Įkraunama...
Įkraunama...

Tęsinys: kur rasti vyrą, kai tau... O ką, jei...

Zinai kas yra meilė?

Kaip sakė mano vienas geras pažystamas,dabar jau a.a.Meilė- tai yra gerai nusitempti.O tada moterys aukoja tėvus, vaikus, savo laisvę ir net seksualinę orientaciją. :(

Atsakyti

Tu gali tik liezuviu malti, normaliu pinigu esi paprasciausiai nepajegi uzdirbti. Per mažai smarvės turi, tik niekad neuzsiveriancia burną.

nu ir?  pagal tai zmones matuoji? 

Mane tai zinok tenkina mano uzdrabis, kaip nekeista, skritingai nuo taves :lol: 

Atsakyti
QUOTE(Lisitėja2 @ 2019 06 17, 14:57)
Kaip sakė mano vienas geras pažystamas,dabar jau a.a.Meilė- tai yra gerai nusitempti.O tada moterys aukoja tėvus, vaikus, savo laisvę ir net seksualinę orientaciją. verysad.gif
</p>

Tai iau priklaysomybe. Ir meile cia nekvepia.
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2019 06 17, 15:58)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="-burbanti-" data-cid="72453817" data-time="1560775670"><div><p>Tu gali tik liezuviu malti, normaliu pinigu esi paprasciausiai nepajegi uzdirbti. Per mažai smarvės turi, tik niekad neuzsiveriancia burną.

</p></div></blockquote><p>nu ir?  pagal tai zmones matuoji? </p><p>Mane tai zinok tenkina mano uzdrabis, kaip nekeista, skritingai nuo taves lotuliukas.gif </p>

Daug kalbi, bet mazai supranti kas tau rašoma.
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2019 06 17, 14:58)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="-burbanti-" data-cid="72453817" data-time="1560775670"><div><p>Tu gali tik liezuviu malti, normaliu pinigu esi paprasciausiai nepajegi uzdirbti. Per mažai smarvės turi, tik niekad neuzsiveriancia burną.

</p></div></blockquote><p>nu ir?  pagal tai zmones matuoji? </p><p>Mane tai zinok tenkina mano uzdrabis, kaip nekeista, skritingai nuo taves lotuliukas.gif </p>

Nu jo
. Tau uztenka, todel jau n metu cia sm svajoji apie molio trioba siaudiniu ir saules baterijom.
O molis ir siaudai tokie brangus?
Papildyta:
QUOTE(lutuke123 @ 2019 06 17, 14:56)
Ko nusibeldei galu gale i Afrika, kur musu organizmas neprisitaikes gyventi?</p>

😂😂.
Nekilo tokia mintis, kad airijos pasalpos ne visus tenkina?
Atsakyti

Daug kalbi, bet mazai supranti kas tau rašoma.

o tau kas?jautiesi uz mane atsakinga?

Atsakyti

Kaip sakė mano vienas geras pažystamas,dabar jau a.a.Meilė- tai yra gerai nusitempti.O tada moterys aukoja tėvus, vaikus, savo laisvę ir net seksualinę orientaciją. :(

Ka reiskia nusitempti siuo atveju?

Zmones daznai elgiasi nelabai teisingai ar protingai, bet as visgi tikiu meile. Vaiksu gi savo mylim, tevus mylit, tai kodel negali vyras su zmona vienas kito myleti, nenaikindami vienas kito, o kaip tik abu tobuledami?

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lutuke123: 17 birželio 2019 - 15:08
QUOTE(lutuke123 @ 2019 06 17, 16:06)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="-burbanti-" data-cid="72453830" data-time="1560776537"><div><p>Daug kalbi, bet mazai supranti kas tau rašoma.</p></div></blockquote><p>o tau kas?jautiesi uz mane atsakinga?</p>

Nesimajačink prieš akis, tai niekas ir nekalbes apie tavo keistenybes.
Papildyta:
QUOTE(lutuke123 @ 2019 06 17, 16:08)
<blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Lisitėja2" data-cid="72453824" data-time="1560776251">
<div>
<p>Kaip sakė mano vienas geras pažystamas,dabar jau a.a.Meilė- tai yra gerai nusitempti.O tada moterys aukoja tėvus, vaikus, savo laisvę ir net seksualinę orientaciją. verysad.gif</p>
</div>
</blockquote>
<p>Ka reiskia nusitempti siuo atveju?</p>
<p> </p>
<p>Zmones daznai elgiasi nelabai teisingai ar protingai, bet as visgi tikiu meile. Vaiksu gi savo mylim, tevus mylit, tai kodel negali vyras su zmona vienas kito myleti, nenaikindami vienas kito, o kaip tik abu tobuledami?</p>

Turbut labiauaia tobulejama miegant atskirai?
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2019 06 17, 15:42)
Mane irgi domina veisles
Turiu dvi lysves - vienoj 30, kitoj trp maziau. Pirmoj lysvej  pirkau is fb grupes( veisle neaiski, bet uogos dideles, bordo ir saldzios, kiekviena paskut diena priskynu po 3 kg +-)
<...>

Turiu virš 400 krūmų, siunčiausi frigo A+ daigus. Šiuo momentu skaniausios Rumba.
Atsakyti

Nesimajačink prieš akis, tai niekas ir nekalbes apie tavo keistenybes.
Papildyta:
Turbut labiauaia tobulejama miegant atskirai?

Dar karta, o tu negali valdyti saves, ka skaityti, ka ne? kam kaltini kitus del savo trukumu?

tu taip ir prie vyro savo kabinejiesi kas dien, ar cia tik ateini issilieti?

Butent  :P Ne visiem meile tik ties 2 cakra pasibaigia. Manai bezdejimas vienoje lovoje yra meile?

Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2019 06 17, 16:18)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="-burbanti-" data-cid="72453839" data-time="1560777240"><div><p>Nesimajačink prieš akis, tai niekas ir nekalbes apie tavo keistenybes.
Papildyta:
Turbut labiauaia tobulejama miegant atskirai?</p></div></blockquote><p>Dar karta, o tu negali valdyti saves, ka skaityti, ka ne? kam kaltini kitus del savo trukumu?</p><p>tu taip ir prie vyro savo kabinejiesi kas dien, ar cia tik ateini issilieti?</p><p></p><p>Butent  tongue.gif Ne visiem meile tik ties 2 cakra pasibaigia. Manai bezdejimas vienoje lovoje yra meile?</p>

Mes su vyru kartais palenktyniaujam kas garsiau pabezdes. Tai cia jau pyzdiecas musu visoms čakroms turbūt?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -burbanti-: 17 birželio 2019 - 15:21
QUOTE(Nakviša @ 2019 06 17, 15:18)
Turiu virš 400 krūmų, siunčiausi frigo A+ daigus. Šiuo momentu skaniausios Rumba.

Jus ukininkai? blink.gif
Skaiciau apie frigo. Tai yra frigo Rumba?
Atsakyti