QUOTE(Montekrista.back @ 2019 06 18, 12:41)
Kokių kreivų, reikia nugalėti savo baimes, o jų bene kiekviena turime.
Nekalbu apie tobulas figūras, mano vyras pvz aukštas, plačių pečių, be pilvo, nesportuoja (nors norėčiau, kad dėl sveikatos imtųsi) - kas trukdo kitiems vyrams neturėti pilvų ir papų? Laikas tėra pasiteisinimas. Kaip ir įsijautimas į šeimą. Ėsti mažiau reikia ir judėti.
Tavo vyras kaip suprantu dar labai jaunas ar ne iki 40? ir tiketinai tokia jo medziagu apytaka greita as zinau ne veina vyruka, nesportuoja, valgo belekiek o ploni kaip divraicia is kur ten pilvai is vis
As pvz turiu 2 kolegas vienas mano bendraamzis, kitas 50+ abu su pilvukais, nors vos ne "profesionalus" dviraitnikai, vienas nuolat kiaurus metus vaizneja i darba su dviraciu, 10+ km, savaitgaliais vazineja, kitas tik vakarais ir savaitgaliais, nes labai toli gyvena, ir abu su pilvukais, ne baisiais, bet yra, darbas sedimas, vaiku po 2-3 turi, daug su seima laiko praleidzia, daug vaikais rupinasi, kiek zinau i sporto sales nevaiksto, valgo irgi kaip duaguma nieko baisaus..
As pvz anksciau galejau valgyti kiek noriu, ka noriu ir tikrai dietu nesilaikiau, nesportavau beveik, sveriau labai mazai visa gyvenima, jei butu kas daves po pinigeli su klausimu, tai tu gal nieko nevalgai,koki atu plona
buciau dabar milijoniere, jauciu puse is tu tetuliu mane,kad as sergu anoreksija
.
Tai as irgi gal turejau joms visom sakyti, o tai ko jus per daug valgot, kad tokiso storos?
Dabar valgau daug daug maziau, stebiu, ka valgau, sportuoju ,svorio turiu daug daugiau, virsvorio neturiu, bet pilvukas niekur nedigsta. Aisku, nepraleidziu kas diena sporto salej po 2-3 val, praleisciau gal ir dingtu, tik kas mano vaikus augintu
Taigi, nuo pacio valgymo priklauso labai nedaug is tikruju, jei zinoma valgai proto ribose, ne mc donalde kasdiena ar ten pusbadziu gyvas buni. Daug daugiau priklauso nuo hormonu balanso organizme ir medziagu apytakos, o tam itakos siek tiek turi pats gyvenimo budas, judejimas nuolatinis ne valanda sporto kas dienair t.t.