QUOTE(lutuke123 @ 2019 06 10, 23:22)
<blockquote class="ipsBlockquote" data-author="-burbanti-" data-cid="72450140" data-time="1560183364">
<div>
<p>Langus lygina su savo primyžtais triūsikais.
A bijai kad neatplaus parudavusio klyno?
</p>
</div>
</blockquote>
<p>cia buvo metafora su privatumu, jei ka.</p>
<p>Manau, siek tiek pajudeti ir pasidarbuoti namuose SAVO, tik i sveikata. Mano namai mano tvirtove, o ne viesbutis.</p>
<p>Bet sakau, kam kas patinka, kiti aplamai megsta gyventi keliso seimos, ar kur butuose , bendrabucio kambariukuose, jiem taip smagu, man reikia daug erdes ir privataus gyvenimo ir gyvenimo, yra erdves sveciam ir laikas, ir veikla, ir savai seimai. O kazkokie svetimi zmones, ne draugai pas mus is vis nesilanko.</p>
Žmonių baimė - žemos savivertės požymis.
Papildyta:
QUOTE(Iš_Šviesos @ 2019 06 10, 23:25)
<p></p><blockquote class="ipsBlockquote" data-author="cambala" data-cid="72450224" data-time="1560193553"><div><p>Taip. Man irgi nemalonu butu, jei ateitu kokiaaa namu tvarkytoja, klotu mano lova ir i skalbykle detu mano papinikus su kelnaitem.
Yra asm erdve. Ir nieks neturi kos perzengt.</p></div></blockquote><p>As nzn kaip LT, bet kitose salyse namu tvarkytojos by default lovu nekloja ir triusiku nerankioja. Jos valo dulkes, nesvarumus, o daiktai zmoniu jau kitas reikalas.</p><p>Jei nori, kad tvarkytu daiktus, skalbtu, lygintu, cia siek tiek kitokia paslauga ir ji daugiau kainuoja. </p>
Ka tu joms aiskini, jos gyvenime nebuvo matę tvarkytoju, tai ir kalba apie savo prirūgusius triūsikus.