Įkraunama...
Įkraunama...

Tęsinys: kur rasti vyrą, kai tau... O ką, jei...

Kaip atsibodo tos pasakos « Svoris ne nuo maisto priklauso ». Tai nuo ko? Ikvepiamo oro? Dauguma zmoniu kiek sueda, taip ir atrodo.

Tos, kurios galvoja, kad nieeko nevalgot ir storejat del nuo jusu nepriklausianciu priezasciu, atsisiuskit programele ir paskaiciuokit kalorijas bent dvi savaites.

Tada pakalbesim.

As bandziau. Vos suvalgau kaloriju norma. Del to ir gabaritai atitinkami. 

Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2019 06 18, 15:54)
nevalgau vakare jokiu saldumynu ir apalamai labai jau retai sjuos valgau. sportuoju, kas diena darau joga, lankausi sporto saleje, niekur jis nedingsta.
Eisiu sakiau pas gydytoja kraujo tyrimu darytis. biggrin.gif
O kaip vaiku prieziurai sportas netrukdo, jei ta laika buni ne namie? reikia man jau derinti. Va joga darau namie jau dabar pati, jau po 2 m lankymo pramokau siek tiek, o sporto sale visgi ne namie. jau ir taip dirbu iki 5, o tai dar reikia gi ir pasipirkti ir valgyti pasidaryti ir pasitvarkyti ir issiskalbti ir t.t.

prastai sportuoji, matyt. Joga išvis ne prie ko.
Aš vyrą turiu, tai man jokių problemų po darbo ar savaitgalį sportuoti, paplaukioti, pirtimi pasilepinti. Ne viena vaikus auginu.
Atsakyti
QUOTE(Montekrista.back @ 2019 06 18, 15:54)
š...ai valgo, galiu lažintis. jei jau viskas eina į kūną-tai jis negali valgyti pvz kaip mano vyras, kuris gali šluoti viską ir jam dzin.

nu as s.. nevalgau ir man eina i kuna paskutinius 3 m, kai pradejau sedima darba dirbti ir maziau judeti ir dar kazkas matyt pasikeite su mano kunu, reik hormonu tyrimo...
nes buvau ,kaip tavo vyras...
Papildyta:
QUOTE(Montekrista.back @ 2019 06 18, 15:57)
prastai sportuoji, matyt. Joga išvis ne prie ko.
Aš vyrą turiu, tai man jokių problemų po darbo ar savaitgalį sportuoti, paplaukioti, pirtimi pasilepinti. Ne viena vaikus auginu.

Sprotuoju pagal sudaryta man programa treneriu, tai man tik nuolat viska skauda ir tiek... unsure.gif
Nu va pasiseke tau su vyro darbu biggrin.gif

Ka norajau paskayti, kad man is patirties asmeniskai tiek sportas, tiek mityba, labai turejo mazia itakos, mano svoriui ir kunui.
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2019 06 18, 16:01)
nu as s.. nevalgau ir man eina i kuna paskutinius 3 m, kai pradejau sedima darba dirbti ir maziau judeti ir dar kazkas matyt pasikeite su mano kunu, reik hormonu tyrimo...
nes buvau ,kaip tavo vyras...
Papildyta:

Sprotuoju pagal sudaryta man programa treneriu, tai man tik nuolat viska skauda ir tiek... unsure.gif
Nu va pasiseke tau su vyro darbu biggrin.gif

Ka norajau paskayti, kad man is patirties asmeniskai tiek sportas, tiek mityba, labai turejo mazia itakos, mano svoriui ir kunui.

mažiau valgyk daugiau judėk. Tas, kas tiko kai tau 30, gali nebetikti kai tau +40
Atsakyti
Skaitau ir galvoju - vargšės pavyduolės, kaip joms abydna kad storuliu vyrai myli savo zmonas, o pavyduolems tenka istisai ant dietu sedeti, kad ju diedams ant ju stovetu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Montekrista.back @ 2019 06 18, 15:26)
aga, taip, taip ir matau, gyveni miške 5 metus ir dėl savęs depiliuojiesi. kurgi ne.

