Įkraunama...
Įkraunama...

Tęsinys: kur rasti vyrą, kai tau... O ką, jei...

QUOTE(IDOMUCIA @ 2019 06 17, 19:06)
Vyro kunas negali buti malonus. Na moterys pakencia vyra, nes tokia ju dalia, taip man aiskino exuosvene.

Ir aplamai dauguma moteeru kurias pazinojau vyrus tik pakesdavo, kaip neisvangiama blogybe.

Soriukas, bet man vyrai - moterų gyvenimo gėlės biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2019 06 17, 19:06)
Vyro kunas negali buti malonus. Na moterys pakencia vyra, nes tokia ju dalia, taip man aiskino exuosvene.

Ir aplamai dauguma moteeru kurias pazinojau vyrus tik pakesdavo, kaip neisvangiama blogybe.

Liudna, kad taip zmonem yra, man nei vyriski, nei moteriski kunai nesukelia neigiamu emociju, aisku, jei sveiki, svarus, prisiziurintys, kaip tik atvirksciai, grazu, kaip ir vsikas gamtoje ,kas naturalu, sveika. Zinoma su laiku senstam tas kunas keiciais, bet kol kas dar nesam visai nukrios esenukai, matyt ir psichika prisitaiko prie tu pokyciu.
Savu, artimu, zmoniu kunas zinoma bus priimtinesnis, nei svetimu, pripranti per gyvenima prie sutuoktinio, gi tiek metu kartu, jau tas kunas irgi tampa kaip savas, kiekviena ten cm gi pazysti per tiek laiko.
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2019 06 17, 19:07)
nu lyg ne Lietuvoje esi, lyg galvos neperkaitai, ka cia dabar nusisnekejai ? gal tave kas skriaudzia?
eik geriau rimtai ka nors gero nuveik, prikibo kaip lapas prie siknos lotuliukas.gif
jau ryte klausiau demesio trukst aar kas tau? ko prie manes pristojai?
gal orientacija rimtai keiti, cia gal kabinmo tavo tokie budai? lotuliukas.gif

Tavo laimė, kad šian ramu darbe buvo ir galejau pabaldielinti ant durniaus, bo kitaip butu lomkes tave pradeje lauzyti, jei nebutu buve kam paprieštarauti.

Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2019 06 17, 16:49)
Man tada tik kavotis su savo +- 50 braskiakrumiais😣. Sakiau nk neauginsiu, man nk nereik, bus aplink visur veja ir nk daugiau. Bet praeitais metais kaip pasidaviau i soda/ darza - aisku braskiu, avieciu/ pom ir agurku deliaus neuztenka/ neuzteks, bet tas jausmas, kai pamatai koki uzsimezgusi pomidora ar ji skyni...
Pirkau turguj lenkiskas Marmoliade, rugscios, bet grazios. Bet kazi ka tam turguj gali nusipirkt.

Na jo, pas mane irgi turejo būti vėja. Teoriškai.
Dėl PL braškių, jos rūgščios, nes skina vis paraudonijusias. Ir vėliau laiko / transportuoja prie +8/+10. Geriau jau tada truputi palaukti ir važiuoti tiesiai į ūkius. 1l/1€, pačiam prisiskinti.
Papildyta:
QUOTE(Lisitėja2 @ 2019 06 17, 17:52)
<p>Perėjau prie kultūrinių žemuogių.Mažasis nuo seno krūmo pirmą uogą gal gegužės viduryje nusiskynė.Ir skins kol viską šalnos pakąs.</p>

Aš Regina auginu, bet nedaug. Ragauja tik pirmas, po to jau nebeįdomu. Kaip ir su braškėmis, žirniais ir t.t.
Žiauriai patiko žemuoginiai špinatai. Salotose nerealus priedas. Bet čia jos kaip kam. Žaidžiau dar su dumplunėmis, mečiau irgi: didelis krūmas, daug vietos užima, o bet tačiau nepatiko. Skonis geras, bet kiekis neatitiko krūmo dydžio.
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2019 06 17, 16:47)

nu kokia tu neidomi pasidarei, ne i nauda tau buvo mama parsivesti, ne i nauda.... ir kazin ar jai i nauda

Labai abi vienodai slykscios esat tuo klausimu.
Pirmiausia tu turetum patyleti. Ir taskas.
Papildyta:
QUOTE(-burbanti- @ 2019 06 17, 17:07)
Tu nesilygink su manimi,  ka as darau ar nedarau,  tau iki manęs (nuostabiosios  biggrin.gif ) nedašokti bet kokiu atveju.
Ateiciai kad zinotum -  motina man nera  žaizda,  i kuria galima butu skausmingai sukišti pirštus. Bandyk kazka kitką,  nebaraška  biggrin.gif

Aik tu?
Bet tokios temos ne sioj blevyzgu, ne?
Cia nerwleik ziuret ka i pusi trenkta ubunte parase. Atsipalaiduok.
Atsakyti

Blogas moteris tu pažinojai.Man vyro kūnas patinka, ypač žiemą.Užlendi už nugaros, prisispaudi ir taip gera, tokia saugi pasijaučiu.

