Įkraunama...
Įkraunama...

Tęsinys: kur rasti vyrą, kai tau... O ką, jei...

QUOTE(cambala @ 2019 07 08, 14:08)
Mama ziurejo?

Taip. Buvo reikalų 😐
Atsakyti
QUOTE(Montekrista.back @ 2019 07 08, 13:20)
Taip. Buvo reikalų 😐

Mano seimos gydytojos mama tris metus sirgo. Vis pas mane patarimu klause. Na aisku daliniesi ka zinai, bet jos mama budavo taip, kad nusiima pensija is bankomato ir suvalgo... Ir pas notara neeejo igaliojimo parasyt, kad dukte galetu visus reikalus tvarkyt, anai atrode kad vis apvogs...Tai ka cia patart? Net pasijuokt neiseina, pinigai lieka pinigais...
Skaiciau tokios Vanagaites knyga. Nupusus pati, sesuo ta jos teva priziurejo, kai ji mire, tai atidave i slauga. Bet va pati knyga rase. Dar tokie kvaili pamastymai - " kur statyti ligonio lova? Prie lango ar ne?" Ten kalba buvo apie ligonius bendrai. Lyg neaisku, kad pro langa ziurint veiksmas vyksta.
Cia irgi i az esu gavus studentes siulyma uz 10 litu padeti parasyti baigiamaji darba slaugos demenciniu ligoniu...🤣
Atsakyti
QUOTE(Aimeja @ 2019 07 05, 18:50)
Ka tu cia pasakoji nesamones? Niekur mes gyvai nesimateme ir net neketinu to daryti. Jos fb viesas. Net tu gali matyt. Uzdrausta zmoniu fb viesas nuotraukas ziureti?  Tiesiog bjauru, kai ji realybeje nedaro to, ko cia visus moko.
Tu gal pasigydyk galva. Kodel as jai turiu pasirodyti? Tai jei tu dabar suzinotum pav. Cambalos fb, tai privaloma tau butu jai savo pasakyt? As suprantu, kad jei butume susitare viena kitai pasirodyti ir as apgauciau ja, tai taip , o dabar as jai nieko neprivalau. Jos fb atviras, kaip ir daugybes zmoniu, tai kazkaip  nematau nieko zemo. Biski nusikalbi.

ka tu nusisnekti? ko realybeje nedarau???? pamatei gal mano kelias nuotraukas ir zinai kaip as gyvenu? biggrin.gif nu ar ne pati rasai nesamones? kas tau nuo ko bjauru, gal nuo saves ir savo slykstumo? ka as mokau, atsipeikek moterie?
ir neklaidink zmoniu joks mano fb neviesas. Public yra vos kelios profilio nuotraukos ir keli postai, visa kita skirta draugam, todel ir siulau uzsukti i svecius, duagiau gi matytuym, daugiau papletkinti galetum, kur vaziavau, kaip apsirengus kaip vaikai atrodo, kaip vyras atrodo biggrin.gif

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lutuke123: 08 liepos 2019 - 14:32
O man mano vyras pats pačiausias biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2019 07 08, 15:51)
O man mano vyras pats pačiausias  biggrin.gif

Nu tai kaip atostogos? Ar daug pisiaus buvo? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2019 07 08, 14:45)
Mano seimos gydytojos mama tris metus sirgo. Vis pas mane patarimu klause. Na aisku daliniesi ka zinai, bet jos mama budavo taip, kad nusiima pensija is bankomato ir suvalgo... Ir pas notara neeejo igaliojimo parasyt, kad dukte galetu visus reikalus tvarkyt, anai atrode  kad vis apvogs...Tai ka cia patart? Net pasijuokt neiseina, pinigai lieka pinigais...
Skaiciau tokios Vanagaites knyga. Nupusus pati, sesuo ta jos teva priziurejo, kai ji mire, tai atidave i slauga. Bet va pati knyga rase. Dar tokie kvaili pamastymai - " kur statyti ligonio lova? Prie lango ar ne?" Ten kalba buvo apie ligonius bendrai. Lyg neaisku, kad pro langa ziurint veiksmas vyksta.
Cia irgi i az esu gavus studentes siulyma uz 10 litu padeti parasyti baigiamaji darba slaugos demenciniu ligoniu...🤣

Tai neveiksnuma pakanka padaryti, kelias nelengvas, nes komisija tikrina, ateina, teismas dar berods, ir tada jau piniginius reikalus tvarko kitas.
Kai kada dzin langas, kai žmogus savam pasauly, nei lango, nei tv neteikia....
Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2019 07 08, 11:56)
Skaitau ir galvoju - ir viena ir kita prastus vyrus turi,  kad sitiek negatyvo pas abi krasnavicas susikaupę. Mat radnaja...kaip reikia jaustis nemylima,  kad šitaip draskytis. Laimingos moterys taip nesielgia. Tikrai, tikrai.

