Įkraunama...
Įkraunama...

Tęsinys: kur rasti vyrą, kai tau... O ką, jei...

Bet gali suprasti kaip smurtą prieš motiną,ir pradėti bijoti vyrų.Ne veltui yra rekomendacijos vaiką nuo pusės metų migdyti atskirame kambaryje.

Labai blogos rekomendacijos, vaikas daug daugiau baimiu gali tureti del tokio ankstyvo atskyrimo, geriau pasimyleti iseiti i kita kambari. Dabartines rekomendacijos, miegoti su vaiku salia, bent tame paciame kambaryje ir zindyti min iki 2 m PSO. Tai vaika ramina, jam leidzia geriau vystytis ir t.t.

Atsakyti

Gaila man moterų, kurios mano, jog namų ruošos darbai gali atstoti sportą.

Sporto neatstoja, bet tai vis tiek judi, o ne sedi. Visokiu sportu buna ir visokiu tvarkymosi buna, juda skirtingi raumenys, bet juda.

Atsakyti

kad niekas nesikeičia biggrin.gif
va, šūdmusė cambala vėl susidirbo biggrin.gifPlepalų temoje pripaišė man kito asmens komentarą,
žodžiu, veikia karštis Europą biggrin.gif
O britams liūtys grasinasi, Burbe, pirk valtį smile.gif

Smagu jum karsta, o pas mus gana vesu ir vejuota....  :huh2:​ 

Atsakyti
Kažkas viena pati su savimi kalbasi biggrin.gif
Atsakyti

O visdelto jaunesnis vyras yra gėris biggrin.gif

Kiek metų jaunesnis?Ir kur garantija,kai vyresnė moteris pasdėvės,neišeis pas kitą,jaunesnę.

Man regis idealu bendraamžiai,arba poros metų skirtumu.Tada abu sens maždaug po lygiai.

O,jeigu vyresni traukia?Kaip tada?

Atsakyti
QUOTE(Lisitėja2 @ 2019 06 11, 14:40)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="-burbanti-" data-cid="72450513" data-time="1560247639"><div><p>O visdelto jaunesnis vyras yra gėris vartotojo įkelta nuotrauka</p></div></blockquote><p>Kiek metų jaunesnis?Ir kur garantija,kai vyresnė moteris pasdėvės,neišeis pas kitą,jaunesnę.</p><p>Man regis idealu bendraamžiai,arba poros metų skirtumu.Tada abu sens maždaug po lygiai.</p><p>O,jeigu vyresni traukia?Kaip tada?</p>

Jaunas grazias pameta, tai ko cia mums - senesnems ir baisesnems myzti i batą? biggrin.gif Jei nores iseiti - iseis ir nuo Mis Balbieriškis.
As su saviskiu jau 20+ metu. Nebijau nieko. Jei ir iseis, tai vistiek galesiu sakyti 'o as pusę amžiaus turejau daug jaunesnį ir papuskit man i barzdą' biggrin.gif Ne visi vienmeciai ar turedamos vyresnius vyrus dar tiek sugeba isgyventi vienoje santuokoje.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -burbanti-: 11 birželio 2019 - 13:52
QUOTE(mylimuke! @ 2019 06 11, 13:21)
Kodel gaila? Gal visai atstoti ne, nes reiktu labai daug tvarkytis, bet judesys dar niekam nepakenke.

judesys net labai gali pakenkti smile.gif O šiaip, apskritai, žinoma, geriau tegu languis plauna, nei prie TV guli. tačiau sporto neatstos smile.gif
Atsakyti

Jokia namų ruoša neatstos sporto salės.

Išbandyta ant savo kailio.Kai rudenį grįžtu į sporto klubą,po pirmųjų treniruočių skauda visur,net nepagalvotum,kad ten raumenų yra.O juk nesu sėdėtoja ant lovos,esu pakankamai aktytvi.

Atsakyti
QUOTE(Lisitėja2 @ 2019 06 11, 15:07)
<p>Jokia namų ruoša neatstos sporto salės.</p><p>Išbandyta ant savo kailio.Kai rudenį grįžtu į sporto klubą,po pirmųjų treniruočių skauda visur,net nepagalvotum,kad ten raumenų yra.O juk nesu sėdėtoja ant lovos,esu pakankamai aktytvi.</p>

taip, užtenka pas kitą trenerį nueiti, net pasportavusiai, jau kiti pratimai, kiti skausmai biggrin.gif
Atsakyti
Tik jau nesakykit, kad neturint bent karta i menesi dienos, kai nieko nedarot visiškai?
Atsakyti

Tik jau nesakykit, kad neturint bent karta i menesi dienos, kai nieko nedarot visiškai?
Žinoma turiu.Kartais ir kartą per savaitę pasimu nieko neveikimo dieną.Aš galiu sau leisti patinginiauti,nesugrius pasaulis jei koks darbas nebus padarytas.Nesu pedantė. O kaip pas kitas nežinau.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lisitėja2: 11 birželio 2019 - 14:44
QUOTE(Lisitėja2 @ 2019 06 11, 15:25)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="-burbanti-" data-cid="72450620" data-time="1560255338"><div><p>Tik jau nesakykit, kad neturint bent karta i menesi dienos, kai nieko nedarot visiškai?</p></div></blockquote><p>Žinoma turiu.Kartais ir kartą per savaitę pasimu nieko neveikimo dieną.Aš galiu sau leisti patinginiauti,nesugrius pasaulis jei koka darbas nebus padarytas.Nesu pedantė.</p><p>O kaip pas kitas nežinau.</p>

Maladiec! Užskaitau biggrin.gif
Atsakyti