Įkraunama...
Įkraunama...

Tęsinys: kur rasti vyrą, kai tau... O ką, jei...

Mylimuke https://www.facebook...tikrakosmetika/, pasidomėk, gal tiks.Kremą esu naudojusi, patiko.Tik kvapas nelabai.

Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2019 06 14, 20:02)
Laukiam seks gures pasakojimo. Apie ciucika ir laizyma biggrin.gif .

oi tu prisilaižysi, laižysi ir žiaupčiosi va taip: bvia, bvia 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(lutuke123 @ 2019 06 14, 20:56)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Iš_Šviesos" data-cid="72452758" data-time="1560528998"><div><p>As kalbejau apie kita tyrima.</p><p></p><p>Sita paskaiciau irgi. Ta fraze apie SPF nuleista is dangaus. Nera saltinio. SPF yra matuojamas. Ar jie matavo, ar kas kitas? Jokios informacijos. Ir SPF tarp 28-50. Tai 28 ar 50? Cia paklaida tokio dydzio? Tada isvis negalejo sitos frazes deti, nes matavimas perdaug netikslus. </p><p>Maciau kitu darbu del alieju, tai daugiau SPF 7 netraukia. Koks sviestas gal irgi tiek apsaugo. </p></div></blockquote><p>Nu matai ir kaip tuo tavo mokslu pasitiketi, kur dabar teisybe?  biggrin.gif </p><p>Siaip ten suvardintos medziagos ir kaip jos veikia, tai matomai palei tai ir paskaiciuoja apytikriai apsaugos ta laipsni.</p><p></p><p>Kiekvienas aliejus skirtingai, bet visgi apsaugo kazkiek, tai kodel sakei anoje zinuteje, kad briedas, kad nieko neapsaugo?</p><p></p><p>Man vienas arabas pasakojo, kad ji mama maziuka kas diena istepdavo alyvuogiu naturaliu aliejumi, moteris is azjijos sake naudoja visa gyvenima kokoso naturalu alieju visam kunui ir veidui, matyt tos apsaugos tiek ir uzenka, o siaip riekai saugotis nesedeti sauleje per ilgai per pacia kaitra, O kai zmones sedi plezia ri nuolat tepasi kremais, man tai absurdu absurdas, noriu saules, ir is kart protection nuo saules lotuliukas.gif tai gal geriau sketi pasiimti koki ir pasistatyti? </p><p></p><p>Taigi as uz naturalius aliejukus, jei norisi, odai ir saikingas saules vonias, o siaip pasisveikinti kas ryta su saulyte reikia ir nereiks jos bijoti, ne saule vezi sukelia, bet mokslas joms to nepasakys  mirksiukas.gif </p>

kiek pažįstu jau senų žmonių, kurie kiekvieną vasarą deginosi, tikrai labai rudi vaikščiodavo visą gyvenimą, niekuo iš viso nesitepė ir dar nemirė nuo odos vėžio smile.gif
Atsakyti

Nu matai ir kaip tuo tavo mokslu pasitiketi, kur dabar teisybe?  :D

Siaip ten suvardintos medziagos ir kaip jos veikia, tai matomai palei tai ir paskaiciuoja apytikriai apsaugos ta laipsni.

Kiekvienas aliejus skirtingai, bet visgi apsaugo kazkiek, tai kodel sakei anoje zinuteje, kad briedas, kad nieko neapsaugo?

Man vienas arabas pasakojo, kad ji mama maziuka kas diena istepdavo alyvuogiu naturaliu aliejumi, moteris is azjijos sake naudoja visa gyvenima kokoso naturalu alieju visam kunui ir veidui, matyt tos apsaugos tiek ir uzenka, o siaip riekai saugotis nesedeti sauleje per ilgai per pacia kaitra, O kai zmones sedi plezia ri nuolat tepasi kremais, man tai absurdu absurdas, noriu saules, ir is kart protection nuo saules :lol: tai gal geriau sketi pasiimti koki ir pasistatyti? 

Taigi as uz naturalius aliejukus, jei norisi, odai ir saikingas saules vonias, o siaip pasisveikinti kas ryta su saulyte reikia ir nereiks jos bijoti, ne saule vezi sukelia, bet mokslas joms to nepasakys  :mirksiukas:

Ne pagal isvardintas medziagas nustatomas SPF. 

Mokslu galima pasitiketi, bet visu pirma reikia moketi atsirinkti informacija, gebeti suprasti kas parasyta ir pamatyti kabliukus. Del to mokslini darba ir atlieka zmones studijave 10 m.

Dabar kiekvienas pats sau protingas. Taip ir sukuriami mitai, istraukus viena fraze is 20m senumo straipsnio.