Na jo, sakysim MB aplamai nesitrina forumuose
Atsakyti
QUOTE(Montekrista.back @ 2019 07 08, 14:59)
Tai neveiksnuma pakanka padaryti, kelias nelengvas, nes komisija tikrina, ateina, teismas dar berods, ir tada jau piniginius reikalus tvarko kitas.
Kai kada dzin langas, kai žmogus savam pasauly, nei lango, nei tv neteikia....

Man gerai buvo, mano mama pirma pasirase pas notara igaliojima viskam tvarkyti jos reikalus. Tada galejau nt tvarkyt, bankinius reikalus. Kol globeja tapau teismo keliu, du metai praejo.
Na gal.
Atsimenu viena pasakojima kazkur skaiciau- gulejo palatojndu ligoniai, vieno lova prie lango, kito prie sienos. Anas kur prie lango pasakodavo kas vyksta kieme - zmones surmuliuoja, masinos vaziuoja, iv veismai vyksta. Viena nakti tam prie lango pasidare negera, paprase palatos draugo iskviesti sesele. Prie jo lovos kvietimo mygtukas buvo. Tas nepaspaude, nes norejo i palatos kaimyno lova. Ryte ji perkele i mirusio draugo lova, o jis uz lango nk nepamate. Tik tuscia pipka namo sono siena.
Papildyta:
QUOTE(IDOMUCIA @ 2019 07 08, 15:00)

Bet tai pas jus kitokiu keistenybiu yra. Esi rase, kad palydi zmona i pasimatyma. Kad neisprievartautu...
Iki siol nesuprantu blink.gif . Pvz vyras mane lydi i pasimatyma su kazkokiu diedu...
Atsakyti
QUOTE(Lisitėja2 @ 2019 07 05, 19:27)

Neiškosiu, nežiūrėsiu, nesidomiu svetimais gyvenimais,savo per akis.

drinks_cheers.gif
Papildyta:
QUOTE(Montekrista.back @ 2019 07 05, 19:33)
Tai kad jau nieko nebenustebinsi tuo, kad Lutuke vienaip kalba, o gyvena kitaip. Tebūnie.

kokreciai prasau, ka as kitiap sakau ir kitaip gyvenu, gal baikit nusisneketi?
Papildyta:
QUOTE(Iš_Šviesos @ 2019 07 05, 20:26)
Na ziurint su kuo sneka. Kai kurie nariai niekada jos niekaip nevadino, o ji i ju protinius sugebejimus apeliuoja kiekviena karta kai nesutampta nuomone. Ir vadina kitais epitetais. Atgal is ju to paties negauna. Ir jau gana seniai.  rolleyes.gif 

o butina tiesiogiai kaip nors pavadinti, neuztenka kartais prisneketi bjauriu dalyku apei zmogu, pvz kaip Mylimuke,kad padare?
arb akaip tu ci adabar eilini kart ameluoji, kaip man tave pavadinti? jei su protu geria tekstu supratimu, tai vadinais melage esi? ar siaip pletkyninke?
tai kaip noretum,kad vadinciau uz tokius melus?

neiveinos kulturingos forumo dalyves niekaip nevadinau, taigi nekliediek.
Papildyta:
QUOTE(Lisitėja2 @ 2019 07 06, 10:50)
<p>Eikit balų deginti abi,baikit rietis.Kažkaip kraupoka skaityti apie visokius dievus,dvasias,elfus.</p><p>Ot,kokia aš neprotinga.Juk galėjau išmėtyti klietus iš šeštadienio ir varyti į Kernavę.Niekada nesu buvusi per gyvosios archeologijos dienas.Bet matyt teks tenkintis savo miesto renginiais.</p>

sake nemazai girtu buvo, kaizn ar tikrai..?
Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2019 07 08, 16:00)

o tau nepasiseke ,kaip suprantu? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2019 07 08, 15:38)
jei su protu geria tekstu supratimu, tai vadinais melage esi? ar siaip pletkyninke?

Kazkaip ir as nesuvokiu sio teksto.
Atsakyti
QUOTE(mylimuke! @ 2019 07 08, 15:59)
Nu tai kaip atostogos? Ar daug pisiaus buvo? biggrin.gif

Buvo buvo biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(IDOMUCIA @ 2019 07 08, 16:00)

Jei forumuose nesitrina, tai lieka tik pazinciu portalai.
Atsakyti