Įkraunama...
Įkraunama...

Tęsinys: kur rasti vyrą, kai tau... O ką, jei...

QUOTE(Lisitėja2 @ 2019 07 06, 10:50)
<p>Eikit balų deginti abi,baikit rietis.Kažkaip kraupoka skaityti apie visokius dievus,dvasias,elfus.</p><p>Ot,kokia aš neprotinga.Juk galėjau išmėtyti klietus iš šeštadienio ir varyti į Kernavę.Niekada nesu buvusi per gyvosios archeologijos dienas.Bet matyt teks tenkintis savo miesto renginiais.</p>

nieko bais ypatingo ten neparodo, bet aišku, kartą nuvykti verta smile.gif
Papildyta:
QUOTE(cambala @ 2019 07 06, 10:46)
Tai nebetiki savo elfais?

jie nėra mano, debile smile.gif
o tu savo angelais tiki, a, davatka?
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2019 07 06, 10:14)

jie nėra mano, debile smile.gif
o tu savo angelais tiki, a, davatka?

Tai ir klausiu kodel savo elfu issizadejai?
Nelabai tikiu angelais, nes nemaciau ju.
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2019 07 06, 11:20)
Tai ir klausiu kodel savo elfu issizadejai?
Nelabai tikiu angelais, nes nemaciau ju.

nes jie nėra mano, jie yr apatys sau, durne biggrin.gif
o Dievą matei, o Kristų, o Mariją, o apaštalus? jei ne, tai ko pas popiežių bėgai, ko šventi kalėdas, velykas, a nemaąstanti avie?
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2019 07 06, 10:45)
nes jie nėra mano, jie yr apatys sau, durne biggrin.gif
o Dievą matei, o Kristų, o Mariją, o apaštalus? jei ne, tai ko pas popiežių bėgai, ko šventi kalėdas, velykas, a nemaąstanti avie?

Visi ant taves rekauja, visi is taves juokiasi, visi debilai 8r dimka irgi. Taip savo fb verksleni, Agnieszka?
Tokia is taves ir elfu tikincioji... O tiek skelbeis "aukstesne uz visus"... Apsijuokus issizadejai savo elfu...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo cambala: 06 liepos 2019 - 11:15
QUOTE(Monteverte @ 2019 07 06, 10:41)
aš rašau? tu vis kiši ir kiši elfus, debile 4u.gif aš tik tau atsakau į tavo nupušimus
Papildyta:

nu saklau, debilė... viso pasaulio rašinėjimus man prikiša biggrin.gif
Papildyta:

nes mane pastoviai komentuoji, klausinėji ir t.t.
Jei neįdomi aš tau ir mano žinutės - nerašk man, būk protinga, nes pati sau prieštarauji smile.gif
Būk atsargi, debiliškumo virusas greitai plinta. Imi nebesusigaudyti kas tikras debilas, kas viską pradeda ir t.t. mirksiukas.gif

Ar nors karta prasiau tavo ivertinimo, diagnozes? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2019 07 06, 12:06)
Visi ant taves rekauja, visi is taves juokiasi, visi debilai 8r dimka irgi. Taip savo fb verksleni, Agnieszka?
Tokia is taves ir elfu tikincioji... O tiek skelbeis "aukstesne uz visus"... Apsijuokus issizadejai savo elfu...

Haliucinuoji, vruskele. Matomai ten tavo ir dėl to taip uoliai reklamuoji biggrin.gif 4u.gif

Papildyta:
QUOTE(mylimuke! @ 2019 07 06, 17:29)

nesvarbu žmogus prašo ar neprašo, geram žmogui dera jį vistiek apdovanoti biggrin.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(mylimuke! @ 2019 07 06, 17:29)

Istiesu nesuprantu pacios... Negi iki siol nesupratai su kuo bendrauji? Ir kokia prasme visame tame, ka tai duoda asmeniskai tau...
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2019 07 06, 09:51)
Labai retai. Siaip tai as esu arba jos vaiku namu aukletoja( ji tikrai is vaiku namu) arba daktare😂. O ta moteris kur ateina pabut kai musu nebuna - jai atrodo, kad jos pussere. Abidvi taip gerai sutaria, kazkoki ten indiska seriala paziuri, domino pazaidzia. Keista, kad manes nepazista, o burbuliukus pazista.
Jo jo, su valgymu geras😂😂. Tai pasakai, kad dabar atejo tokie laikai, kai maistas nemokamas, tada jau valgo😂.

biggrin.gif tėvukas mamai sakydavo kartais-ale kaip jūs į mano,žmoną panaši 🤣 mama sakydavo, taigi čia aš, o jis su tokiu savo juokeliu - nu jau, ką čia man sakai 🤣
Atsakyti
Skaitau ir galvoju - ir viena ir kita prastus vyrus turi, kad sitiek negatyvo pas abi krasnavicas susikaupę. Mat radnaja...kaip reikia jaustis nemylima, kad šitaip draskytis. Laimingos moterys taip nesielgia. Tikrai, tikrai.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -burbanti-: 08 liepos 2019 - 10:56
QUOTE(Montekrista.back @ 2019 07 06, 20:25)
biggrin.gif tėvukas mamai sakydavo kartais-ale kaip jūs į mano,žmoną panaši 🤣 mama sakydavo, taigi čia aš, o jis su tokiu savo juokeliu - nu jau, ką čia man sakai 🤣

Sunkus ligonis buvo ? ( kaip suprantu nebera?)
Papildyta:
QUOTE(-burbanti- @ 2019 07 08, 10:56)
Laimingos moterys taip nesielgia.

O laimingos moterys pastoviai kalba apie ana gala ir susitikineja su publikumais? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2019 07 08, 12:01)
Sunkus ligonis buvo ? ( kaip suprantu nebera?)
Papildyta:

O laimingos moterys pastoviai kalba apie ana gala ir susitikineja su publikumais? biggrin.gif

Taip, sunkus. Nebėr.
Atsakyti
QUOTE(Montekrista.back @ 2019 07 08, 12:28)
Taip, sunkus. Nebėr.

Mama ziurejo?
Atsakyti