Įkraunama...
Įkraunama...

Tęsinys: kur rasti vyrą, kai tau... O ką, jei...

Devuska, povernis, persik dam.
Devuska, otvernis, dva dam.
Atsakyti
net susimasciau apie odos prieziura. prausiu vandeniu, karta i menesi nueinu pas kosmetologe. Turiu sveiciamaja veido kempine, Margaritos kremuka paakiams ir dar kazkokiu veido kremu meginuku kosmetologe davusi, jei veidas pasausetu.
Viskas.
ai, nusipirkau kazkokiu kaukiu jau, bo miego trukumas pradeda matytis, bet dar nebandziau.
Genetika mano nebloga, nesiraukslejam mes.
Atsakyti

klausyk, ne mano sugalvota.
pilna buvo websites, kur šiuos teiginius atradau (SMe moterys, gaminancios kosmetiką - juk todel ir emesi gamintis pacios!!!) ir pati nustebau.
manai man paciai ne geriau pirkti Margaritos liniją? ją tikrai megau, ji man tiko! bet ten kruva SLS...
cia ne mano teiginiai, mieloji tad,gal skaiciai ir padidinti, dabar neturiu laiko tu svetainiu ieskoti.
pilna info, kuri negina jokios farmacijos.

kur kita neteisinga informacija, ką?
niekur nerašiau neteisingos. nueik i LSMU Kaune, ir papriestarauk visai Gyvensenos programai, kuri remiasi augalines mitybos gydytojais.
Kartoju darsyk: Fuhrman, Esselsteen, Campbel, Diehl, Greger, Shinya
nutritionfacts.org visais šiais dalykais remiuos.

Taip pat PSO rekomendacijomis, kuri pripažino kad vegan/vegetarian diet is substantial for any age(breastfeegind women, kids, babies, teenagers.) taškas. nediskutuoju.
o tu kuo remiesi SAD (Standard American Diet)? tai ten varyk, gyvenk ir kaifuok tarp storuliu...
kuo dar remiesi? gydytojais, kurie teigia, kad "piena gerti sveika? - suaugusiam? wtf.
tiesiog tu tiki vienais faktais, aš - kitais. ir tai gerai. (mosklas perkamas.)

tau su morale tvarkoj, kad kankini gyvūnus, bet jauties sveikai, na ir basta.
patikek, neturiu laiko išradienti nauju tiesu, kad spec cia nesmaones rašyciau. neturiu tiek laiko nei fantazijoms, nei siam forumui.

Nelabai suprantu su kuo cia diskutuoji. Ne su manim tikrai, nes apie jokia augaline mityba as nerasiau.

Mane nustebino tavo gasdinimas del formaldehido skiepuose.

Man su morale ok, aciu. Veganams deretu pasiziureti i savo morale, nes tampo po forumus zmonems zalinga informacija. Iskaitant avieciu kauliuko apsauga nuo saules. Neapsaugo jis. Mamkos vaikus teps, vaikas gali odos vezi gauti. Va cia reikia su savo morale padiskutuoti. :)

Atsakyti
QUOTE(Iš_Šviesos @ 2019 06 14, 15:08)
. Iskaitant avieciu kauliuko apsauga nuo saules. Neapsaugo jis. Mamkos vaikus teps, vaikas gali odos vezi gauti. Va cia reikia su savo morale padiskutuoti. smile.gif
</p>

Sestadieni prie Balsio ezero buvom
Ten seimynele atejo su sportt vezimuku, netoliese isitaise. Greiciausiai veganai kokie, nes kazkokius rudai zalius marmalus is dezuciu valge. Nzn, ateje kremu nesitepe, tik myzdino ta vaika ir ji tepe. Nezinau kam blink.gif , bet dabar pagalvojau gal irgi nuo saules...
Atsakyti

Sestadieni prie Balsio ezero buvom
Ten seimynele atejo su sportt vezimuku, netoliese isitaise. Greiciausiai veganai kokie, nes kazkokius rudai zalius marmalus is dezuciu valge. Nzn, ateje kremu nesitepe, tik myzdino ta vaika ir ji tepe. Nezinau kam blink.gif, bet dabar pagalvojau gal irgi nuo saules...

Nu bile naturalus.

Padare tyrima, kuriame naudojo avieciu kauliuku alieju ir sintenini UV filtra. Aliejus turi kazkoki poveiki, ar palengvina apsauga, ar kazka tokio. Esme, kad paciame aliejuje UV filtro nera, jis tiesiog naudingas priedas. Po to tyrimo internetai isprotejo, aliejus apsaugo nuo UV ir pirmyn visi ji pirkti. :oh:

Atsakyti

Gyveno milijonus metu zmonija be kazkokiu  apsauginiu kremu ir isgyveno, tikrai nemanau,kad jei isveikata tepami tokiasi kiekiais nuolat, be to yra tyrimu, kad jie gali prisideti prie vezio sukelimo i rbe vezio nepanasu,kad jie butu vitaminai.

