Įkraunama...
Įkraunama...

Tęsinys: kur rasti vyrą, kai tau... O ką, jei...

QUOTE(IDOMUCIA @ 2019 06 18, 10:13)
Tiesiog sviecia "meile" vyrams.

o kodėl aš turiu visus mylėti? Aš savo myliu ir man gana. Negi turiu žavėtis išplerusiais diedais visais?
Atsakyti
QUOTE(Montekrista.back @ 2019 06 18, 10:16)
o kodėl aš turiu visus mylėti? Aš savo myliu ir man gana. Negi turiu žavėtis išplerusiais diedais visais?

Abejoju. Be to idomu, kokiame rate sukiesi, nes kazkaip nepasakyciau, kad LT diedai isplere. Yra visokiu, kaip ir visur. Toks tendencingas poziuris yra ne siaip sau
Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2019 06 18, 10:21)
Abejoju. Be to idomu, kokiame rate sukiesi, nes kazkaip nepasakyciau, kad LT diedai isplere. Yra visokiu, kaip ir visur. Toks tendencingas poziuris yra ne siaip sau

nuvaziavau viena diena prie zaliuju ezeru. jauni vaikinai dar prilaiko figuras, o vyrai 35+ dauguma jau su pilvais.
Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2019 06 18, 10:21)

taigi ne visi tokie. Bet faktas, kad moterims keliami reikalavimai aukštesni. ir kad nemažai išplerusių vyrų. Nueiname į Vichy, tai dieve padėk.
Atsakyti
jau net vaikų kiek daug storų, apmaitintų bulačkomis
jaunos panos 17+ arba perkūdę, arba išsipūtę nuo hormonkių, normalios figūros mažiau randasi
Atsakyti
QUOTE(Montekrista.back @ 2019 06 18, 10:34)
taigi ne visi tokie. Bet faktas, kad moterims keliami reikalavimai aukštesni. ir kad nemažai išplerusių vyrų. Nueiname į Vichy, tai dieve padėk.

Taii nesazininga.
Paimate TIK ISVAIZDA ir darote BENDRA ISVADA, kad vyrams reikalavimai mazesni.
Isvaizdoje - taip, o bendrai tai buti vyru - tai geeriau nusizudyt
Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2019 06 18, 10:42)
Taii nesazininga.
Paimate TIK ISVAIZDA ir darote BENDRA ISVADA, kad vyrams reikalavimai mazesni.
Isvaizdoje - taip, o bendrai tai buti vyru - tai geeriau nusizudyt

Pažiūrėk straipsnius, kur nors matei, kad toks ir toks alia žvaigždė vasarą pasitiko tobula figūra? ne, visada tik moterys moterys moterys. čia tik vienas pavyzdžių, kaip formuojama nuomonė.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Montekrista.back: 18 birželio 2019 - 09:44
Mastau prasukdama atminty, na man atrodo, kad ner taip, jog vyrai amziuje butu daug baisesnes isvaizdos. Reikalavimai GAL GAL kazkur sklando medioj, bet vaizdas toks, kad "apsileidusiu" panasiai tarp abieju lyciu. O bet taciau man tai visai negrauzia akiu tie vaizdai pliazuose, gerai, kad zmonee nesidangsto nesislapsto, kaip kokie raupsuoti,ir stori, ir seni, ir perbale perkare, o megaujasi gamta, saule, vandeniu.
Atsakyti
QUOTE(mylimuke! @ 2019 06 18, 10:57)
Mastau prasukdama atminty, na man atrodo, kad ner taip, jog vyrai amziuje butu daug baisesnes isvaizdos. Reikalavimai GAL GAL kazkur sklando medioj, bet vaizdas toks, kad "apsileidusiu" panasiai tarp abieju lyciu. O bet taciau man tai visai negrauzia akiu tie vaizdai pliazuose, gerai, kad zmonee nesidangsto nesislapsto, kaip kokie raupsuoti,ir stori, ir seni, ir perbale perkare, o megaujasi gamta, saule, vandeniu.

ką ten dangstytis, ne podiumas gi, bet faktas, kad su amžiumi žmonės apsileidžia.
Atsakyti
QUOTE(Montekrista.back @ 2019 06 18, 10:59)
ką ten dangstytis, ne podiumas gi, bet faktas, kad su amžiumi žmonės apsileidžia.

As tai sakyciau tiesiog pasensta,. Jaunystej nereik daugumai jokiu pastangu but graziam, o veliau ju vis daugiau reik. O fiziniai iprociai dazniausiai islieka panasus.
Atsakyti
man irgi akiu nebado. tiesiog konstatuoju fakta.
Atsakyti
QUOTE(mylimuke! @ 2019 06 18, 11:13)
As tai sakyciau tiesiog pasensta,. Jaunystej nereik daugumai jokiu pastangu but graziam, o veliau ju vis daugiau reik. O fiziniai iprociai dazniausiai islieka panasus.

Sensta, bet tai nereiškia, kad viršsvoris privalomas. Todėl ir susidaro toks įspūdis, akd apsileidžia. Turi suprasti juk, kad po tam tikro amžiaus stebuklų nebūna.
Atsakyti