Nea, Burbanti, ne taip sakai.Tai mes moterys gyvenimo gėlės, o vyrai sodininkai, kurie tas gėles puoselėja.

Įdomumo dėlei, o kokia gėle save įsivaizduotum?Jei jautiesi provokuojama, neatsakyk.

Blyn, tinginystė visai trenkė per smegenis :oh:

Atsakyti
QUOTE(Nakviša @ 2019 06 17, 18:55)

O tai rudenejant, nusipirkus kokius 50 - 60 frigo saldytu daigu ir ismetus tas kurias turejau gal geriau butu? Ta prasme daugiau uogu?
Atsakyti
QUOTE(Lisitėja2 @ 2019 06 17, 20:23)
Įdomumo dėlei, o kokia gėle save įsivaizduotum?

Su spygliais, kieta oda ir aisku labai nuodinga. Gal tokia...

vartotojo įkelta nuotrauka

Neisivaizduoju, kaip galima kazkuo pasitiket
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2019 06 17, 20:23)
O tai rudenejant, nusipirkus kokius 50 - 60 frigo saldytu daigu ir ismetus tas kurias turejau gal geriau butu? Ta prasme daugiau uogu?

Pavasarį, ne rudenį.
Pirmi metai nebus tiek derliaus daug, kad jau apsiėsti išeis. Antri / treti metai derlingiausi. Bet pirmais metais nuo ūglių padauginti krūmų kiekį galima. Tų kurios labiausiai patiks.
Atsakyti

Ačiū, už komplimentą, bet saulašarė nėra pati gražiausia gėlė.Na, nieko tokį įvaizdį esu sudariusi, net nesitiki.

O kaip užmigti šalia vyro ir juo nepasitikėti?

Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2019 06 17, 20:20)
Labai abi vienodai slykscios esat tuo klausimu.
Pirmiausia tu turetum patyleti. Ir taskas.
Papildyta:

Aik tu?
Bet tokios temos ne sioj blevyzgu, ne?
Cia nerwleik ziuret ka i pusi trenkta ubunte parase. Atsipalaiduok.

O ko tu lendi ne i savo daržą?
Papildyta:
QUOTE(IDOMUCIA @ 2019 06 17, 20:52)
Su spygliais, kieta oda ir aisku labai nuodinga. Gal tokia...

vartotojo įkelta nuotrauka

Neisivaizduoju, kaip galima kazkuo pasitiket

Tu cia ka isivaizdyoj8, nesupratau? Save, mane ar lisitėją?
Papildyta:
QUOTE(Lisitėja2 @ 2019 06 17, 20:23)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="IDOMUCIA" data-cid="72453931" data-time="1560787611"><div><p>Vyro kunas negali buti malonus. Na moterys pakencia vyra, nes tokia ju dalia, taip man aiskino exuosvene.

Ir aplamai dauguma moteeru kurias pazinojau vyrus tik pakesdavo, kaip neisvangiama blogybe.</p></div></blockquote><p>Blogas moteris tu pažinojai.Man vyro kūnas patinka, ypač žiemą.Užlendi už nugaros, prisispaudi ir taip gera, tokia saugi pasijaučiu.
</p><p>Nea, Burbanti, ne taip sakai.Tai mes moterys gyvenimo gėlės, o vyrai sodininkai, kurie tas gėles puoselėja.
</p><p>Įdomumo dėlei, o kokia gėle save įsivaizduotum?Jei jautiesi provokuojama, neatsakyk.
</p><p>Blyn, tinginystė visai trenkė per smegenis doh.gif
</p>

Tu cia Idomucios ar manes klausi apie geles? biggrin.gif
Atsakyti

Žinoma,kad tavęs, kažkaip nedašiltų vyro klausti apie gėles.Nes didžiajai daliai vyrų bulvės irgi gėlės, nes žydi.

Atsakyti