Nori apsisaugoti nuo saules, nebuk per kaitra lauke, buk pavesyje, nesiok laisvus rubus, naturaliu pluostu ir tiek.

Atsakyti
Ta su trimis aukstaisiais net nezino, kad ozono sluoksnis reteja, kad peza apie tai kas buvo pries milijona metu.
Atsakyti

Nu bile naturalus.

Padare tyrima, kuriame naudojo avieciu kauliuku alieju ir sintenini UV filtra. Aliejus turi kazkoki poveiki, ar palengvina apsauga, ar kazka tokio. Esme, kad paciame aliejuje UV filtro nera, jis tiesiog naudingas priedas. Po to tyrimo internetai isprotejo, aliejus apsaugo nuo UV ir pirmyn visi ji pirkti. :oh:

Pasiskaityk dar karta ta tyrima, jis yra apsauga nuo saules, kaip ir kiti naturalus aliejai daugiau ar maziau. Katik kalitnia Given del neteisingos informacijos, o dabar pati, ka darai?

The optical transmission of raspberry seed oil, especially in the UV range (290±400 nm) was comparable to that of titanium dioxide preparations with sun protection factor for UVB (SPF) and protection factor for UV-A (PFA) values between 28±50 and 6.75±7.5, respectively

https://www.berrybea....)-seed-oil.pdf

Atsakyti

„Formaldehidas susidaro natūraliai,

Tai teigi, kad jis nebekancerogenas, kai yra vakcinoje, ar kad is vsi nekacerogenas?

Daug kas susidaro naturaliai musu kune, tik kazkodel kenkia, jei ta pacia medziaga suleidziam i krauja...

As tikria nezinau ,kuri medziaga vakcinose labiausiai kenksminga, bet faktas, kad po vakcinavimo labai daug salutiniu poveikiu patiria vaikai, kai kurie net mirsta ar tampa neigalus.

Bet tikrai nepradesiu sios temos, ji man ir taip aiski, kam neaiski, issiaiskins.

Atsakyti
Geriau mirti nuo nesiskiepijimo. Praeita savaite kudikis mire nuo zaibinio meningokoko. Per kelias valandas.
Atsakyti
Skaiciau, kad paakiu kremai yra blefas. Viskas, kas tinka veidui, tinka ir paakiams, o jei ne, tai netinka niekam. Visa veido oda reikalauja ypatingos prieziuros.

As veida nakciai aliejum tepu, diena per daug blizga.
Va kur neina but naturaliai, tai ant plauku, jei jau su chemija dazau, tau natur priemones neiveiks zalos jiems.
Atsakyti
QUOTE(given444 @ 2019 06 14, 15:26)
aš ne vegane. ką tik buvau vel pasiruosusi užloti kandi. Monteverte, ką darai?
bet nu pati kalta. pati užsiveisiu, pakvieciu i gyvenimą, paskui naikinti tenka.
Lauro lapeliu būdavau pabarsciusi. kaip ir nebuvo tu kandžiu. kruopas, miltus vis prasivalau porasyk metuose. maisiukus perkratau.

nieko, nėra pas mane smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Iš_Šviesos @ 2019 06 14, 15:31)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="given444" data-cid="72452616" data-time="1560515186"><div><p>megstu Uoga Uoga.
Turejau is sm tokia Birigta, kuri man gamindavo pati. Lb patiko vartotojo įkelta nuotrauka
Moto toks: ant veido tepk ta, ką detum i skrandi.
Eilineje parabeninej kosmetikoje yra apie 400svetimu ingredientu, visikai nieko neturinciu bendra su nauda odai - tai koncervantai, pratęsiantys galiojimo laiką. taigi. ar...mums reikia vežiu ir kitu brudu?
</p></div></blockquote><p>Tai nereikia pirkti eilines parabenines kosmetikos. Geram kreme tikrai nera 400 pasaliniu medziagu, o del vezio, tai noretusi konkreciai. Kuri medziaga ir kaip irodyta, kad ta vezi sukelia? Visuose kremuose randama? Speju, ne.
</p><p></p><p></p><p></p>

tai tu net nepasitikrini internete tyrimų apie tas medžiagas?
OMG blink.gif biggrin.gif
įdėk savo kremą, rasim turbūt biggrin.gif
Atsakyti