Atostogos jau savaitę laiko. Murkdosi baseine prie namo.
Mano ir taip iki 16 val., kur jau čia dar trumpinti?
Šitokia graži diena,o jūs vis kaustotės.Įdomu,šiandien su mėnulio fazėm kaip reikalai?Šiandien kažkoks durnius prie Maximos iš pat ryto,mokino mane parkuotis.Kai paprašiau atšokti ir plaukti savo keliais pagrasino mane į fb įdėti.Tai va laukiu nuo aštuntos ryto,vis nėra.O iš tikro ar jis turi tokią teisę?Juk nesu viešas asmuo,ir mašinos numeriai mano nuosavybė.
Su kolėgėm pažvengėm,gal naktį žmona ar pana nedavė.
Negaliu pakęsti tokių teisuolių.Niekada niemo neauklėju.Bet ir netingėjimasėlti iš kitos aištutės pusės man moralo skaityti.Fb naudojuosi minimaliai,į jokias gėdos knygas nelandau. Taip,kad pofik.
Taip mamos su vaikais vežimuose ne kaip atrodo.Niekada nieko nesakau,nes vežimukais nesinaudoju Tegul apsauginiai aiškinasi. Labiau erzina,kai tokios mamos veža vaikus į mokyklą,ir sustoję ant perėjos išleidžia savo aukselius į važiuojsmosios dalies pusę.Va tada ir mane siutas suima.
Negaliu pakęsti tokių teisuolių.Niekada niemo neauklėju.Bet ir netingėjimasėlti iš kitos aištutės pusės man moralo skaityti.Fb naudojuosi minimaliai,į jokias gėdos knygas nelandau. Taip,kad pofik.
Taip mamos su vaikais vežimuose ne kaip atrodo.Niekada nieko nesakau,nes vežimukais nesinaudoju Tegul apsauginiai aiškinasi. Labiau erzina,kai tokios mamos veža vaikus į mokyklą,ir sustoję ant perėjos išleidžia savo aukselius į važiuojsmosios dalies pusę.Va tada ir mane siutas suima.
O tai ka jau ten taip baisiai darei, kad taip zmogu supykdei?
Mane nervina,kai zmones posukiu nerodo, arba pradeda rodyti jau sukimo metu
ai dar labai nervina dviratinknai, kurie isivaiduoja esantys nemirtingi ir trukdo eismui, nors salia bun aplaciausi , graziausisi dviraciu takeliai
Kreivai mašiną pastačiau.Rytas, vietos į valias, niekam nebuvau kliūtis.
Matyt tikria zmogus ne ta koja kilo is lovos, as buna nusisypsau, jei kas pasiparkuoj a buna sali adarbo per 2 vietas,
prisimenu matyta toki piesinuka , kur skaoma siulau paspalvinti skaoma, kad tai ismoko laikytis liniju , kakzipa taip
nu bet ka padarysi visiem visko pasitaiko gyvenime, ypac, jei aikstele pustuste.