Įkraunama...
Įkraunama...

Tęsinys: kur rasti vyrą, kai tau... O ką, jei...

QUOTE(lutuke123 @ 2019 06 18, 15:07)
tiketina gyvenant miske be civillizacijos ir virsvorio nebutu lotuliukas.gif o depiliacija tirkai tada maziausiai rupetu lotuliukas.gif

Eik tu nx is sitos temos. Jau jeibogu dap.isai visus cia esancius.
Papildyta:
QUOTE(IDOMUCIA @ 2019 06 18, 15:11)
Boba su istorija turi zinoti savo vieta, o jei dar turi priekabu (isperu) tai aplamai "tyshe vody, nyzhe travy"

Lieka tik nejamamos senmergės biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -burbanti-: 18 birželio 2019 - 14:14

Geriausia noreti mylimu ir mylinciu vyru/zmonu, o ne graziu, kudu, storu, raumeningu, melynakiu , blondiniu ir t.t. biggrin.gif Kei myli tai nei baimiu nera, kad mes, paliks, nei kompleksu kyla del to, ar ten sveri maziau ar daugiau, nes jautieis vis tiek mylima , o ne tik vertinama, kaip mesa turguje, ai pasenai , pastorejai, susirgai , pirksim kita...
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2019 06 18, 15:11)
aš reiklesnė, aš ir pagal tai, ir pagal tai
nu žodžiu, bjaurus aš variantas biggrin.gif

Neturi kur nukreipti savo energijos. Butu vaikai - durjū niemajalas by seičias.
Papildyta:
QUOTE(lutuke123 @ 2019 06 18, 15:13)
Geriausia noreti mylimu ir mylinciu vyru/zmonu, o ne graziu, kudu, storu, raumeningu, melynakiu , blondiniu ir t.t. biggrin.gif Kei myli tai nei baimiu nera, kad mes, paliks, nei kompleksu kyla del to, ar ten sveri maziau ar daugiau, nes jautieis vis tiek mylima , o ne tik vertinama, kaip mesa turguje, ai pasenai , pastorejai, susirgai , pirksim kita...

Eik nx is sitos temos
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -burbanti-: 18 birželio 2019 - 14:14
QUOTE(-burbanti- @ 2019 06 18, 15:12)
Eik tu nx is sitos temos. Jau jeibogu dap.isai visus cia esancius.
Papildyta:

Lueka tik nejamamos senmergės  biggrin.gif

Matyt senai buvai tu tenai, kad kitus varineji biggrin.gif , eik pati, kur nori su kuom nori, neturiu ka tau daugiau pasaykyti, gal eik pasigydyk kartu su cmabala? visai ziuriu protelis tavo suskyrtejo , gali apeiti mano zinutes ar blokuoti, patariu, jei paciai nedasunta. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2019 06 18, 15:10)
As vyrus vertinu pagal ju sugebej8mą suprasti moterį,

Moterys geriausia supras kita moteri.
Taii ko tu lezbiu baidaisi tada?

Cia kaip ieskotum kiniecio, kuris sugeba suprasti lietuviskai, kai yra pilna lietuviu kurie puikiai zino lietuviu
Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2019 06 18, 15:11)
Boba su istorija turi zinoti savo vieta, o jei dar turi priekabu (isperu) tai aplamai "tyshe vody, nyzhe travy"

Man keista, kaip vyrai su tokiu poziuriu sugeba moteris susirasti is vis.... unsure.gif nu nebent kokais visai uzduchintas nuo vaikystes, vis agyvenima patiriancias terora ir smurta....
Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2019 06 18, 15:15)
Neturi kur nukreipti savo energijos. Butu vaikai -  durjū niemajalas by seičias.

Bet nesakyk, daug yra susitvarkiusių mamyčių. Ant kai kurių nepasakysi, kad gimdė.
O dėl energijos, tai oi, turiu kur dėt, dar ne visus kapuosna nuvariau biggrin.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2019 06 18, 15:16)

Cia kaip ieskotum kiniecio, kuris sugeba suprasti lietuviskai, kai yra pilna lietuviu kurie puikiai zino lietuviu

Pritairu is dalies, vyrui nereikia stengtis net suprasti moteru, uztenka ja myleti ir tik klausytis ka ji sako ir vykdyti biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2019 06 18, 15:17)
Man keista, kaip vyrai su tokiu poziuriu sugeba moteris susirasti is vis.... unsure.gif nu nebent kokais visai uzduchintas nuo vaikystes, vis agyvenima patiriancias terora ir smurta....

Poziuri galima pateikti labai rafinuota forma, kad moteris liks suzaveta intelektualumu. Juk moterism svarbiausia forma o ne turinys!
Jos su malonumu bus vergemis, jei verges pareigos bus ivardintos kaip "princeses"
Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2019 06 18, 15:16)

Nesakyk. Pasaulis pilnas normalių vyrų, kurie rupinasi ne tik savimi
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2019 06 18, 15:19)
uztenka ja myleti ir tik klausytis ka ji sako ir vykdyti  biggrin.gif

Kas myli, tas skaudziai musha (rusu patarle, turetu buti zinoma is rusisku portalu)
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2019 06 18, 15:18)
Bet nesakyk, daug yra susitvarkiusių mamyčių. Ant kai kurių nepasakysi, kad gimdė.
O dėl energijos, tai oi, turiu kur dėt, dar ne visus kapuosna nuvariau biggrin.gif  mirksiukas.gif

Man nusikakot ant moteru, as stebiu vyrus.
Atsakyti