Atsakyti
QUOTE(Lisitėja2 @ 2019 06 14, 21:52)
<p>Mylimuke <a data-ipb='nomediaparse' href='https://www.facebook.com/tikrakosmetika/'>https://www.facebook.com/tikrakosmetika/</a>, pasidomėk, gal tiks.Kremą esu naudojusi, patiko.Tik kvapas nelabai.
</p>

Ačiū 4u.gif
Atsakyti
[quote=Monteverte,2019 06 14, 21:14]
oi tu prisilaižysi, laižysi ir žiaupčiosi va taip: bvia, bvia man nk nerodo.
Prasom video kur tu/ tavo Pifas laizotes.
Atsakyti
QUOTE(Iš_Šviesos @ 2019 06 14, 22:52)
Ne pagal isvardintas medziagas nustatomas SPF. </p><p>Mokslu galima pasitiketi, bet visu pirma reikia moketi atsirinkti informacija, gebeti suprasti kas parasyta ir pamatyti kabliukus. Del to mokslini darba ir atlieka zmones studijave 10 m.</p><p>Dabar kiekvienas pats sau protingas. Taip ir sukuriami mitai, istraukus viena fraze is 20m senumo straipsnio.</p>

tai kaip dabar pasitiketi siuo tyrimu ar ne, ji ne mokslininkai atliko? kuris teisingas, tas kur tu skaitei anksciau ar sis?
kaip atsirinkyti informacija, kurie moksliniku darbai tikri, teisingi , kurie ne?
Tai visgi jie cia tam moksliniame tyrimo aprasyme sumelavo ar ne, yra tas aliejus su apsauga nuo saules ar ne?
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2019 06 14, 18:16)
jis vienas užterščiausių dabar biggrin.gif  4u.gif
Papildyta:

žinok ir va tokius šūdus kaip tu kalbėdami ir valgydami kartu užspringsta ir miršta, ir ką?
nuo bet ko mirti galima

o tą, kad nuo springimo neapsisaugosi, jei jau bus tai bus, o nuo meningokoko vaiką gali apsaugoti. Mes abu vaikus paskiepijom, brangu, bet niekis, palyginti su grėsme.

Papildyta:
QUOTE(lutuke123 @ 2019 06 14, 20:56)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Iš_Šviesos" data-cid="72452758" data-time="1560528998"><div><p>As kalbejau apie kita tyrima.</p><p></p><p>Sita paskaiciau irgi. Ta fraze apie SPF nuleista is dangaus. Nera saltinio. SPF yra matuojamas. Ar jie matavo, ar kas kitas? Jokios informacijos. Ir SPF tarp 28-50. Tai 28 ar 50? Cia paklaida tokio dydzio? Tada isvis negalejo sitos frazes deti, nes matavimas perdaug netikslus. </p><p>Maciau kitu darbu del alieju, tai daugiau SPF 7 netraukia. Koks sviestas gal irgi tiek apsaugo. </p></div></blockquote><p>Nu matai ir kaip tuo tavo mokslu pasitiketi, kur dabar teisybe?  biggrin.gif </p><p>Siaip ten suvardintos medziagos ir kaip jos veikia, tai matomai palei tai ir paskaiciuoja apytikriai apsaugos ta laipsni.</p><p></p><p>Kiekvienas aliejus skirtingai, bet visgi apsaugo kazkiek, tai kodel sakei anoje zinuteje, kad briedas, kad nieko neapsaugo?</p><p></p><p>Man vienas arabas pasakojo, kad ji mama maziuka kas diena istepdavo alyvuogiu naturaliu aliejumi, moteris is azjijos sake naudoja visa gyvenima kokoso naturalu alieju visam kunui ir veidui, matyt tos apsaugos tiek ir uzenka, o siaip riekai saugotis nesedeti sauleje per ilgai per pacia kaitra, O kai zmones sedi plezia ri nuolat tepasi kremais, man tai absurdu absurdas, noriu saules, ir is kart protection nuo saules lotuliukas.gif tai gal geriau sketi pasiimti koki ir pasistatyti? </p><p></p><p>Taigi as uz naturalius aliejukus, jei norisi, odai ir saikingas saules vonias, o siaip pasisveikinti kas ryta su saulyte reikia ir nereiks jos bijoti, ne saule vezi sukelia, bet mokslas joms to nepasakys  mirksiukas.gif </p>

nu jo, ne saulė. Pasakė SM saulytė.
Atsakyti
QUOTE(Montekrista.back @ 2019 06 17, 08:46)
o tą, kad nuo springimo neapsisaugosi, jei jau bus tai bus, o nuo meningokoko vaiką gali apsaugoti. Mes abu vaikus paskiepijom, brangu, bet niekis, palyginti su grėsme.

Papildyta:

nu jo, ne saulė. Pasakė SM saulytė.

ir čia tu klysti smile.gif nes čia prasideda Visatos paslaptys smile.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2019 06 17, 09:15)
ir čia tu klysti smile.gif nes čia prasideda Visatos paslaptys smile.gif  4u.gif

A, nu suoratau. visatos. Paslaptys. ok.
Atsakyti

ir čia tu klysti smile.gifnes čia prasideda Visatos paslaptys smile.gif4u.gif

Tam ir yra paslaptys, kad niekas niekada nesužinotų atsakymo.

Pagaliau savaitgalis baigėsi, nors pailsėsiu po išeiginių.Tik gaila,kad saulės nėra.

Atsakyti
Aš jau beveik atostogų nuotaikomis gyvenu...
Atsakyti
Lisiteja,
Ką jau priveikei per išeigines? Tu turi anuku, kiek?

Montekrista,
Ka veiksit per atostogas?

Kokias braškes patartumėt sodint? Kad būtų didelės ir saldžios? Ką iš patirties? Norėtųs ir ankstyvų, ir vėlyvų turėt.
Atsakyti