QUOTE(mylimuke! @ 2019 06 14, 09:21)
Gal zinot fb grupiu, kur merginos naturalios kosmetikos namudines gamybos patirtim dalintusi? Baisiai zalia esu, daug klausimu kyla
megstu Uoga Uoga.
Turejau is sm tokia Birigta, kuri man gamindavo pati. Lb patiko
Moto toks: ant veido tepk ta, ką detum i skrandi.
Eilineje parabeninej kosmetikoje yra apie 400svetimu ingredientu, visikai nieko neturinciu bendra su nauda odai - tai koncervantai, pratęsiantys galiojimo laiką. taigi. ar...mums reikia vežiu ir kitu brudu?
aš ne vegane. ką tik buvau vel pasiruosusi užloti kandi. Monteverte, ką darai?
bet nu pati kalta. pati užsiveisiu, pakvieciu i gyvenimą, paskui naikinti tenka.
Lauro lapeliu būdavau pabarsciusi. kaip ir nebuvo tu kandžiu. kruopas, miltus vis prasivalau porasyk metuose. maisiukus perkratau.
ką dar darote?
atsakau taipogi i SENAS sms: (skirtas neva man).
cambalos ir idomucios.
cambala teige: neva as skurlius naudodama, sunaudoju dvigubai daugiau duju ir elektros virindama.
seniai esu pareiskusi, jog nei virinu nei ka. net rubu nelyginu, patrinu ir padziaunu ant gyvatuko. kartais patrynusi muilu sumetu ir skalbiu su visais.
taskas.
nesu fanatike. kelionese naudoju ir paketus(pradejau jau naudot), esu tingine, ir siaip tai nesmagiai jauciuos plastika palikdama po saves.
tiek ziniu. dar nesmagiau jausciausi keisdama ta plastika kas 3 val kasdien per menesines.
taip pat mano dviratis neatstoja skraidymu. taip kad tarsos padarau.
idomucia: vilkai, meskos irgi ryja gyvūnus. tad ryju juos ir aš.
tad ryk ir tu tigras ir meškas, Idomucia. butu idomu iš šono pastebeti. kam tos nekaltos ožkos ir karves. ir avys. ir triušiai. dirbtinai žmogaus pašaukti i gyvenimą.