Įkraunama...
Įkraunama...

Tęsinys: kur rasti vyrą, kai tau... O ką, jei...

QUOTE(Monteverte @ 2019 06 12, 08:48)
bet pala... o tai vyrams kartais ne didesnis malonumas, kai moteris visaip išsirango, išsiriečia, suspaudžia, kai reikia, atleidžia, kai reikia, kai per tam tikrą pozą gilesnis įėjimas ir t.t. Juk moteris stengiasi ir rangosi ne tik dėl savęs, bet ir dėl vyro.
Nu argi didžiausias malonumas, kai ji kaip rąstas? Nebent norima dominantinio malonumu, kontroliuot, būtent kaip koks patinas užgult. Nu tai tada suprantu, bet tą ir reikia pabrėžti tada ir visi supras apie ką kalba

vlnias, iki šiol rangiausi dėl savęs biggrin.gif
Papildyta:
ir kam tas gilesnis įėjimas? Mažapimpiams nebent biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2019 06 12, 08:57)
Mylejimasis - kaip kitas bendravimas, galima rekauti, galima gincytis, daug kalbet, bet tyloje yra savas zavesys.

Nezinau as tu vyru, man jie atrodo kazkokie primityvai su savo grynai fiziniais fiziologiniais poreikiais, bet moterys tikrai sugeba jausti atsidavima meile svelnuma be jokiu ten raitymusi ar kitokiu vykrutasu, o tie emociniaii dvasinia dalykai jaudia kur kas daugiau ir tada visi tos specialios technikos neturi dideles prasmes.

Cia kaip nagrrinet, kaip padegti benzina - Chirkst degtuku ir uzsidega.
Va kokias slapias malkas, tai aisku reikia specialiu priemoniu

Kad kaip tik primityvu yra visada visiškai vienodai. Moteris atgula ant nugaros, vyras užslenka ant viršaus. Nu bliamba, kaip koks kasdienis pavalgymas ir tiek. Ir tai, žmonės valgo susirangę ant sofkės, valgo gamtoje ant žemės, valgo prie nukrauto, nupauošto, padengto stalo ir t.t.
Tada jau net valgymui seksas nebeprilygs, nes net valgymas įdomesnis. Manyčiau, jei man kas taip vienodai, tai su laiku visiškai nebenorėčiau mylėtis tada.
Papildyta:
QUOTE(Montekrista.back @ 2019 06 12, 09:00)
vlnias, iki šiol rangiausi dėl savęs  biggrin.gif
Papildyta:
ir kam tas gilesnis įėjimas? Mažapimpiams nebent biggrin.gif

aš tame ne ekspertė, ne ***** gi kokia nuo stoties esu kaip ne kurie smile.gif
tiesiog, taip bent jau pozos yra aprašomos: dar gilesnis įsiskverbimas, tokio ten taško palietimas ar kito ir t.t.
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2019 06 12, 09:04)
Kad kaip tik primityvu yra visada visiškai vienodai. Moteris atgula ant nugaros, vyras užslenka ant viršaus. Nu bliamba, kaip koks kasdienis pavalgymas ir tiek. Ir tai, žmonės valgo susirangę ant sofkės, valgo gamtoje ant žemės, valgo prie nukrauto, nupauošto, padengto stalo ir t.t.
Tada jau net valgymui seksas nebeprilygs, nes net valgymas įdomesnis. Manyčiau, jei man kas taip vienodai, tai su laiku visiškai nebenorėčiau mylėtis tada.
Papildyta:

aš tame ne ekspertė, ne ***** gi kokia nuo stoties esu kaip ne kurie smile.gif
tiesiog, taip bent jau pozos yra aprašomos: dar gilesnis įsiskverbimas, tokio ten taško palietimas ar kito ir t.t.

biggrin.gif tai bla bla, bet aš tai to nedarau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Montekrista.back @ 2019 06 12, 09:13)
biggrin.gif tai bla bla, bet aš tai to nedarau biggrin.gif

Ko nedarau? Nu ne vienuolė, bet ir ne ekspertė biggrin.gif
O jei tu negirdėjusi apie gilesnio įsiskverbimo sąvoka, nu tai švieskis, google gi turi: https://www.google.l...160.fliDLHV3QEY
o ne pimpiais matuokis. Žinai kaip sako, kas kam ant liežuvio, tam tas problema mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2019 06 12, 09:22)
Ko nedarau? Nu ne vienuolė, bet ir ne ekspertė biggrin.gif
O jei tu negirdėjusi apie gilesnio įsiskverbimo sąvoka, nu tai švieskis, google gi turi: https://www.google.l...160.fliDLHV3QEY
o ne pimpiais matuokis. Žinai kaip sako, kas kam ant liežuvio, tam tas problema mirksiukas.gif

man nereikia skaityti, kad žinočiau, apie ką kalba :)Gilesnis įsiskverbimas aktualus poroms, kur vyro daikčiukas, sakykim taip, saikingas biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Montekrista.back @ 2019 06 12, 09:25)
man nereikia skaityti, kad žinočiau, apie ką kalba :)Gilesnis įsiskverbimas aktualus poroms, kur vyro daikčiukas, sakykim taip, saikingas biggrin.gif

bet matai kaip įdomiai, iš ilgo posto pamatei tik vieną žodį ir įsikibai į jį.
Aktualu matomai mirksiukas.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2019 06 12, 10:00)
bet matai kaip įdomiai, iš ilgo posto pamatei tik vieną žodį ir įsikibai į jį.
Aktualu matomai mirksiukas.gif  4u.gif

Šiaip tai taip, nes reikia pasisaugoti biggrin.gif
bet ne esmė. geriau sakyk, ar nenuobodu nieko neveikti per dienas?

Atsakyti
QUOTE(Montekrista.back @ 2019 06 12, 10:02)
Šiaip tai taip, nes reikia pasisaugoti biggrin.gif
bet ne esmė. geriau sakyk, ar nenuobodu nieko neveikti per dienas?

nu ne,
vakar nerealiame koncerte buvau, geriausiame gyvenime wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2019 06 12, 10:06)
nu ne,
vakar nerealiame koncerte buvau, geriausiame gyvenime wub.gif

mėnulio elfų koncertas buvo?
Atsakyti
QUOTE(Montekrista.back @ 2019 06 12, 10:09)
mėnulio elfų koncertas buvo?

pavydnikė debilka biggrin.gif
https://www.youtube....h?v=-rdmG0k8S8k
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2019 06 12, 10:10)

Koks tavyje chaosas, tokia ir muzika.
Atsakyti
QUOTE(Montekrista.back @ 2019 06 12, 10:11)
Koks tavyje chaosas, tokia ir muzika.

o tu užsigraužk biggrin.gif 4u.gif
Atsakyti