Įkraunama...
Įkraunama...

Tęsinys: kur rasti vyrą, kai tau... O ką, jei...

QUOTE(-burbanti- @ 2019 06 18, 13:34)
As ka tik rasiau apie SAVO vyrus. Kam cia dabar reikia tu elfiškų isvedziojimu apie visą žmoniją?
Papildyta:

Kad pirštai nesusipintu plaukuose kai masturbuojiesi?  biggrin.gif
Papildyta:

Jei ne kad ne pames,  tai bent turi baimę,  kad suairas kita is sono,  jei jos neatitiks diedo reikalavimu.

As tiek tokiu poru maciau,  kad poros,  kuriose vyrai pirstais nebado i priaugtus 20gr,  yra mažuma.

Žmogus visų pirma turi būti malonus akiai pats sau. Jei kas sau malonus stambus, nu ir ok. Jo bėdos ar jo džiaugsmas, čia kaip kam biggrin.gif
Aš sau maloni sveiko, liekno kūno. Vyrai man tokie irgi malonūs. Man ant pilvoto papai nepasistotų biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2019 06 18, 13:42)
Žmogus visų pirma turi būti malonus akiai pats sau. Jei kas sau malonus stambus, nu ir ok. Jo bėdos ar jo džiaugsmas, čia kaip kam biggrin.gif
Aš sau maloni sveiko, liekno kūno. Vyrai man tokie irgi malonūs. Man ant pilvoto papai nepasistotų biggrin.gif

Ne apie tai as kalbejau...visai ne apie tai.
Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2019 06 18, 13:34)

Kad pirštai nesusipintu plaukuose kai masturbuojiesi?  biggrin.gif
.

lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2019 06 18, 13:45)
Ne apie tai as kalbejau...visai ne apie tai.

kodėl lieknas, sportiškas vyras turėtų toleruoti apsileidusią? nu nebent tokią jau įsimylėjo.
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2019 06 18, 14:01)
kodėl lieknas, sportiškas vyras turėtų toleruoti apsileidusią? nu nebent tokią jau įsimylėjo.

O kodel neturetu toleruoti?
Atsakyti
QUOTE(mylimuke! @ 2019 06 18, 14:02)

jei įsimylėjo liekną, tai kodėl turėtų? nėštumo ar ligų neskaitykim
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2019 06 18, 14:03)
jei įsimylėjo liekną, tai kodėl turėtų? nėštumo ar ligų neskaitykim

As visiskai nesistebiu tavomis kalbomis.
Nepagalvok, kad kandu, tikrai ne. Ne tu viena taip kalbi. Kalba visi, kuriems svarbiausia guvenime yra jie patys ir niekas daugiau. Turi jie seimas, neturi, turi vaiku, neturi - jokio skirtumo. Meilė sau jiems yra VISKAS pasaulyje.
Klausimas - ar zmonems, gyvenanciais su tokiais individais, yra gera gyventi?
Atsakyti
Man jaunystej vienos rusu pop muzikos solistas labai patiko. Buvo toks apkunus, beliasu net vadinom. Ant kiek man jos buvo simpatoliskas, kad storumas visai nekliuvo. Buvo cia gal uzpraeitais ar praeirltais metais i Vilniu atvaziaves, skaiciau delfi str apie koncerta ir fotkes ziurejau- dievuliau, nzn is kurios man vietos jis galejo patikt... O dabar jis dar daugiau storas...Vieno nesuprantu kaip jis su savo tokiu svoriu ant scenos sokineja.
Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2019 06 18, 14:14)
As visiskai nesistebiu tavomis kalbomis.
Nepagalvok,  kad kandu,  tikrai ne. Ne tu viena taip kalbi. Kalba visi,  kuriems  svarbiausia guvenime yra jie patys ir niekas daugiau. Turi jie seimas,  neturi,  turi vaiku,  neturi -  jokio skirtumo. Meilė sau  jiems yra VISKAS pasaulyje.
Klausimas -  ar zmonems,  gyvenanciais su tokiais individais,  yra gera gyventi?

taip ir turi būti, kol esame gyvi, turime tik save, visa kita aplink mus gali keistis smile.gif
svarbiausia manau poroje yra nekelti daugiau reikalavimų kitam, nei sau ir bus gerai
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2019 06 18, 14:20)
taip ir turi būti, kol esame gyvi, turime tik save, visa kita aplink mus gali keistis smile.gif
svarbiausia manau poroje yra nekelti daugiau reikalavimų kitam, nei sau ir bus gerai

Turetum patikslinti - poroje be vaikų. Ten visai kitokie prioritetai ir meilės, nei porose , turinciose vaikus.
Atsakyti
QUOTE(mylimuke! @ 2019 06 18, 14:02)

Jei istekjo nekalta, tai turi toleruoti, o jei "kalta" taii turi itikti vyrui visaip
Atsakyti
O man jis kaip patiko anksciau, taip ir dabar patinka sustorejes. Nes as i ji kaip i menininka ziuriu. Kas is tu kudenu diedu, nieko savo gyvenime nepasiekianciu

https://youtu.be/2WtMtBoJeyc
Papildyta:
QUOTE(IDOMUCIA @ 2019 06 18, 14:25)
Jei istekjo nekalta, tai turi toleruoti, o jei "kalta" taii turi itikti vyrui visaip

Bb i subinę tokiam diedui, pries kuri reikia visa gyvenima lankstytis.
Atsakyti