Įkraunama...
Įkraunama...

Tęsinys: kur rasti vyrą, kai tau... O ką, jei...

Nieko neveikimo dienas reikia suprasti,kad darai ką nori,o ne tas kas reikia.Nelyginti drabužiai ar neravėtas daržas palauks,vis tiek be manęs to niekas nepadarys.

Geriausia butu gyventi, taip kad didziaja dienos dali galetume daryti, tai kas patinka, o ne tai, kas reikia...

Atsakyti
Man nieko neveikimas - kai išpirdolini šeimyną už durų visai dienai ir NIEKO NEVEIKI! biggrin.gif

Atsakyti
QUOTE(Lisitėja2 @ 2019 06 11, 08:52)
Bet gali suprasti kaip smurtą prieš motiną,ir pradėti bijoti vyrų.

Tai gal nereikia "sado mazo"? Ziurekit i kiskucius, ten kiskiene ramiai patupi o po to ein grauzti kopustu.
Atsakyti

Mes žmonės, ne zuikiai, nereikia lyginti nelyginamų dalykų.

Atsakyti
QUOTE(Lisitėja2 @ 2019 06 11, 21:07)
<p>Mes žmonės, ne zuikiai, nereikia lyginti nelyginamų dalykų.
</p>

mano exe irgi ramiai paguledavo, nors ir ne zuikiene, jokio sskirtumo
Atsakyti

Man seksas teikia malonumą.Todėl ramiai neguliu niekados.

O be to neskaitau,kad seksas yra vien priemonė vaikams pradėti.Neišvengiama priemonė.

Labas rytas :4u:

Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2019 06 11, 17:14)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Lisitėja2" data-cid="72450656" data-time="1560259104"><div><p>Mano nieko neveikimo diena atrodo taip.Jei vasara,tai susirenku šunis ir važiuoju į kaimuką.Guliu prie tvenkinio,paskui einam po mišką pasivaikščioti.Jei būnu mieste tai krapštausi su gėlėmis,važiuoju draugės aplankyti,kartais atsivežu pas save,tada sėdim kieme,geriam kavą,plepam apie nieką.O kai šalta,važiuojam paslankioti po sostinės senamiestį,gal į kokį kino seansą nueinam.Žiemą važiuoju į kokį spa.Kartais viena,kartais imu draugę.Vnž valkataujam.</p></div></blockquote><p>Cia vadini nieko neveikimu? </p><p></p><p>Mano neveikimo diena yra gulejimas ir nieko neveikimas  biggrin.gif  nu nebent dar valgyti pasiimi uzsinesi i lova  biggrin.gif jei grazi diena i lauka ...</p><p></p><p>Manau vyresniem zmonem kazkaip labai sunku nieko neveikti, mano mama negali, jai kiap bausme jei reikia pailseti, iprate begti, dirbti, daryti kazka...</p>

aš jaunesnė už tave, bet visos dienos gulėjkimas ir ėdimas lovoje man prilygtų bausmei.
Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2019 06 11, 23:13)
mano exe irgi ramiai paguledavo, nors ir ne zuikiene, jokio sskirtumo

o dabartinė? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2019 06 12, 08:05)
o dabartinė? smile.gif

Pripazista ivairove, moka ir taip ir kitaip.

Bet, jei moteris nesugeba tiesiog pagulet - tai jau nurasyt tik tokia.
Moteris turi sugebet atsiduot, o jei TIK sugeba ieskot malonumu, tai - niekam netinkama... nebent tiems paprastiems vyrams...
Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2019 06 12, 08:44)
Pripazista ivairove, moka ir taip ir kitaip.

Bet, jei moteris nesugeba tiesiog pagulet - tai jau nurasyt tik tokia.
Moteris turi sugebet atsiduot, o jei TIK sugeba ieskot malonumu, tai - niekam netinkama... nebent tiems paprastiems vyrams...

bet pala... o tai vyrams kartais ne didesnis malonumas, kai moteris visaip išsirango, išsiriečia, suspaudžia, kai reikia, atleidžia, kai reikia, kai per tam tikrą pozą gilesnis įėjimas ir t.t. Juk moteris stengiasi ir rangosi ne tik dėl savęs, bet ir dėl vyro.
Nu argi didžiausias malonumas, kai ji kaip rąstas? Nebent norima dominantinio malonumu, kontroliuot, būtent kaip koks patinas užgult. Nu tai tada suprantu, bet tą ir reikia pabrėžti tada ir visi supras apie ką kalba
Atsakyti

nebent tiems paprastiems vyrams...

Daugumai moterų tinka,tie paprasti vyrai.Kažkas įpatinga gerai kartais,ar kol ieškai savo puselės,o kai reikia gyventi,geriau kažkas žemiško.

Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2019 06 12, 08:48)
bet pala... o tai vyrams kartais ne didesnis malonumas, kai moteris visaip išsirango, išsiriečia, suspaudžia, kai reikia, atleidžia, kai reikia, kai per tam tikrą pozą gilesnis įėjimas ir t.t. Juk moteris stengiasi ir rangosi ne tik dėl savęs, bet ir dėl vyro.
Nu argi didžiausias malonumas, kai ji kaip rąstas? Nebent norima dominantinio malonumu, kontroliuot, būtent kaip koks patinas užgult. Nu tai tada suprantu, bet tą ir reikia pabrėžti tada ir visi supras apie ką kalba

Mylejimasis - kaip kitas bendravimas, galima rekauti, galima gincytis, daug kalbet, bet tyloje yra savas zavesys.

Nezinau as tu vyru, man jie atrodo kazkokie primityvai su savo grynai fiziniais fiziologiniais poreikiais, bet moterys tikrai sugeba jausti atsidavima meile svelnuma be jokiu ten raitymusi ar kitokiu vykrutasu, o tie emociniaii dvasinia dalykai jaudia kur kas daugiau ir tada visi tos specialios technikos neturi dideles prasmes.

Cia kaip nagrrinet, kaip padegti benzina - Chirkst degtuku ir uzsidega.
Va kokias slapias malkas, tai aisku reikia specialiu priemoniu
Atsakyti