Įkraunama...
Įkraunama...

Tęsinys: kur rasti vyrą, kai tau... O ką, jei...

QUOTE(Monteverte @ 2019 07 06, 09:47)
protingam žmogui nieko atsidarinėti nereiktų, jis ir taip žino, kad krikščionys turi angelus kaip kitos religijos turi kitokius "dvasėnus". Ir jei jau tu nesijuoki iš religijų apskritai, kai kurias gerbi ir jų dvasėnus, šiuo atveju angelus, tai ant keik idiote turi būti, kad kitų religijų dvasėnus pajuokiėti, o jau angelai tipo tikri, egzistuoja biggrin.gif Nu dūra duroi 4u.gif
Ir taip, tu atsidarinėji. Ne tik atsidarinėji tas nuorodas, bet dar ir komentarus perskaitai visus, tikėdamasi rasti ten mano kokį facebooką biggrin.gif Vargšė, tu vargšė, ligoni 4u.gif Po to dar primetinėji, kad aš rašiau visus tuos komentarus biggrin.gif

Oho, nedasigalvociau, taio, matyt tu tokia sekimo metodika naudoji, aciu kad isdavei biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Montekrista.back @ 2019 07 06, 07:24)
Tave atpažįsta? Dėl to neturi pinigų tai geras 🤣

Labai retai. Siaip tai as esu arba jos vaiku namu aukletoja( ji tikrai is vaiku namu) arba daktare😂. O ta moteris kur ateina pabut kai musu nebuna - jai atrodo, kad jos pussere. Abidvi taip gerai sutaria, kazkoki ten indiska seriala paziuri, domino pazaidzia. Keista, kad manes nepazista, o burbuliukus pazista.
Jo jo, su valgymu geras😂😂. Tai pasakai, kad dabar atejo tokie laikai, kai maistas nemokamas, tada jau valgo😂.
Atsakyti
QUOTE(mylimuke! @ 2019 07 06, 09:49)
Oho, nedasigalvociau, taio, matyt tu tokia sekimo metodika naudoji, aciu kad isdavei biggrin.gif

aš? nu sakau, tu irgi debilėji smile.gif
cambala skaito visus komentarus po nuorodom ir po to primetinėja, kad aš juos rašiau. Daš-lo?
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2019 07 06, 08:47)
protingam žmogui nieko atsidarinėti nereiktų, jis ir taip žino, kad krikščionys turi angelus kaip kitos religijos turi kitokius "dvasėnus". Ir jei jau tu nesijuoki iš religijų apskritai, kai kurias gerbi ir jų dvasėnus, šiuo atveju angelus, tai ant keik idiote turi būti, kad kitų religijų dvasėnus pajuokiėti, o jau angelai tipo tikri, egzistuoja biggrin.gif Nu dūra duroi 4u.gif
Ir taip, tu atsidarinėji. Ne tik atsidarinėji tas nuorodas, bet dar ir komentarus perskaitai visus, tikėdamasi rasti ten mano kokį facebooką biggrin.gif Vargšė, tu vargšė, ligoni 4u.gif Po to dar primetinėji, kad aš rašiau visus tuos komentarus biggrin.gif

Ar tu gali nors viena diena apie savo dvasias nerasyt? Nu nueik tu pas psichiatra, pasnekek apie dvasenus su juo.
Aisku anksciau skaiciau ka ikeldavai. Bet tai buvo senai. Ir komentavai tu tada lygiai taip pat issisaipei is to vaikino kur ant Gedimino kalno karksejo. Tau gi labai juokinga buvo. O ko.entaras tiek cia tiek po straipsniu buvo toks pat ir vienas vienintelis.
Atsakyti

Oi,vargeli,kaip baisu,kai brangiausias žmogus taip serga.Ir,kas blogiausia,kad eis tik blogyn.

Vėliavas išsikėlėt?

Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2019 07 06, 08:52)
cambala skaito visus komentarus po nuorodom ir po to primetinėja, kad aš juos rašiau. Daš-lo?

Ir apie to berno ( kur mergaite sudauze) motina rasei, siulei ja kist i kalejima kartu su bernu, nes neisauklejo. Juk issiduodi pati.
Tu pirma pamastyk, o po to rasyk biggrin.gif .
Papildyta:
QUOTE(Lisitėja2 @ 2019 07 06, 08:56)
<p>Oi,vargeli,kaip baisu,kai brangiausias žmogus taip serga.Ir,kas blogiausia,kad eis tik blogyn.</p><p>Vėliavas išsikėlėt?</p>

Pas mus vycio veliava pastoviai kieme plazdena.
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2019 07 06, 09:52)

Dar karta klausiu, kodel manai, ksd man idomios tavo diagnozes ir vertinimai? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2019 07 06, 09:56)
Ar tu gali nors viena diena apie savo dvasias nerasyt? Nu nueik tu pas psichiatra, pasnekek apie dvasenus su juo.
Aisku anksciau skaiciau ka ikeldavai. Bet tai buvo senai. Ir komentavai tu tada lygiai taip pat issisaipei is to vaikino kur ant Gedimino kalno karksejo. Tau gi labai juokinga buvo. O ko.entaras tiek cia tiek po straipsniu buvo toks pat ir vienas vienintelis.

aš rašau? tu vis kiši ir kiši elfus, debile 4u.gif aš tik tau atsakau į tavo nupušimus
Papildyta:
QUOTE(cambala @ 2019 07 06, 10:00)
Ir apie to berno ( kur mergaite sudauze) motina rasei, siulei ja kist i kalejima kartu su bernu, nes neisauklejo. Juk issiduodi pati.

nu saklau, debilė... viso pasaulio rašinėjimus man prikiša biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(mylimuke! @ 2019 07 06, 10:30)
Dar karta klausiu, kodel manai, ksd man idomios tavo diagnozes ir vertinimai?  smile.gif

nes mane pastoviai komentuoji, klausinėji ir t.t.
Jei neįdomi aš tau ir mano žinutės - nerašk man, būk protinga, nes pati sau prieštarauji smile.gif
Būk atsargi, debiliškumo virusas greitai plinta. Imi nebesusigaudyti kas tikras debilas, kas viską pradeda ir t.t. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2019 07 06, 09:40)
aš rašau? tu vis kiši ir kiši elfus, debile 4u.gif aš tik tau atsakau į tavo nupušimus

Tai jau issizadi savo elfu? Juk teigei, kad tu norejai pas viena, bet tave issirinko kitas...
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2019 07 06, 10:42)
Tai jau issizadi savo elfu?  Juk teigei, kad tu norejai pas viena, bet tave issirinko kitas...

aha, tikrai taip, elfas išsižadėjo
nu ir debilė biggrin.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2019 07 06, 09:43)
aha, tikrai taip, elfas išsižadėjo
nu ir debilė biggrin.gif  4u.gif

Tai nebetiki savo elfais?
Atsakyti

Eikit balų deginti abi,baikit rietis.Kažkaip kraupoka skaityti apie visokius dievus,dvasias,elfus.

Ot,kokia aš neprotinga.Juk galėjau išmėtyti klietus iš šeštadienio ir varyti į Kernavę.Niekada nesu buvusi per gyvosios archeologijos dienas.Bet matyt teks tenkintis savo miesto renginiais.

Atsakyti