QUOTE(mylimuke! @ 2019 06 14, 11:21)
Gal zinot fb grupiu, kur merginos naturalios kosmetikos namudines gamybos patirtim dalintusi? Baisiai zalia esu, daug klausimu kyla
Tu, jau žiūriu, linksti į kraštutinumus.
As labai gerai atsimenu viena musu tema, senai senai, kai kalba ejo apie maisto produktus ir pakuotes. Kas bjaurejosi viskuo kas sandariai ir steriliai nesupakuota i plastmasę?
Ne aš. Jūs. Kiek mane šandinot už tai mol as, nepirkdama kas supakuota,i plastmasę, bais uzkresta ir nesvaru maista valgau
Kai tik prisimenu, tai taip visada juokas ir paima...is jusu.
Papildyta:
QUOTE(Lisitėja2 @ 2019 06 14, 12:33)
<p>Pasižiūrėk sm forume temą ekologiškas gyvenimo būdas.Gal ten yra kokių nuorodų
</p><p>.Pati tuo nesidomiu ir nieko nežinau.</p>
Man labai patinka mano chanel lupdaziai ir tušai...apie kvepalus jau net nekalbu
Chanel Numberfaiv.
Papildyta:
QUOTE(Iš_Šviesos @ 2019 06 14, 12:43)
<p></p><blockquote class="ipsBlockquote" data-author="mylimuke!" data-cid="72452431" data-time="1560500475"><div><p>Gal zinot fb grupiu, kur merginos naturalios kosmetikos namudines gamybos patirtim dalintusi? Baisiai zalia esu, daug klausimu kyla
</p></div></blockquote><p>Kam tau tos namudines kosmetikos reikia?
</p><p></p><p>Musu oda sukurta apsisaugoti nuo gamtoje randamu medziagu, tad dideles morku, bulviu tarkes ir agurku molekules neprasiskverbs i gilesnius sluoksnius. Jei nori ne tikro poveikio odai, o tiesiog suformuoti ant pavirsiaus koki naturalaus aliejaus sluoksni, tada pirmyn. Plaukams irgi pilna geru cheminiu priemoniu su keratinu, ko plaukui ir reikia, o ne kokio kokoso aliejaus tauko.
</p><p>Drauge del ekologijos pakvaisusi dave kazkokio sviesto veidui. Nu eikit jus peklon. Kaip su margarinu pasitepusi, kazkoks riebalas ant veido, o sausumas likes. Prausiklis tipo naturalaus juodo muilo (kad ir ka tai bereikstu) visa oda trauke.
</p>
As atsimenu parsiveziau is kazkokios salos natūr muilo su lavos gabaliukais, tiko exfoliatoriu. Nu i namas...ismeciau, visa veido oda suerzino ta lava.