Įkraunama...
Įkraunama...

Tęsinys: kur rasti vyrą, kai tau... O ką, jei...

QUOTE(Monteverte @ 2019 06 18, 13:29)
nejuokauk
depiliuojuosi irgi tik dėl savęs smile.gif

aga, taip, taip ir matau, gyveni miške 5 metus ir dėl savęs depiliuojiesi. kurgi ne.
Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2019 06 18, 15:20)
Poziuri galima pateikti labai rafinuota forma, kad moteris liks suzaveta intelektualumu. Juk moterism svarbiausia forma o ne turinys!
Jos su malonumu bus vergemis, jei verges pareigos bus ivardintos kaip "princeses"

Nu ne visom ant ausu makaronai limpa biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(IDOMUCIA @ 2019 06 18, 15:22)
Kas myli, tas skaudziai musha (rusu patarle, turetu buti zinoma is rusisku portalu)

tau gal ir zinoma, as tokiuose neislankau, tai man nezinoma, kazkaip kitaip mane tevai moke, jei myli - tai rupinasi. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2019 06 18, 14:17)
Man keista, kaip vyrai su tokiu poziuriu sugeba moteris susirasti is vis.... unsure.gif nu nebent kokais visai uzduchintas nuo vaikystes, vis agyvenima patiriancias terora ir smurta....

Man tai idomu kaip tave kazkas vede. Tikrai idomu. Nes jei cia sm visus uzknisi su savo beprasmiais tusciais postais, gyvenimo tiesu destymu, tai kaip tave namuose kas pernesa?
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2019 06 18, 15:18)
Bet nesakyk, daug yra susitvarkiusių mamyčių. Ant kai kurių nepasakysi, kad gimdė.
O dėl energijos, tai oi, turiu kur dėt, dar ne visus kapuosna nuvariau biggrin.gif  mirksiukas.gif

Ypac siais laikais su visa buitine technika, auklem, darzeliais, kai pagimdo vos 1-2 vaikus , tai tikrai ar gimdytu ar ne, atrodytu taip pat, cia gal tik pasiteisinimas, ai as gimdziau tai galiu atrodyti bele kaip biggrin.gif
Atsakyti
Oo, pasirodo lutuke su pilvu, bet sportuoja ir svarbiausia mokina kitus biggrin.gif .
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2019 06 18, 15:01)
Tavo vyras kaip suprantu dar labai jaunas ar ne iki 40? ir tiketinai tokia jo medziagu apytaka greita as zinau ne veina vyruka, nesportuoja, valgo belekiek o ploni kaip divraicia is kur ten pilvai is vis lotuliukas.gif

As pvz turiu 2 kolegas vienas mano bendraamzis, kitas 50+ abu su pilvukais, nors vos ne "profesionalus" dviraitnikai, vienas nuolat kiaurus metus vaizneja i darba su dviraciu, 10+ km, savaitgaliais vazineja, kitas tik vakarais ir savaitgaliais, nes labai toli gyvena, ir abu su pilvukais, ne baisiais, bet yra, darbas sedimas, vaiku po 2-3 turi, daug su seima laiko praleidzia, daug vaikais rupinasi, kiek zinau i sporto sales nevaiksto, valgo irgi kaip duaguma nieko baisaus..

As pvz anksciau galejau valgyti kiek noriu, ka noriu ir tikrai dietu nesilaikiau, nesportavau beveik, sveriau labai mazai visa gyvenima, jei butu kas daves po pinigeli su klausimu, tai tu gal nieko nevalgai,koki atu plona doh.gif  buciau dabar milijoniere, jauciu puse is tu tetuliu mane,kad as sergu anoreksija biggrin.gif .
Tai as irgi gal turejau joms visom sakyti, o tai ko jus per daug valgot, kad tokiso storos?
Dabar valgau daug daug maziau, stebiu, ka valgau, sportuoju ,svorio turiu daug daugiau, virsvorio neturiu, bet pilvukas niekur nedigsta. Aisku, nepraleidziu kas diena sporto salej po 2-3 val, praleisciau gal ir dingtu, tik kas mano vaikus augintu smile.gif

Taigi, nuo pacio valgymo priklauso labai nedaug is tikruju, jei zinoma valgai proto ribose, ne mc donalde kasdiena ar ten pusbadziu gyvas buni. Daug daugiau priklauso nuo hormonu balanso organizme ir medziagu apytakos, o tam itakos siek tiek turi pats gyvenimo budas, judejimas nuolatinis ne valanda sporto kas dienair t.t.

jam 42 m. ir jo tėvukas iki pat mirties buvo lieknas ilgakojis, toks sudėjimas.
Kas, kad tie sportuoja, matyt ėda belenkaip, plius alutis, tai ir pilvai pučiasi.
Papildyta:
QUOTE(lutuke123 @ 2019 06 18, 15:01)

Tai as irgi gal turejau joms visom sakyti, o tai ko jus per daug valgot, kad tokiso storos?
Dabar valgau daug daug maziau, stebiu, ka valgau, sportuoju ,svorio turiu daug daugiau, virsvorio neturiu, bet pilvukas niekur nedigsta. Aisku, nepraleidziu kas diena sporto salej po 2-3 val, praleisciau gal ir dingtu, tik kas mano vaikus augintu smile.gif