nu tai miške galiu skustuko negaut, bet jei ne miške ir 5 metai be vyro - daryčiau tai dėl savęs, su vyrais tai nesusiję. Man tai kaip švaros asociacija netgi. Tas pats kaip pažastys pvz. Koks gi skirtumas?
Atsakyti
QUOTE(Iš_Šviesos @ 2019 06 18, 15:56)
<p>Kaip atsibodo tos pasakos « Svoris ne nuo maisto priklauso ». Tai nuo ko? Ikvepiamo oro? Dauguma zmoniu kiek sueda, taip ir atrodo.</p><p>Tos, kurios galvoja, kad nieeko nevalgot ir storejat del nuo jusu nepriklausianciu priezasciu, atsisiuskit programele ir paskaiciuokit kalorijas bent dvi savaites.</p><p>Tada pakalbesim.</p><p>As bandziau. Vos suvalgau kaloriju norma. Del to ir gabaritai atitinkami. </p>

O mane kaip uzkniso tokios visazines lotuliukas.gif
kazin kodel as nestorejau nuo maisto iki 38 m? valgiau daug daugiau nei dabar, valgiau ir naktimis , nes dirbdavau iki 24, sveriau labai mazai, maziau nei reikia, tai kodel nestorejau?

https://www.myfitnesspal.com/ naudoju sita , nevirsyju jokios normos, plius dar riboju angliavandenius, baltu milu is vis beveik nevalgau, cukraus irgi.

svarbiausia man ne del svoro beda, o del pilvo, kuris niekur nedingsta, kaip sake treneris saleje, pas mane riebalu kiekis visiskai normalus, tik koncentruoti ant pilvo daugiau nei reikia.
Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2019 06 18, 16:02)
Skaitau ir galvoju -  vargšės pavyduolės,  kaip joms abydna kad storuliu vyrai myli savo zmonas,  o pavyduolems tenka istisai ant dietu sedeti,  kad ju diedams ant ju stovetu  biggrin.gif

mano uošvis vis atsidūsta: "uch, kokia pas maniškę buvo talija... kaip pas tau dabar..."
nesiskiria, aišku, dėl anytos talijos praradimo, bet atsidūsta žmogelis, nors savo pilvo tai oi nemato biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2019 06 18, 15:01)

O kaip su seksu? Daznas jis pas tave? Nes siaip mylintis irgi kalorijos deginasi biggrin.gif .
Atsakyti
QUOTE(Montekrista.back @ 2019 06 18, 16:01)
mažiau valgyk daugiau judėk. Tas, kas tiko kai tau 30, gali nebetikti kai tau +40

negaliu maziau valgyti ir vaiksciot i alkana. biggrin.gif

Visa gyvenima sveriau mazai, ir mazai judedama, pvz kai vaikus auginau namie beveik 10m, nei sportavau, nei ten laksciau kazin kur, pasitvarkai namus ir tiek, svorio truko, tai tokie patarimai yra nuliniai, jei nesusidurei su tuo, nesuprasi.

Cia kaip man patarinejo seniau svorio priaugti, deja, niekas neveike, nei valgymas daug, koloringai, nei sveikai, nei niekas biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lutuke123: 18 birželio 2019 - 15:12
QUOTE(Monteverte @ 2019 06 18, 16:07)
mano uošvis vis atsidūsta: "uch, kokia pas maniškę buvo talija... kaip pas tau dabar..."
nesiskiria, aišku, dėl anytos talijos praradimo, bet atsidūsta žmogelis, nors savo pilvo tai oi nemato biggrin.gif

Uosvis niekada tikrai nemylejo tavo anytos. Vat ir visa aritmetika. Nenustebciau, jei isaisketu, kad ejo per bobas savo laiku zenotas budamas.
Atsakyti
meginau nevalgyti rytais, kaip pataria ta protarpini bandavima is pradziu padejo nukrito gal 2 kg, paskui 4 priaugo doh.gif

Atsakyti