QUOTE(mylimuke! @ 2019 06 18, 11:52)
Tai jeigu sportuoja, reiskia nestoros. Butu keista, jei sportuotu ir nelieknetu niekaip
na bet kiek jau sportuoju, juk turėtų pasirodyti tokių, ką
Papildyta:
QUOTE(lutuke123 @ 2019 06 18, 12:11)
Moterys sau pacios tuos reikalavimus ir susikelia, o ne kazin kas is sono, kaip kam gerai taip ir gyvena, kam kokie prioritetai, kas kaip susikure valgymo, judejimo iprocius ir t.t.
kazkur skaiciau, kad jei matot jog vyresnio amziaus vyra su pilvuku tai daugiau sansu,kad jis rupinasi savo seima, nei tie, kur su tobulais kunais , bet del ju po kelias valnadas praleidzia sporto saleje ir besigeredami savim
Aisku, svarbiausia sveikata, bet daug itakos turi ir zmona, kaip gamina, kaip maitina seima.
o iš kur tokios išvados, akd jie gėrisi visą laiką savimi ir šeimom nesirūpina>? galėčiau daryti tokią pat išvadą, kad storuliai vėpso grįžę po darbų prie TV ir nesirūpina savo šeimom.
Idomuciai pritariu, sportas nepadės kaži kiek numesti, čia jau mitybos reikalai.
Papildyta:
QUOTE(Iš_Šviesos @ 2019 06 18, 12:14)
<p></p><blockquote class="ipsBlockquote" data-author="Montekrista.back" data-cid="72454171" data-time="1560843258"><div><p>taigi ne visi tokie. Bet faktas, kad moterims keliami reikalavimai aukštesni. ir kad nemažai išplerusių vyrų. Nueiname į Vichy, tai dieve padėk.</p></div></blockquote><p>Drauge pagimde. Po metu atrodo kaip pries pastojant. Vyro pilvas tai kaip jos 8am menesi. Nuo vestuviu jau du dydzius dadejo. Savaitgaliais eina sportuoti (nes jam atsipalaiduoti reikia). Ji su vaiku sedi
. </p>
na čia ir genai, aš grįžusi p[o gimdymų įšodavau į mergautinius džinsus
Gal jis ne sportuoti, o į barą traukia
Papildyta:
QUOTE(Iš_Šviesos @ 2019 06 18, 12:20)
<p></p><blockquote class="ipsBlockquote" data-author="mylimuke!" data-cid="72454192" data-time="1560844664"><div><p>Mastau prasukdama atminty, na man atrodo, kad ner taip, jog vyrai amziuje butu daug baisesnes isvaizdos. Reikalavimai GAL GAL kazkur sklando medioj, bet vaizdas toks, kad "apsileidusiu" panasiai tarp abieju lyciu. O bet taciau man tai visai negrauzia akiu tie vaizdai pliazuose, gerai, kad zmonee nesidangsto nesislapsto, kaip kokie raupsuoti,ir stori, ir seni, ir perbale perkare, o megaujasi gamta, saule, vandeniu.</p></div></blockquote><p>Man atrodo, kad teisingas svoris=sveikata. Nu ir viskas. Ties tuo ir pasibaigia « sveriu 120 ir save myliu ». Lygiai kaip ir sverti 40 kg. Man dabar toks jausmas, kad normalu baisetis lieknom, komentuoti atvirai, sneketi apie anoreksija. Persivalgymas irgi yra mitybos sutrikimas, kuris manau nulemtas tu paciu vidiniu problemu. Tik vienas nevalgo ir save alina, o kitas ta pati daro valgydamas.</p>
tikrai taip. matau baseine moterį, manau kenčia nuo anoreksijos, tai labai baisu.