Įkraunama...
Įkraunama...

Tęsinys: kur rasti vyrą, kai tau... O ką, jei...

taigi ne visi tokie. Bet faktas, kad moterims keliami reikalavimai aukštesni. ir kad nemažai išplerusių vyrų. Nueiname į Vichy, tai dieve padėk.

Drauge pagimde. Po metu atrodo kaip pries pastojant. Vyro pilvas tai kaip jos 8am menesi. Nuo vestuviu jau du dydzius dadejo. Savaitgaliais eina sportuoti (nes jam atsipalaiduoti reikia). Ji su vaiku sedi :)

Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2019 06 18, 12:09)
Lieknejama ne nuo sportavimo. Sportuojant riebalai nedeginami, reikia tiesiog maziau esti.
O edama daznai is NETUREJIMO GERIAU KA VEIKTI, kaip streso malsinimo priemone.
Vokietijoje gal puse podruzkiu su virssvoriu buvo. Esdamos sprende problemas.

Kaip jau atejo eile operacijaii tai chirurgas pasake - arba numetat svori 15kg 25 kg 40 kg - arba jokios operacijos jums nebus daromos.
As nezinau, del ko cia taip su tomis operacijomis ir virsvoriu, koks rysys...
Man reiktu koki 15kg numesti...

Manau sirdis silpneja , sako jei riebalai ant pilvo tai ir ant sirdies, gali operacijos paskui neatlaikyti.

Storejama ir del streso, kai kam pvz antinksciai gamina per daug kortizolio ir daryk , ka nedares, kol tos porblemos neispresi, nevalgysi, svoris dar labiau augs, nes tai dar didesnis stresaas ir kortizolio dar duaugiau gaminasi... biggrin.gif O jts taveju gali buti ir del isdarkytu hormonu, juos vartojant.

Taigi reikia surasti pirma priezasti del ko tas svoris auga, aisku pirma susitvarkyti mityba, judejimo,kad butu pakankamai, o jei nepadeda tai labiau pasigilinti.

Bet is patirties galiu paskayti, kad priaugti svorio sunkiau, nei ji numesti. biggrin.gif
Atsakyti

Mastau prasukdama atminty, na man atrodo, kad ner taip, jog vyrai amziuje butu daug baisesnes isvaizdos. Reikalavimai GAL GAL kazkur sklando medioj, bet vaizdas toks, kad "apsileidusiu" panasiai tarp abieju lyciu. O bet taciau man tai visai negrauzia akiu tie vaizdai pliazuose, gerai, kad zmonee nesidangsto nesislapsto, kaip kokie raupsuoti,ir stori, ir seni, ir perbale perkare, o megaujasi gamta, saule, vandeniu.

Man atrodo, kad teisingas svoris=sveikata. Nu ir viskas. Ties tuo ir pasibaigia « sveriu 120 ir save myliu ». Lygiai kaip ir sverti 40 kg. Man dabar toks jausmas, kad normalu baisetis lieknom, komentuoti atvirai, sneketi apie anoreksija. Persivalgymas irgi yra mitybos sutrikimas, kuris manau nulemtas tu paciu vidiniu problemu. Tik vienas nevalgo ir save alina, o kitas ta pati daro valgydamas.

Atsakyti
QUOTE(mylimuke! @ 2019 06 18, 11:52)
Tai jeigu sportuoja, reiskia nestoros. Butu keista, jei sportuotu ir nelieknetu niekaip biggrin.gif

na bet kiek jau sportuoju, juk turėtų pasirodyti tokių, kąbiggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(lutuke123 @ 2019 06 18, 12:11)
Moterys sau pacios tuos reikalavimus ir susikelia, o ne kazin kas is sono, kaip kam gerai taip ir gyvena, kam kokie prioritetai, kas kaip susikure valgymo, judejimo iprocius ir t.t.

kazkur skaiciau, kad jei matot jog vyresnio amziaus vyra su pilvuku tai daugiau sansu,kad jis rupinasi savo seima, nei tie, kur su tobulais kunais , bet del ju po kelias valnadas praleidzia sporto saleje ir besigeredami savim  biggrin.gif
Aisku, svarbiausia sveikata, bet daug itakos turi ir zmona, kaip gamina, kaip maitina seima.

o iš kur tokios išvados, akd jie gėrisi visą laiką savimi ir šeimom nesirūpina>? galėčiau daryti tokią pat išvadą, kad storuliai vėpso grįžę po darbų prie TV ir nesirūpina savo šeimom.

