Įkraunama...
Įkraunama...

Tęsinys: kur rasti vyrą, kai tau... O ką, jei...

QUOTE(lutuke123 @ 2019 06 10, 19:04)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="cambala" data-cid="72450115" data-time="1560181034"><div><p>Dar ir kaip kalbejai, net rasei kad sportinius batus kazkokiam prekybcenry tipo maxes nusipirko ir jam suplyso. Dejavai, kad sportbaciai nelaiko. Tai ir parasiau tau, kad normalius firminius purkt rwikia, o ne po 10 eur.

Dar rasei, kad tavo vyras marskiniu nenesioja.
Ar ir sito nebeprisimeni nuo sitokios savo gausos paklodziu? vartotojo įkelta nuotrauka</p></div></blockquote><p>Zinai su tavo haliucinacijom visai nenoriu diskutuoti, taip apie kedus rasiau, o tai vel, jei kedus kartais avi, tai tavo durna galvele nusipaise, kad butinai su treningais tada turi vaikscioti, kedai daugiau su nieko kitu aveti negalima? Ir nerasiau apie jokias maximas ....</p><p> </p><p>Nesioja.</p><p></p><p>Tu gal eik pagirioksi ar gydykis, ir palik mane ir mano seima ramybeje, ka mes nesiojam, avim ir kaip gyvenam tikrai ne tavo ligotu smegenu reikalas.Tu rimtai gyvenimo neturi, kad prisigalvoti tokiu briedu apie kitus zmones? perskaitai zodi tymkes ,kedai, tai jau nusipiesiai kazkoki treninguoti savo vaizduoteje  ir dar su adidas treningais lotuliukas.gif pagal savo vyriski sprendi? lotuliukas.gif </p><p>Del daug ko galima diskutuoti, aptarti, nesutikti su kitu nuomone, poziuriu, nu bet kai tu pradedi man apie mane kazka irodineti, tai realiai atrodo ligotai.</p>

nekreipk dėmesio, kai ji pati Gariūninė, tai ir kitiems tą paišo, man gi irgi nuolat Gariūnus piešdavo. Nu iš kur tai? Būtent, kad iš jos pačios biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(mylimuke! @ 2019 06 10, 18:59)
Ačiū, užtenka savų kažkaip biggrin.gif

Kokia nedraugiška. Aš tai atvira dūšia, siūlau.
Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2019 06 10, 20:12)
Kazko nesupranti. Langu plovejai seifu nelauzia. Pinigu packu nieekas namuose dabar irgi nemeto ant sofos. Man nepatiktu, kad eitu kazkas is gatves ir ciupinetu namuose. O turint galvoje britu visiska hgienos nesupratima, tai nx man tokie laukiniai. Jie mokykloje eda nesvariomis renkomis nuo zemes, dauguma vyru nenusiplauna rranku po tuoleto, ten AFRIKA.

Lietuvoje tai visokie patarnautojai gali po to uzrodyti vagims, turtai ne turta, bet nesinori rasti namus padegtus

Tai tada pats viska ir tvarkyk, jei visko bijai. Kiekvieno teise rinktis.
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2019 06 10, 18:04)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="cambala" data-cid="72450115" data-time="1560181034"><div><p>Dar ir kaip kalbejai, net rasei kad sportinius batus kazkokiam prekybcenry tipo maxes nusipirko ir jam suplyso. Dejavai, kad sportbaciai nelaiko. Tai ir parasiau tau, kad normalius firminius purkt rwikia, o ne po 10 eur.

Dar rasei, kad tavo vyras marskiniu nenesioja.
Ar ir sito nebeprisimeni nuo sitokios savo gausos paklodziu? vartotojo įkelta nuotrauka</p></div></blockquote><p>Zinai su tavo haliucinacijom visai nenoriu diskutuoti, taip apie kedus rasiau, o tai vel, jei kedus kartais avi, tai tavo durna galvele nusipaise, kad butinai su treningais tada turi vaikscioti, kedai daugiau su nieko kitu aveti negalima? Ir nerasiau apie jokias maximas ....</p><p> </p><p>Nesioja.</p><p></p><p>Tu gal eik pagirioksi ar gydykis, ir palik mane ir mano seima ramybeje, ka mes nesiojam, avim ir kaip gyvenam tikrai ne tavo ligotu smegenu reikalas.Tu rimtai gyvenimo neturi, kad prisigalvoti tokiu briedu apie kitus zmones? perskaitai zodi tymkes ,kedai, tai jau nusipiesiai kazkoki treninguoti savo vaizduoteje  ir dar su adidas treningais lotuliukas.gif pagal savo vyriski sprendi? lotuliukas.gif </p><p>Del daug ko galima diskutuoti, aptarti, nesutikti su kitu nuomone, poziuriu, nu bet kai tu pradedi man apie mane kazka irodineti, tai realiai atrodo ligotai.</p>

Eik nx , gluse. Paskaiciai tik viena eilute.
Papildyta:
QUOTE(Monteverte @ 2019 06 10, 19:19)
nekreipk dėmesio, kai ji pati Gariūninė, tai ir kitiems tą paišo, man gi irgi nuolat Gariūnus piešdavo. Nu iš kur tai? Būtent, kad iš jos pačios biggrin.gif

Tu savo papildus sm az siulai. Tau toli iki Gariunu.
Papildyta:
QUOTE(-burbanti- @ 2019 06 10, 19:06)
Kokius jau nysusvietnus turtus slepi namuose?  biggrin.gif

Asmenine erdve.
Atsakyti

biggrin.gifKa jau is jusu gali isnešti tie langų valytojai - deimantu kruvas ir aukso luitus? biggrin.gif

Nenoras isileisti zmogu parodo nesugebejima laisvai bendrauti

Yra toks dalykas kaip privatumas.Man tiesiog nepatinka,kai kiti liečia mano daiktus ar drabužius, juo labiau varsto mano spintas.Vadink tai kaip nori, bet yra.

