Man irgi baisu klaidos, vyru ir moteru. Nenoreciau bendraut su pradines klases issilavinima tesiekianciu.
Atsakyti
QUOTE(mylimuke! @ 2019 07 09, 08:47)
Man tai net juoktis nesinori, skamba lyg automobilio ieskojimas ir pirkimas. O jausmai kur?  unsure.gif

Jausmai - tai vienas is parametru. Jausmai sukuriami, bet nee su kieekvienu. Tai ir patikrinama ar imanoma ziurint kitus dalykus.

Zunkelis protingai sugalvojo.
As irgi taip MB suradau tap daugybes tragisku ir suvarytu bobu
Papildyta:
QUOTE(mylimuke! @ 2019 07 09, 10:03)
Man irgi baisu klaidos, vyru ir moteru. Nenoreciau bendraut su pradines klases issilavinima tesiekianciu.

Angliskai as darau kur kas maziau klaidu. Lietuv k. tiesiog nenaudoju, ji nereikalinga gyvenime
Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2019 07 09, 10:04)
Jausmai - tai vienas is parametru. Jausmai sukuriami, bet nee su kieekvienu. Tai ir patikrinama ar imanoma ziurint kitus dalykus.

Zunkelis protingai sugalvojo.
As irgi taip MB suradau tap daugybes tragisku ir suvarytu bobu
Papildyta:
Angliskai as darau kur kas maziau klaidu. Lietuv k. tiesiog nenaudoju, ji nereikalinga gyvenime

Bet SM dar ir kaip reikalinga, o ir prasedi cia nemazai bigsmile.gif biggrin.gif

Zinoma, be jausmu reikalingi ir kitii dalykai, bet be ju isvis-niekur. Neisivaizduoju tokiu santykiu,kur tik apskaiciuota viskas.
Atsakyti