Idomuciai pritariu, sportas nepadės kaži kiek numesti, čia jau mitybos reikalai.
Papildyta:
QUOTE(Iš_Šviesos @ 2019 06 18, 12:14)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Montekrista.back" data-cid="72454171" data-time="1560843258"><div><p>taigi ne visi tokie. Bet faktas, kad moterims keliami reikalavimai aukštesni. ir kad nemažai išplerusių vyrų. Nueiname į Vichy, tai dieve padėk.</p></div></blockquote><p>Drauge pagimde. Po metu atrodo kaip pries pastojant. Vyro pilvas tai kaip jos 8am menesi. Nuo vestuviu jau du dydzius dadejo. Savaitgaliais eina sportuoti (nes jam atsipalaiduoti reikia). Ji su vaiku sedi smile.gif. </p>

na čia ir genai, aš grįžusi p[o gimdymų įšodavau į mergautinius džinsus biggrin.gif
Gal jis ne sportuoti, o į barą traukia biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Iš_Šviesos @ 2019 06 18, 12:20)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="mylimuke!" data-cid="72454192" data-time="1560844664"><div><p>Mastau prasukdama atminty, na man atrodo, kad ner taip, jog vyrai amziuje butu daug baisesnes isvaizdos. Reikalavimai GAL GAL kazkur sklando medioj, bet vaizdas toks, kad "apsileidusiu" panasiai tarp abieju lyciu. O bet taciau man tai visai negrauzia akiu tie vaizdai pliazuose, gerai, kad zmonee nesidangsto nesislapsto, kaip kokie raupsuoti,ir stori, ir seni, ir perbale perkare, o megaujasi gamta, saule, vandeniu.</p></div></blockquote><p>Man atrodo, kad teisingas svoris=sveikata. Nu ir viskas. Ties tuo ir pasibaigia « sveriu 120 ir save myliu ». Lygiai kaip ir sverti 40 kg. Man dabar toks jausmas, kad normalu baisetis lieknom, komentuoti atvirai, sneketi apie anoreksija. Persivalgymas irgi yra mitybos sutrikimas, kuris manau nulemtas tu paciu vidiniu problemu. Tik vienas nevalgo ir save alina, o kitas ta pati daro valgydamas.</p>

tikrai taip. matau baseine moterį, manau kenčia nuo anoreksijos, tai labai baisu.
Atsakyti
Jeigu vyras nelaužia iš savęs kažko tokio, kuo šiaip jau ir nėra, tai nesustorės. Jei žmona liekna, vadinasi gamina jinai tikriausiai neblogai (dažniausiai visgi moterys dar gamina). Tai jei valgys žmonos padarytą maistą, tik atitinkamai kiek daugiau pagal savo svorį ir ūgį (vėlgi, standartiškai vyrai aukštesni), tai neturi būti pilvo kaip ir pas žmoną. Bet jei jis koks alergiškas ir jam netinka tam tikri produktai, o jis ir jo žmona to nesupranta arba kaip minėjau, jis iš savęs laužia vyrą ir papildomai dar būtinai geria alaus, dar papildomai prisipjausto kokios dešros prie įprastos porcijos, nu tai toks ir rezultatas.
Atsakyti
QUOTE(Montekrista.back @ 2019 06 18, 12:26)
na bet kiek jau sportuoju, juk turėtų pasirodyti tokių, kąbiggrin.gif

o iš kur tokios išvados, akd jie gėrisi visą laiką savimi ir šeimom nesirūpina>? galėčiau daryti tokią pat išvadą, kad storuliai vėpso grįžę po darbų prie TV ir nesirūpina savo šeimom.

na čia ir genai, aš grįžusi p[o gimdymų įšodavau į mergautinius džinsus biggrin.gif

Gal jom geda ten eiti del kreivu zvilgsniu i jas? kiek zinau daznai buna renkasi su virsvoriu moterys i atitinkamus klubus, ar uzsiemimus.

Nezinau is kur pasidare tokias isvadas zmogus, kuris tai parase, bet as asmeniskai nezinau nei vieno gero vyro, tevo, kurio figura tobulai islankstyta sporto salese. tai dazniausiai vienisiai arba mazai laiko siemai skiriantis.
Taip svoris turi buti noralus ir kunas neturi buti kazkoks apleistas, bet visi sporto saliu lankytojai nuolaitniai, daugiau laiko praleidzia ten, nei su vaikais ar seima. Nes po valanda neuztenka per dien aten praleisti del tobulu kunu. Bet cia tik tai, ka as matau.
Dar matau Fb nuotraukas vyru, kurie selfinasi rodydami savo kunusi man tai fui tokie, labai juokingai atrodo, narcizai lotuliukas.gif

o gal zmogui stresai, susije su vaiko gimimu? kaip islaikyti seima pvz? Sako jeivyrai labai isijaucia i siema i mzonos nestuma, jiem irgi gali kisti kunas... mano drauge svyrui net priesinsultine busena buvo gimus vaikui, nes daug dar susidejo, gyvenamo ploto paieksos, darbai ir t.t.
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2019 06 18, 12:38)
Gal jom geda ten eiti del kreivu zvilgsniu i jas? kiek zinau daznai buna renkasi su virsvoriu moterys i atitinkamus klubus, ar uzsiemimus.