Buitis manęs nevargina, noriu tvarkausi, noriu sėdžiu apsikuitusi.Esu pati sau viršininkas, niekam ataskaitų nereikia duoti.

Atsakyti
QUOTE(Lisitėja2 @ 2019 06 10, 20:56)
Yra toks dalykas kaip privatumas.Man tiesiog nepatinka,kai kiti liečia mano daiktus ar drabužius, juo labiau varsto mano spintas.Vadink tai kaip nori, bet yra.
</p><p>Buitis manęs nevargina, noriu tvarkausi, noriu sėdžiu apsikuitusi.Esu pati sau viršininkas, niekam ataskaitų nereikia duoti.
</p>

Taip. Man irgi nemalonu butu, jei ateitu kokiaaa namu tvarkytoja, klotu mano lova ir i skalbykle detu mano papinikus su kelnaitem.
Yra asm erdve. Ir nieks neturi kos perzengt.
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2019 06 10, 21:45)
Tu savo papildus sm az siulai. Tau toli iki Gariunu.

a jau toli? gi tiek laiko gariūninai, kaltinai prekyba.
Nu ir glušė nedadaryta biggrin.gif 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(cambala @ 2019 06 10, 22:05)
Taip. Man irgi nemalonu butu, jei ateitu kokiaaa namu tvarkytoja, klotu mano lova ir i skalbykle detu mano papinikus su kelnaitem.

nevala, tai nepalikinėk lovoje. Ką gi veiki, kad pati nenusineši? mažiau griazink savo apatinius kitų reikalais, mažiau dvoks biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2019 06 10, 21:55)
a jau toli? gi tiek laiko gariūninai, kaltinai prekyba.
Nu ir glušė nedadaryta biggrin.gif  4u.gif
Papildyta:

nevala, tai nepalikinėk lovoje. Ką gi veiki, kad pati nenusineši? mažiau griazink savo apatinius kitų reikalais, mažiau dvoks biggrin.gif

U h...
Viena is protiskai neigaliuju " kariautoju" bando veltis i sveiku zmoniu duskusijas....😂
Atsakyti

Langus lygina su savo primyžtais triūsikais. biggrin.gif
A bijai kad neatplaus parudavusio klyno? biggrin.gif

cia buvo metafora su privatumu, jei ka.

Manau, siek tiek pajudeti ir pasidarbuoti namuose SAVO, tik i sveikata. Mano namai mano tvirtove, o ne viesbutis.

Bet sakau, kam kas patinka, kiti aplamai megsta gyventi keliso seimos, ar kur butuose , bendrabucio kambariukuose, jiem taip smagu, man reikia daug erdes ir privataus gyvenimo ir gyvenimo, yra erdves sveciam ir laikas, ir veikla, ir savai seimai.  O kazkokie svetimi zmones, ne draugai pas mus is vis nesilanko.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lutuke123: 10 birželio 2019 - 22:26

As nzn kaip LT, bet kitose salyse namu tvarkytojos by default lovu nekloja ir triusiku nerankioja. Jos valo dulkes, nesvarumus, o daiktai zmoniu jau kitas reikalas.

Jei nori, kad tvarkytu daiktus, skalbtu, lygintu, cia siek tiek kitokia paslauga ir ji daugiau kainuoja. 

Atsakyti

tai nekreipiu, tiek, kad pamaciau jos postus, nu bet tai kiek zmogui gali butu negerai su galva, kad tiek metu rasyti ta pati per ta pati ir neteisybe, haliucinacijas kazkokias.... ryskus Gariunai  :D​ 

Atsakyti
QUOTE(Lisitėja2 @ 2019 06 10, 21:56)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="-burbanti-" data-cid="72450121" data-time="1560182248"><div><p>vartotojo įkelta nuotraukaKa jau is jusu gali isnešti tie langų valytojai - deimantu kruvas ir aukso luitus? vartotojo įkelta nuotrauka

Nenoras isileisti zmogu parodo nesugebejima laisvai bendrauti</p></div></blockquote><p>Yra toks dalykas kaip privatumas.Man tiesiog nepatinka,kai kiti liečia mano daiktus ar drabužius, juo labiau varsto mano spintas.Vadink tai kaip nori, bet yra.
</p><p>Buitis manęs nevargina, noriu tvarkausi, noriu sėdžiu apsikuitusi.Esu pati sau viršininkas, niekam ataskaitų nereikia duoti.
</p>

biggrin.gif nuo kada langu plovejai varsto spintas? biggrin.gif
Atsakyti