Įkraunama...
Įkraunama...

Tęsinys: kur rasti vyrą, kai tau... O ką, jei...

QUOTE(Iš_Šviesos @ 2019 06 18, 16:46)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="-burbanti-" data-cid="72454544" data-time="1560865117"><div><p>O as gerai jauciuosi lašinius valgydama ir bezdedama vyrui po nosimi vartotojo įkelta nuotrauka
</p></div></blockquote><p>Tai visko reikia ir lasiniu, ir pyragu. Svarbu, kad proporcijos teisingos butu. smile.gif
</p>

Proporcijos teisingos buna tik tada, kai su savimi esi 'in peace, o kitų nuomonė giliai nejaudina.
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2019 06 18, 16:13)
Nemanau. Kaimynkė jo labai norėjo nuo jaunystės, nes jis geriau už jos vyrą uždirbo. Net per bulviakasį išmesdavo prieš jį papą biggrin.gif bet nepasirašė uošvis. Jis iš tų, ištikimų biggrin.gif Padūsauja, ir toliau gyvena biggrin.gif

Tau ziuriu vis vaidenasi, kad taves ir tavo giminiu visi nori, troksta, pavydi. Nusileiskitw nat zemes biski biggrin.gif
Atsakyti

O mane kaip uzkniso tokios visazines lotuliukas.gif
kazin kodel as nestorejau nuo maisto iki 38 m? 

Todėl,kad artėja menopauzė,ir automatiškai lėtėja medžiagų apykaita.O įprotis tiek pat valgyti išlieka.Todėl ir storėjama.

Atsakyti
QUOTE(Lisitėja2 @ 2019 06 18, 16:55)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="lutuke123" data-cid="72454501" data-time="1560863118"><div><p>O mane kaip uzkniso tokios visazines vartotojo įkelta nuotrauka
kazin kodel as nestorejau nuo maisto iki 38 m? 
</p><p></p></div></blockquote><p>Todėl,kad artėja menopauzė,ir automatiškai lėtėja medžiagų apykaita.O įprotis tiek pat valgyti išlieka.Todėl ir storėjama.</p>

Tikra tiesa biggrin.gif

Atsakyti

Garsiai saukiat, kuri dietos laikosi. A?

Aš laikausi.Dabar šaudysite,ar po to?

Atsakyti

Proporcijos teisingos buna tik tada, kai su savimi esi 'in peace, o kitų nuomonė giliai nejaudina.

Nu man eilini syki svarbus ne svoris, o sveikata. As nezinau ar labai daznas sugebes buti in peace su savimi, jei sirgs.

Atsakyti

Aš laikausi.Dabar šaudysite,ar po to?

:D Niekada.

Burbanti ten rase apie dietos besilaikancias pavyduoles. Buvo idomu kurios cia nedaedusios pavydi. :D

Atsakyti
QUOTE(Iš_Šviesos @ 2019 06 18, 17:04)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="-burbanti-" data-cid="72454561" data-time="1560865671"><div><p>Proporcijos teisingos buna tik tada, kai su savimi esi 'in peace, o kitų nuomonė giliai nejaudina.</p></div></blockquote><p>Nu man eilini syki svarbus ne svoris, o sveikata. As nezinau ar labai daznas sugebes buti in peace su savimi, jei sirgs.
</p>

Nu bet kaip jau nusišnekat kartais, tai nerauk rutu. Jei sirgtu tik stambus, tai tokiu eiliu nebutu pas gydytojus.
Papildyta:
QUOTE(Iš_Šviesos @ 2019 06 18, 17:05)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Lisitėja2" data-cid="72454580" data-time="1560866662"><div><p>Aš laikausi.Dabar šaudysite,ar po to?</p></div></blockquote><p> biggrin.gif Niekada.
</p><p>Burbanti ten rase apie dietos besilaikancias pavyduoles. Buvo idomu kurios cia nedaedusios pavydi. biggrin.gif
</p>

Visos kurios yra piktos yra nedaėdę biggrin.gif
Atsakyti

Visos kurios yra piktos yra nedaėdę biggrin.gif

Gryna teisybė,ypač po 18 val.kai jau nebepageidautina valgyti,ir kai kas nors po šaldytuvą kuičiasi,o aš tik su arbatos puodeliu sėdžiu.Mano valia būtų,šaldytuvą užminuočiau,o dar geriau virtuvės duris.

Atsakyti

Nu bet kaip jau nusišnekat kartais, tai nerauk rutu. Jei sirgtu tik stambus, tai tokiu eiliu nebutu pas gydytojus.

O kur rasiau, kad serga tik stambus? :)

Svoris, maistas yra puzles detales. Ju daugiau yra. 

Atsakyti
Tikrai serga ne tik stori. Bet storiems dar prisideda sanariu, nugaros bedos del svorio, kraujagysles, cholesteroliai. Kiek pazistu mirusiu del sirdies, ypac jaunam amziuj (~40m) visi buvo uch tokie.
Nepagalvokit,kad ginu giltines, as pati turiu dabar antsvorio biggrin.gif. Vienas kitas riebaluukas gal ir nieko, bet tik nesakykit, kad 100kg yra visai fun, sveika ir vyras turi myleti. Vyras turi vyti su rykste is meiles i sporto sale, kad zmona greiciau nemirtu nuo infarkto.
Atsakyti
QUOTE(mylimuke! @ 2019 06 18, 17:23)
Tikrai serga ne tik stori. Bet storiems dar prisideda sanariu, nugaros bedos del svorio, kraujagysles, cholesteroliai. Kiek pazistu mirusiu del sirdies, ypac jaunam amziuj (~40m) visi buvo uch tokie.
Nepagalvokit,kad ginu giltines, as pati turiu dabar antsvorio biggrin.gif. Vienas kitas riebaluukas gal ir nieko, bet tik nesakykit, kad 100kg yra visai fun, sveika ir vyras turi myleti. Vyras turi vyti su rykste is meiles i sporto sale, kad zmona greiciau nemirtu nuo infarkto.

As jums marias kudenu galiu parodyti su pakeistais keliu ir klubu sanariais. Nereikia cia lia lia
Atsakyti