Įkraunama...
Įkraunama...

Tęsinys: kur rasti vyrą, kai tau... O ką, jei...

QUOTE(lutuke123 @ 2019 07 08, 18:59)
eilinis paparstas sakinys, turetu uztekti ir pradines mokyklos baigimo, bet jauciu nei tos nebaigei ar gal kokia paglabine?

Po teisybei, tai ir aš nesuprantu, net su kableliais....
Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2019 07 08, 19:38)
Ji invalidė,  kad nedirba?

Ji per daug grazi kad dirbtu.
Papildyta:
QUOTE(mylimuke! @ 2019 07 08, 19:37)
Nu netikiu, kad ne vienas niekad niekur neiseina.

Vakar buvau kelias valandas garaze, taisiau MB dvirati. Gal ir buvo meiluzi issikvietus
Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2019 07 08, 19:07)
Ji per daug grazi kad dirbtu.
Papildyta:
Vakar buvau kelias valandas garaze, taisiau MB dvirati. Gal ir buvo meiluzi issikvietus

Mano vyro darbuotojo zmona po ilgo laiko nedarbo isidarbino mokytoja. Direktorius galvele greit apsuko, meiluziais tapo, is vyro iseit norejo. Pasikore vargsas vyrelis... Nei ta jo zmona dyyyrektoriui bereikalinga buvo. Tai kad nebuk tironu, duok laisves, nes kanareles is narvo nebegrizta atgal...
Ka tavo zmona veikia? Darzus turit? Tiesiog idomu kuom uzsiima, jei nedirba, forume nesedi... Gal indu ar turku serialus ziuri?
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2019 07 08, 20:15)
Mano vyro darbuotojo zmona po ilgo laiko nedarbo isidarbino mokytoja. Direktorius galvele greit apsuko, meiluziais tapo,  is vyro iseit norejo. Pasikore vargsas vyrelis... Nei ta jo zmona dyyyrektoriui bereikalinga buvo. Tai kad nebuk tironu, duok laisves, nes kanareles is narvo nebegrizta atgal...
Ka tavo zmona veikia? Darzus turit? Tiesiog idomu kuom uzsiima, jei nedirba, forume nesedi... Gal indu ar turku serialus ziuri?

Taigi jiems po 60 metų kokių, kokie ten dar meiluziavimai jau
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2019 07 08, 20:15)
Mano vyro darbuotojo zmona po ilgo laiko nedarbo isidarbino mokytoja. Direktorius galvele greit apsuko, meiluziais tapo,  is vyro iseit norejo. Pasikore vargsas vyrelis... Nei ta jo zmona dyyyrektoriui bereikalinga buvo. Tai kad nebuk tironu, duok laisves, nes kanareles is narvo nebegrizta atgal...

Miega iki 10.00, pavalgo pusrycius, po to sedi FB ir siaip internete, po to daro pietus, po to eina prie kompo vel, kartais koki filma paziuri, po to vakariene padaro eina prie TV, internetas per plansete.
Po to atsigula i lova su ijungtu TV ir plansete, kol uzmiega.

Ka ziuri.. ivairrias laidas per vokieciu TV, Lietuviskos pas mus nesimato... tik vienas kanalas LTV World.
Atsakyti
QUOTE(Montekrista.back @ 2019 07 08, 19:18)

Na jis tai taip. Bet gyresi, kad zmona biski vyresne nei dukte...
Atsakyti
QUOTE(Montekrista.back @ 2019 07 08, 20:18)

MB juk zymiai jaunesne uz mane
Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2019 07 08, 20:22)
MB juk zymiai jaunesne uz mane

Gali but ramus, kur ji eis
Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2019 07 08, 19:21)
Miega iki 10.00, pavalgo pusrycius, po to sedi FB ir siaip internete, po to daro pietus, po to eina prie kompo vel, kartais koki filma paziuri, po to vakariene padaro eina prie TV, internetas per plansete.
Po to atsigula i lova su ijungtu TV ir plansete, kol uzmiega.

Ka ziuri.. ivairrias laidas per vokieciu TV, Lietuviskos pas mus nesimato... tik vienas kanalas LTV World.

Vargse moteris. Jokiu gyvu kontaktu, bendravimo su gyvais zmonemis.
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2019 07 08, 20:29)
Vargse moteris. Jokiu gyvu kontaktu, bendravimo su gyvais zmonemis.

Ot ne vargšė. Jei ji gyvena taip kaip nori, jaučiasi laiminga, vadinasi, jai taip gerai ir viskas ja tenkina.
Atsakyti
QUOTE(Montekrista.back @ 2019 07 08, 20:34)
Ot ne vargšė. Jei ji gyvena taip kaip nori, jaučiasi laiminga, vadinasi, jai taip gerai ir viskas ja tenkina.

Ne taip paprasta. ZMones gyvena kaip nori, bet atsibosta. Manes mano gyvenimas netenkina... tik nezinau ka cia kaltinti. Lietuva gal kalta
Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2019 07 08, 19:40)
Manes mano gyvenimas netenkina... tik nezinau ka cia kaltinti. Lietuva gal kalta

Gal exe kalta?
Atsakyti