Įkraunama...
Įkraunama...

Tęsinys: kur rasti vyrą, kai tau... O ką, jei...

QUOTE(Montekrista.back @ 2019 06 11, 15:03)
judesys net labai gali pakenkti smile.gif O šiaip, apskritai, žinoma, geriau tegu languis plauna, nei prie TV guli. tačiau sporto neatstos smile.gif

Kenkia mechaniskai tas pats judesys n laiko (mano mama kazkada net sededama biure sugebejo uzdegima ar kazka ten pasigaut nuo kasdienio to paties nepatogaus judesio kartojimo). Na ir sunkus kruviai nesilaikant saugumo, tinkamos padeties. O kitkas kuom gali oakenkti, lengvi judesiai?
Atsakyti

Seniau,stengiausi būti tvarkinga,rūpestinga ir visokia kitokia teigiama.Vnž.ideali moteris,tik neaišku dėl ko.Ir vieną negražią dieną atsidūriau ligoninėje.Smulkmena,tulžies pūslės operacija.Ir tada pamačiau,guliu aš visa persisukusi,susivėlusi,o pasaulis sukasi sau kaip sukęsis.Ir žiūriu nieko nenutiko,kad kažko nedarau.Ir tada atėjo suvokimas,kad aš pati turiu save lepinti,savimi rūpintis.Nes niekas už mane to nepadarys,tik stebėsis,kaip aš čia guliu,kaip neturiu sveikatos.

Atsakyti
QUOTE(mylimuke! @ 2019 06 11, 15:40)
Kenkia mechaniskai tas pats judesys n laiko (mano mama kazkada net sededama biure sugebejo uzdegima ar kazka ten pasigaut nuo kasdienio to paties nepatogaus  judesio kartojimo). Na ir sunkus kruviai nesilaikant saugumo, tinkamos padeties. O kitkas kuom gali oakenkti, lengvi judesiai?

kelsi kokį kibirą, trūkt ir šakės biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Lisitėja2 @ 2019 06 11, 14:25)
<p></p><p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="-burbanti-" data-cid="72450620" data-time="1560255338"> Tik jau nesakykit, kad neturint bent karta i menesi dienos, kai nieko nedarot visiškai?</blockquote> Žinoma turiu.Kartais ir kartą per savaitę pasimu nieko neveikimo dieną.Aš galiu sau leisti patinginiauti,nesugrius pasaulis jei koks darbas nebus padarytas.Nesu pedantė. O kaip pas kitas nežinau.

Tai ka tu darai per nk neveikimo diena? Guli , ziyri tv ar skaitai? Na galiu taip pabut pora val, bet norisi ir nuveikt kazka. Man pvz geriau kokias geles ir augalus apziureti, palaistyti, nei gulet.
Va kai isvaziuojam atostogu, tada as galiu nk neveikt - tiesiog guliu papludimy ar prie baseino. Visa diena.
Atsakyti

Mano nieko neveikimo diena atrodo taip.Jei vasara,tai susirenku šunis ir važiuoju į kaimuką.Guliu prie tvenkinio,paskui einam po mišką pasivaikščioti.Jei būnu mieste tai krapštausi su gėlėmis,važiuoju draugės aplankyti,kartais atsivežu pas save,tada sėdim kieme,geriam kavą,plepam apie nieką.O kai šalta,važiuojam paslankioti po sostinės senamiestį,gal į kokį kino seansą nueinam.Žiemą važiuoju į kokį spa.Kartais viena,kartais imu draugę.Vnž valkataujam.

Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2019 06 11, 15:15)
Tik jau nesakykit,  kad neturint bent karta i menesi dienos,  kai nieko nedarot visiškai?

aš iš viso stengiuos kuo mažiau daryt, kvailesni lai daro biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Lisitėja2 @ 2019 06 11, 15:43)
<p>Seniau,stengiausi būti tvarkinga,rūpestinga ir visokia kitokia teigiama.Vnž.ideali moteris,tik neaišku dėl ko.Ir vieną negražią dieną atsidūriau ligoninėje.Smulkmena,tulžies pūslės operacija.Ir tada pamačiau,guliu aš visa persisukusi,susivėlusi,o pasaulis sukasi sau kaip sukęsis.Ir žiūriu nieko nenutiko,kad kažko nedarau.Ir tada atėjo suvokimas,kad aš pati turiu save lepinti,savimi rūpintis.Nes niekas už mane to nepadarys,tik stebėsis,kaip aš čia guliu,kaip neturiu sveikatos.</p>

Velkam tu ze kab 'всё для себя любимой' biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Montekrista.back @ 2019 06 11, 15:56)
kelsi kokį kibirą, trūkt ir šakės biggrin.gif

Dar karta skaityk mano zinute.

Dauziu bokala su Lisiteja, mano veikla panasi.
As daznai sau stengiuos primint, kad uz svarias uzuolaidas ar 4 patiekalu vakariene niekas medalio ant kaklo neuzkabins. Geriausias medalis megstama veikla ir gera savijauta.
Atsakyti

Mano nieko neveikimo diena atrodo taip.Jei vasara,tai susirenku šunis ir važiuoju į kaimuką.Guliu prie tvenkinio,paskui einam po mišką pasivaikščioti.Jei būnu mieste tai krapštausi su gėlėmis,važiuoju draugės aplankyti,kartais atsivežu pas save,tada sėdim kieme,geriam kavą,plepam apie nieką.O kai šalta,važiuojam paslankioti po sostinės senamiestį,gal į kokį kino seansą nueinam.Žiemą važiuoju į kokį spa.Kartais viena,kartais imu draugę.Vnž valkataujam.

Cia vadini nieko neveikimu? 

Mano neveikimo diena yra gulejimas ir nieko neveikimas  :D  nu nebent dar valgyti pasiimi uzsinesi i lova  :D jei grazi diena i lauka ...

Manau vyresniem zmonem kazkaip labai sunku nieko neveikti, mano mama negali, jai kiap bausme jei reikia pailseti, iprate begti, dirbti, daryti kazka...

Atsakyti

aš iš viso stengiuos kuo mažiau daryt, kvailesni lai daro biggrin.gif

Pritariu, mano galvoje visada vyksta optimizacijos procesas, ka kaip lengviau galima padaryti ir ar daryti is vis reikia :)

O kas sunkiai viska nori dirbti reikia, nereikia, ju, aisku, reikalas.

Atsakyti

Lovoje galiu gulėti dviem atvejais.Kai sergu ir kanopų nepanešu.Ir kai turiu su kuo voliotis.O šiaip nuo betikslio gulėjimo ir šonai gali prakiurti.O nuo valgymo lovoje labai gerai kg prie talijos limpa. .

Per neveikimo dienas dar skaitau,žiūriu tw. Nieko neveikimo dienas reikia suprasti,kad darai ką nori,o ne tas kas reikia.Nelyginti drabužiai ar neravėtas daržas palauks,vis tiek be manęs to niekas nepadarys.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lisitėja2: 11 birželio 2019 - 16:24

Lovoje galiu gulėti dviem atvejais.Kai sergu ir kanopų nepanešu.Ir kai turiu su kuo voliotis.O šiaip nuo betiklio gulėjimo ir šonai gali prakiurti.O nuo valgymo lovoje labai gerai kg prie talijos limpa.

.Per neveikimo dienas dar skaitau,žiūriu tw.

Ka ir sakau, mano mama tas pats.  :D  O siaip nieko neveikimas, gana naudingas zmogui, zinoma ne kas dien, bet karta i menesi bent, per diena nei kg nepriaugs, nei sonai prakiurs, labai smagu pabuti su savim tyloj, apmastyti  kazka, siaip pasvajoti, dar tokia diena smagu masaza,kai kas padaro, zinoma kartais kina koki paziuriu, knyga paskaitau, bet tai max :)

Mokau as savo mama nesigrausi, kai ilsisi , kai leidzia pinigus sau ir t.t.  :) 

Kazkur eiti, vaizuoti, bendrauti jau aktyvus laisvalaikis.  

Man patinka ir tai ir tai, kai kaitaliojasi. 

Atsakyti