Įkraunama...
Įkraunama...

Tęsinys: kur rasti vyrą, kai tau... O ką, jei...

Su tais tvarkymais prisiminiau anekdota.

Bare jaunas vyras moteriai: 

- Sianakt padarysiu, ka tik uzsigeisit....

Moteris snibzda jam i ausi:

- Sutvarkyk mano namus.....

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lutuke123: 10 birželio 2019 - 22:39
QUOTE(lutuke123 @ 2019 06 10, 23:22)
<blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="-burbanti-" data-cid="72450140" data-time="1560183364">
<div>
<p>Langus lygina su savo primyžtais triūsikais. vartotojo įkelta nuotrauka

A bijai kad neatplaus parudavusio klyno? vartotojo įkelta nuotrauka</p>
</div>
</blockquote>
<p>cia buvo metafora su privatumu, jei ka.</p>
<p>Manau, siek tiek pajudeti ir pasidarbuoti namuose SAVO, tik i sveikata. Mano namai mano tvirtove, o ne viesbutis.</p>
<p>Bet sakau, kam kas patinka, kiti aplamai megsta gyventi keliso seimos, ar kur butuose , bendrabucio kambariukuose, jiem taip smagu, man reikia daug erdes ir privataus gyvenimo ir gyvenimo, yra erdves sveciam ir laikas, ir veikla, ir savai seimai.  O kazkokie svetimi zmones, ne draugai pas mus is vis nesilanko.</p>

Žmonių baimė - žemos savivertės požymis.
Papildyta:
QUOTE(Iš_Šviesos @ 2019 06 10, 23:25)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="cambala" data-cid="72450224" data-time="1560193553"><div><p>Taip. Man irgi nemalonu butu, jei ateitu kokiaaa namu tvarkytoja, klotu mano lova ir i skalbykle detu mano papinikus su kelnaitem.
Yra asm erdve. Ir nieks neturi kos perzengt.</p></div></blockquote><p>As nzn kaip LT, bet kitose salyse namu tvarkytojos by default lovu nekloja ir triusiku nerankioja. Jos valo dulkes, nesvarumus, o daiktai zmoniu jau kitas reikalas.</p><p>Jei nori, kad tvarkytu daiktus, skalbtu, lygintu, cia siek tiek kitokia paslauga ir ji daugiau kainuoja. </p>

Ka tu joms aiskini, jos gyvenime nebuvo matę tvarkytoju, tai ir kalba apie savo prirūgusius triūsikus.
Atsakyti

Žmonių baimė - žemos savivertės požymis.

Baime yra normalus musu islikimo instinktas. :mirksiukas:​ tik prie ko cia baime is vis?

Atsakyti

Priedas  62549823_2276332189154553_8924396657550819328_n.jpg   77,48KB   0 Parsiųsta kartų

Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2019 06 10, 23:42)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="-burbanti-" data-cid="72450295" data-time="1560199193"><div><p>Žmonių baimė - žemos savivertės požymis.</p></div></blockquote><p>Baime yra normalus musu islikimo instinktas. mirksiukas.gif​ tik prie ko cia baime is vis?</p>

Tu turbut tikiesi , kad isprovokuosi mane diskusijoms? As nesveika kokia ar ka, kad su tavimi diskutuoti? biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -burbanti-: 10 birželio 2019 - 22:45

Tu turbut tikiesi , kad isprovokuosi mane diskusijoms? As nesveika kokia ar ka, kad su tavimi diskutuoti? biggrin.gif

:D​ diskusijom tave? juokauji? pati gi atsakineji man beleka, kokios cia diskusijos?

Atsakyti
Oi, mergos, tureciau as vyra, kaip jus, tai vaika uzmigdzius, ne sm sedeciau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2019 06 10, 23:50)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="-burbanti-" data-cid="72450300" data-time="1560199502"><div><p>Tu turbut tikiesi , kad isprovokuosi mane diskusijoms? As nesveika kokia ar ka, kad su tavimi diskutuoti? vartotojo įkelta nuotrauka</p></div></blockquote><p> biggrin.gif​ diskusijom tave? juokauji? pati gi atsakineji man beleka, kokios cia diskusijos?</p>

Su tavimi niekas nediskutuoja, tai komentuoji visus postus is eilės biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Iš_Šviesos @ 2019 06 10, 22:25)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="cambala" data-cid="72450224" data-time="1560193553"><div><p>Taip. Man irgi nemalonu butu, jei ateitu kokiaaa namu tvarkytoja, klotu mano lova ir i skalbykle detu mano papinikus su kelnaitem.
Yra asm erdve. Ir nieks neturi kos perzengt.</p></div></blockquote><p>As nzn kaip LT, bet kitose salyse namu tvarkytojos by default lovu nekloja ir triusiku nerankioja. Jos valo dulkes, nesvarumus, o daiktai zmoniu jau kitas reikalas.</p><p>Jei nori, kad tvarkytu daiktus, skalbtu, lygintu, cia siek tiek kitokia paslauga ir ji daugiau kainuoja. </p>

As nesuprantu kokius nesvarumus reikia valyti musu name, jei mes susitvarkom, neuzlelidziam( duso kabinu sieneliu, vonios, tuliko), kas pasinaudoja - nuvalom iskart. Dulkiu mazai, viskas minimaliai, kilimu ner, robotas samsung su katinu ant virsaus vazineja kasdien. Su dregna sluota praeinam kazjas is musu kas 3- 4 dienas.
Dar to betruko, kad mano patalus kazkas perklotu...
As , kai nakvoju viesbuty, tai savo apatinius ir visus kitus pan dalykus pries pusrycius susirenku. Lovas tegu kloja ir valo viska. Bet intymiu dalyku neismetau visiem ziuret.
Atsakyti
QUOTE(kin @ 2019 06 10, 23:53)
Oi, mergos, tureciau as vyra, kaip jus, tai vaika uzmigdzius, ne sm sedeciau  biggrin.gif

Uztat tu jo ir neturi, nes nebaraskini kada prie ju sedeti reikia biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(kin @ 2019 06 10, 22:53)
Oi, mergos, tureciau as vyra, kaip jus, tai vaika uzmigdzius, ne sm sedeciau  biggrin.gif

O ka vyra? Meiluziu ir irgerbeju turejai, net tiesiogiai praeitaa vasara is Nidos ale rasei, tiesiogus pasimatyyymai biggrin.gif . . O kur dar tie 20 imtmeciai bernai tau mojuojantys... biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2019 06 10, 23:57)
Uztat tu jo ir neturi,  nes nebaraskini kada prie ju sedeti reikia  biggrin.gif

Ne prie ju, o ant ju ax.gif
Papildyta:
QUOTE(cambala @ 2019 06 11, 00:01)
O ka vyra? Meiluziu ir irgerbeju turejai, net tiesiogiai praeitaa vasara is Nidos ale rasei, tiesiogus pasimatyyymai biggrin.gif . . O kur dar tie 20 imtmeciai bernai tau mojuojantys... biggrin.gif

Kaip suprantu, tamsta tuos dvidesimtmecius imtum biggrin.gif o as tai tik pasijuokiau biggrin.gif
Atsakyti