https://kosmetikosla...ir-veido-kauke/
Papildyta:
Yra ir pigesniu variantu
https://www.izraeliokosmetika.lt/lt
Pirma pabandyk, paskui rasyk.
Beje pati gi dalinais cia neperseniausiai kazkokiu marmalu is maisto veidui. Praejo tie tarybiniai laikai, kai moterys ant saves maista dedavo.
Ar brangi ar pigi kosmetika,vis tiek stebuklų nepadarys.Prieš laiką,kaip ir prieš vėją nepapūsi.
Is naturaliu produktu labai gerai, kam tinka, aisku pagal odos tip, kokoso aliejus, visam kunui ir veidui. Dar yra visokiu masazniu aliejuku, visi kas naturalus aisku irgi gerai, atsirinkti reikia.
Veido plauti su muilu aplamai nereiktu.
O naturali kauke - valanti labai gerai paparsciausiai molis (zalias, baltas) su vandeniu, molis aplamai sveika ant kuno galima kaip kompresus detis ir sergant, ant vedo dedant ,kad labai nesausintu odos galima ant virsaus uzsideti plevele, tada nesudziuva, galima ten kokiu pasilasinti ten eteriniu aliejuku, jie norisi.
Naturalus scrub kuno odai- druska.
O siaip sveika mityba, kuo maziau chemijos ant veido i plauks, tuo jiem geriau.
Is naturaliu kosmetiku man labai patikdavo MiraLiuks budavo tokia Lietuvoje, kiek ko esu bandziusi geresnes dar neradau.
Sintetiniu visai negaliu pakesti ant odos jauciasi, nusiplauti norisi.
Nu jo, ypac kai nostalgija rosiejai.
Dar maciau yra kazkokios babuska agafja. Tau irgi turetu patikt.
OMG
Papildyta:
man labai gerai miraliuks tatuiruotę sugydė. Seniai ją dariausi jau, paskaičiavau, tai jau 16 metų jai Tai man patarė Bepanten nusipirkti, o aš tada nebeturėjau pinigų, labai jaunutė buvau ir viską tattoo atidaviau, o nuo tėvų ją dar slėpiau ir pareinu namo, pasiknisu pas mamą, žiūriu kažkoks kremukas miraliuks, paskaičiau, pasirodė tinkamas. Nu ir patepliodavau juo. Įdomiausia, kad meistras mane įspėjo, kad: kaip tau niežtės, oi kiap tau niežtės, sienom lipsi, naktį prisikelsi ir niežtės, bet nesidraskyk tik, nesikasyk. Tai va su tuo miraliuks, galima sakyti neniežtėjo visai. Vos vos pakuteno kelis sykius
OMG
Apsisviesk:
Skaitykite daugiau: https://www.15min.lt...2-566089?copied
Skaitykite daugiau: https://www.15min.lt...2-566089?copied
Jus dar vis tikit, kad brangūs kremai yra geresni uz kremus, kuriu kainos nesikandzioja?
Esme ne kokia kaina, o kokia sudetis.
As atsimenu parsiveziau is kazkokios salos natūr muilo su lavos gabaliukais, tiko exfoliatoriu. Nu i namas...ismeciau, visa veido oda suerzino ta lava.
As kazkada bandziau ilgus plaukus su aliejumi atgaivinti. Palaikiau per nakti. Tada issiploviau galva du kartus. Kai isdziuvo, plaukai atrode kaip slapi nuo to tauko. Ploviau dar 3 kartus. Ot nauda plaukams.
Siaip logiskai mastyti reikia. Jei plaukui truksta keratino, ar kokios kitos chemines medziagos, tai ja ir turime paduoti tinkama plaukui forma. Ne kokosu alieju, ne sviesta, ne kiausinius ir kates myzalus, o butent ta molekule.
OMG
Papildyta:
man labai gerai miraliuks tatuiruotę sugydė. Seniai ją dariausi jau, paskaičiavau, tai jau 16 metų jai Tai man patarė Bepanten nusipirkti, o aš tada nebeturėjau pinigų, labai jaunutė buvau ir viską tattoo atidaviau, o nuo tėvų ją dar slėpiau ir pareinu namo, pasiknisu pas mamą, žiūriu kažkoks kremukas miraliuks, paskaičiau, pasirodė tinkamas. Nu ir patepliodavau juo. Įdomiausia, kad meistras mane įspėjo, kad: kaip tau niežtės, oi kiap tau niežtės, sienom lipsi, naktį prisikelsi ir niežtės, bet nesidraskyk tik, nesikasyk. Tai va su tuo miraliuks, galima sakyti neniežtėjo visai. Vos vos pakuteno kelis sykius
is tikro ji kazkokia labai gera budavo, labai veiksminga, nezinau ar tokia pati vis, nes daznai buna produktai geri is pradziu , paskui sugenda, reiktu is tikro susirasti ir uzsisakyti vel, ten dar kazkokiu ir papildu jie turejo pamenu.
As labai gerai atsimenu viena musu tema, senai senai, kai kalba ejo apie maisto produktus ir pakuotes. Kas bjaurejosi viskuo kas sandariai ir steriliai nesupakuota i plastmasę? Ne aš. Jūs. Kiek mane šandinot už tai mol as, nepirkdama kas supakuota,i plastmasę, bais uzkresta ir nesvaru maista valgau
Kai tik prisimenu, tai taip visada juokas ir paima...is jusu.
As taip nesakiau, nes niekada nesizavejau kalnais plastmases, tad neklijuok man kazkokiu "musu" zodziu.
O jeigu noriu pasidomet keletu konkreciu dalyku, dar nereiskia, kad pereisiu vien ant morku tarkiu ir tauku.
Mano oda veido labai jautri, as tikrai mazai ka galiu naudoti, todel turiu kruopsciai atsirinkti.
O visos cia puolet visko siulyt. SM temose buvau, bet jos jau negyvos, atsakymo negausi.