Nezinau is kur pasidare tokias isvadas zmogus, kuris tai parase, bet as asmeniskai nezinau nei vieno gero vyro, tevo, kurio figura tobulai islankstyta sporto salese. tai dazniausiai vienisiai arba mazai laiko siemai skiriantis.
Taip svoris turi buti noralus ir kunas neturi buti kazkoks apleistas, bet visi sporto saliu lankytojai nuolaitniai, daugiau laiko praleidzia ten, nei su vaikais ar seima. Nes po valanda neuztenka per dien aten praleisti del tobulu kunu. Bet cia tik tai, ka as matau.
Dar matau Fb nuotraukas vyru, kurie selfinasi rodydami savo kunusi man tai fui tokie, labai juokingai atrodo, narcizai lotuliukas.gif

o gal zmogui stresai, susije su vaiko gimimu?  kaip islaikyti seima pvz? Sako jeivyrai labai isijaucia i siema i mzonos nestuma, jiem irgi gali kisti kunas... mano drauge svyrui net priesinsultine busena buvo gimus vaikui, nes daug dar susidejo, gyvenamo ploto paieksos, darbai ir t.t.

Kokių kreivų, reikia nugalėti savo baimes, o jų bene kiekviena turime.
Nekalbu apie tobulas figūras, mano vyras pvz aukštas, plačių pečių, be pilvo, nesportuoja (nors norėčiau, kad dėl sveikatos imtųsi) - kas trukdo kitiems vyrams neturėti pilvų ir papų? Laikas tėra pasiteisinimas. Kaip ir įsijautimas į šeimą. Ėsti mažiau reikia ir judėti.
Atsakyti

Manau toki skirtuma lemia maistas+judejimas. Kazkada pazistama du vaikus turinti uzsidejo zingsniamati. 20 k zingsniu per diena. 

Vyras gi pietus valgo darbe, gali bele kiek prisiesy. Mama namuose paskui vaika begioja ir jauciu damusa jo maista, kokius brokolius trintus. :D 

Atsakyti
QUOTE(Iš_Šviesos @ 2019 06 18, 12:44)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Montekrista.back" data-cid="72454257" data-time="1560850076"><div><p>na čia ir genai, aš grįžusi p[o gimdymų įšodavau į mergautinius džinsus vartotojo įkelta nuotrauka
Gal jis ne sportuoti, o į barą traukia vartotojo įkelta nuotrauka
</p></div></blockquote><p>Manau toki skirtuma lemia maistas+judejimas. Kazkada pazistama du vaikus turinti uzsidejo zingsniamati. 20 k zingsniu per diena. </p><p>Vyras gi pietus valgo darbe, gali bele kiek prisiesy. Mama namuose paskui vaika begioja ir jauciu damusa jo maista, kokius brokolius trintus. biggrin.gif </p>

biggrin.gif gal, bet manau genai l galingas dalykas. Man pasisekė šiuo klausimu.
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2019 06 18, 12:35)
Jeigu vyras nelaužia iš savęs kažko tokio, kuo šiaip jau ir nėra, tai nesustorės. Jei žmona liekna, vadinasi gamina jinai tikriausiai neblogai (dažniausiai visgi moterys dar gamina). Tai jei valgys žmonos padarytą maistą, tik atitinkamai kiek daugiau pagal savo svorį ir ūgį (vėlgi, standartiškai vyrai aukštesni), tai neturi būti pilvo kaip ir pas žmoną. Bet jei jis koks alergiškas ir jam netinka tam tikri produktai, o jis ir jo žmona to nesupranta arba kaip minėjau, jis iš savęs laužia vyrą ir papildomai dar būtinai geria alaus, dar papildomai prisipjausto kokios dešros prie įprastos porcijos, nu tai toks ir rezultatas.

Buna, kad megsta skirtingai valgyt, tai atskirai gaminasi. Arba vienas alergiskas tam, ka kitas labai megsta. Gali zmona daryt salotas, o vyras parsines kiaules ausu prie alaus, nes bus nedavalges vien zoliu. biggrin.gif arba zmona nakti slemscia spurgas kokias, is emocinio bado, tai storeja tik ji.
Ner kad identiskai abu valgytu, manau, tai nedazna.
Atsakyti
QUOTE(mylimuke! @ 2019 06 18, 12:49)
Buna, kad megsta skirtingai valgyt, tai atskirai gaminasi. Arba vienas alergiskas tam, ka kitas labai megsta. Gali zmona daryt salotas, o vyras parsines kiaules ausu prie alaus, nes bus nedavalges vien zoliu. biggrin.gif arba zmona nakti slemscia spurgas kokias, is emocinio bado, tai storeja tik ji.
Ner kad identiskai abu valgytu, manau, tai nedazna.

tai ir problema tada, vienas toks, kitas kitoks. Tada gaunasi tokia išsiderinus šeimynėlė. Tai gerai, jei abu po to įsitingi, o jei vienas ne? vis dar sportiškas? matau vaizdelių kalnuose: žmona laikosi, eina, dar kuprinę didžiausią neša, o vyras su pilveliu atsilikęs, šnopuoja, vos velkasi iš paskos. Nu vaizdelis išties ne koks.
Aš tai už tai, kad poroje žmonės būtų kuo daugiau panašūs smile.gif
Atsakyti
svarbu bendras, panašus požiūris į pasaulį ir gyvenimą. Va, kas mano akimis, svarbiausia.
Atsakyti