Taigi, nuo pacio valgymo priklauso labai nedaug is tikruju, jei zinoma valgai proto ribose, ne mc donalde kasdiena ar ten pusbadziu gyvas buni. Daug daugiau priklauso nuo hormonu balanso organizme ir medziagu apytakos, o tam itakos siek tiek turi pats gyvenimo budas, judejimas nuolatinis ne valanda sporto kas dienair t.t.

viršsvorio nėra tai ir gerai. O jei pilvas nepatinka-nereikia tų kasdien valandų salėj, gana po valandą tris kartus per savaitę intensyvių treniruočių, plius nevalgyti vakarais saldumynų. Taip kad vaikų priežiūrai sportas NIEKAIP netrukdo
Atsakyti
QUOTE(Montekrista.back @ 2019 06 18, 15:43)
jam 42 m. ir jo tėvukas iki pat mirties buvo lieknas ilgakojis, toks sudėjimas.
Kas, kad tie sportuoja, matyt ėda belenkaip, plius alutis, tai ir pilvai pučiasi.

Nu va matai, sakau, tokia medziagu apykaita.
Nu nematau, aisku, kaip valgo namie, bet darbe gana normaliai valgo. bet pagal save sprendziu, kad maistas tirkia turi labai maza itaka. O del alaus labai abejoju ar jo daug isgertu, pagal gyvenimo buda tikrai neatrodo.
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2019 06 18, 15:15)
Matyt senai buvai tu tenai, kad kitus varineji  biggrin.gif , eik pati, kur nori su kuom nori, neturiu ka tau daugiau pasaykyti, gal eik pasigydyk kartu su cmabala? visai ziuriu protelis tavo suskyrtejo , gali apeiti mano zinutes ar blokuoti, patariu, jei paciai nedasunta. mirksiukas.gif

Pyzdink is sitos temos. Niekas cia taves nenori.
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2019 06 18, 15:13)
Geriausia noreti mylimu ir mylinciu vyru/zmonu, o ne graziu, kudu, storu, raumeningu, melynakiu , blondiniu ir t.t. biggrin.gif Kei myli tai nei baimiu nera, kad mes, paliks, nei kompleksu kyla del to, ar ten sveri maziau ar daugiau, nes jautieis vis tiek mylima , o ne tik vertinama, kaip mesa turguje, ai pasenai , pastorejai, susirgai , pirksim kita...

o man norisi stengtis ir dėl mylimo žmogaus. Ir jis nori stengtis dėl manęs-meile išplerimo nereikėtų maskuoti (PS aš apie viršsvorį)
Papildyta:
QUOTE(lutuke123 @ 2019 06 18, 15:32)
Ypac siais laikais su visa buitine technika, auklem, darzeliais, kai pagimdo vos 1-2 vaikus , tai tikrai ar gimdytu ar ne, atrodytu taip pat, cia gal tik pasiteisinimas, ai as gimdziau tai galiu atrodyti bele kaip  biggrin.gif

nu nesakyk, yra nemažai moterų, kurios po vieno vaiko išsiplečia iki begalybės.
Atsakyti
QUOTE(Montekrista.back @ 2019 06 18, 15:49)

viršsvorio nėra tai ir gerai. O jei pilvas nepatinka-nereikia tų kasdien valandų salėj, gana po valandą tris kartus per savaitę intensyvių treniruočių, plius nevalgyti vakarais saldumynų. Taip kad vaikų priežiūrai sportas NIEKAIP netrukdo

nevalgau vakare jokiu saldumynu ir apalamai labai jau retai sjuos valgau. sportuoju, kas diena darau joga, lankausi sporto saleje, niekur jis nedingsta.
Eisiu sakiau pas gydytoja kraujo tyrimu darytis. biggrin.gif
O kaip vaiku prieziurai sportas netrukdo, jei ta laika buni ne namie? reikia man jau derinti. Va joga darau namie jau dabar pati, jau po 2 m lankymo pramokau siek tiek, o sporto sale visgi ne namie. jau ir taip dirbu iki 5, o tai dar reikia gi ir pasipirkti ir valgyti pasidaryti ir pasitvarkyti ir issiskalbti ir t.t.
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2019 06 18, 15:50)
Nu va matai, sakau, tokia medziagu apykaita.
Nu nematau, aisku, kaip valgo namie, bet darbe gana normaliai valgo. bet pagal save sprendziu, kad maistas tirkia turi labai maza itaka. O del alaus labai abejoju ar jo daug isgertu, pagal gyvenimo buda tikrai neatrodo.

š...ai valgo, galiu lažintis. jei jau viskas eina į kūną-tai jis negali valgyti pvz kaip mano vyras, kuris gali šluoti viską ir jam dzin.
Atsakyti
QUOTE(Montekrista.back @ 2019 06 18, 15:53)
o man norisi stengtis ir dėl mylimo žmogaus. Ir jis nori stengtis dėl manęs-meile išplerimo nereikėtų maskuoti (PS aš apie viršsvorį)
Papildyta:

nu nesakyk, yra nemažai moterų, kurios po vieno vaiko išsiplečia iki begalybės.

tai taip , norisi stengtis, is meiles, o ne is baimes kazka daryti, tai juk skirtingi dalykai.

Tai jau su hormonais matomai kazkas, pats gimdymas gi neispucia, ci ajau reitku tirkintis , per 2 men su abiem vaikas sugrizau i pirmini svori, be jokiu pastangu, nor sbuvau po 20 kg priaugusi per nestuma.
Atsakyti