Įkraunama...
Įkraunama...

Tęsinys: kur rasti vyrą, kai tau... O ką, jei...

Nerasei, kad tavo vyras sportiniais kostiumais vaiksto, nes jo toks stilius? Ir kad tavo megiamas derinys timpos prie sukneles?
Nu teip teip, tu gi neigei kad buvai sani/ ubuntu.

Mano vyras net trenigu neturi normaliu ir su jais nevaiksto nei namie, nei mieste, nebent uzsideda kazka murzino  dirbdamas, pvz taisydamas masina. 

Prie ko mano tymkes ir vyro treningai? Kaip tai risasi, jei as uzsidedu tymkes, vyras turi buti su treningais?  :hmm:  :blink:  is kokios cia haliucinacijos tokios isvados ar vel is savo gyvenimo? As is vis nekalbejau berods apie vyro drabuziu stiliu.

Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2019 06 10, 17:08)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="cambala" data-cid="72450101" data-time="1560178677"><div><p>Nerasei, kad tavo vyras sportiniais kostiumais vaiksto, nes jo toks stilius? Ir kad tavo megiamas derinys timpos prie sukneles?
Nu teip teip, tu gi neigei kad buvai sani/ ubuntu.</p></div></blockquote><p>Mano vyras net trenigu neturi normaliu ir su jais nevaiksto nei namie, nei mieste, nebent uzsideda kazka murzino  dirbdamas, pvz taisydamas masina. </p><p>Prie ko mano tymkes ir vyro treningai? Kaip tai risasi, jei as uzsidedu tymkes, vyras turi buti su treningais?  hmm.gif  blink.gif  is kokios cia haliucinacijos tokios isvados ar vel is savo gyvenimo? As is vis nekalbejau berods apie vyro drabuziu stiliu.</p>

Dar ir kaip kalbejai, net rasei kad sportinius batus kazkokiam prekybcenry tipo maxes nusipirko ir jam suplyso. Dejavai, kad sportbaciai nelaiko. Tai ir parasiau tau, kad normalius firminius purkt rwikia, o ne po 10 eur.

Dar rasei, kad tavo vyras marskiniu nenesioja.
Ar ir sito nebeprisimeni nuo sitokios savo gausos paklodziu? biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo cambala: 10 birželio 2019 - 17:41
biggrin.gif Ka jau is jusu gali isnešti tie langų valytojai - deimantu kruvas ir aukso luitus? biggrin.gif

Nenoras isileisti zmogu parodo nesugebejima laisvai bendrauti
Atsakyti
QUOTE(Nakviša @ 2019 06 10, 16:59)
Pas mus 4 balkonai, plius 6 langai. Visada galite užsukti į svečius.

Ačiū, užtenka savų kažkaip biggrin.gif
Atsakyti

Dar ir kaip kalbejai, net rasei kad sportinius batus kazkokiam prekybcenry tipo maxes nusipirko ir jam suplyso. Dejavai, kad sportbaciai nelaiko. Tai ir parasiau tau, kad normalius firminius purkt rwikia, o ne po 10 eur.

Dar rasei, kad tavo vyras marskiniu nenesioja.
Ar ir sito nebeprisimeni nuo sitokios savo gausos paklodziu? biggrin.gif

Zinai su tavo haliucinacijom visai nenoriu diskutuoti, taip apie kedus rasiau, o tai vel, jei kedus kartais avi, tai tavo durna galvele nusipaise, kad butinai su treningais tada turi vaikscioti, kedai daugiau su nieko kitu aveti negalima? Ir nerasiau apie jokias maximas ....

Nesioja.

Tu gal eik pagirioksi ar gydykis, ir palik mane ir mano seima ramybeje, ka mes nesiojam, avim ir kaip gyvenam tikrai ne tavo ligotu smegenu reikalas.Tu rimtai gyvenimo neturi, kad prisigalvoti tokiu briedu apie kitus zmones? perskaitai zodi tymkes ,kedai, tai jau nusipiesiai kazkoki treninguoti savo vaizduoteje  ir dar su adidas treningais :lol: pagal savo vyriski sprendi? :lol: 

Del daug ko galima diskutuoti, aptarti, nesutikti su kitu nuomone, poziuriu, nu bet kai tu pradedi man apie mane kazka irodineti, tai realiai atrodo ligotai.

Atsakyti

biggrin.gifKa jau is jusu gali isnešti tie langų valytojai - deimantu kruvas ir aukso luitus? biggrin.gif

Isileisti i namus viena, prasyti, kad skalbtu tavo triusikus visai kas kita.

Atsakyti

Pas mus 4 balkonai, plius 6 langai. Visada galite užsukti į svečius.

Jei name per mazai ranku ,kad sutvarkytu nama, gal namas per didelis seimininkam?

retorinis klausimas.

Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2019 06 10, 19:05)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="-burbanti-" data-cid="72450121" data-time="1560182248"><div><p>vartotojo įkelta nuotraukaKa jau is jusu gali isnešti tie langų valytojai - deimantu kruvas ir aukso luitus? vartotojo įkelta nuotrauka

Nenoras isileisti zmogu parodo nesugebejima laisvai bendrauti</p></div></blockquote><p>Isileisti i namus viena, prasyti, kad skalbtu tavo triusikus visai kas kita.</p>

Langus lygina su savo primyžtais triūsikais. biggrin.gif
A bijai kad neatplaus parudavusio klyno? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2019 06 10, 18:57)
biggrin.gif  Ka jau is jusu gali isnešti tie langų valytojai -  deimantu kruvas ir aukso luitus?  biggrin.gif

Gal tavo namai, kaip prochodnoj dvor ar koka traukiniu stotis, tada aisku - jokiu problemu
Atsakyti
QUOTE(given444 @ 2019 06 10, 16:52)
laba diena.  valau ir kaifuoju. ir net pailsiu. gi ne senatve, Kin.
neseniai išvaliau visus, kaifuodama ir dainuodama.  ax.gif
žinoma, ne kotedžas pas mane, taigi langai ne 5 metru.  biggrin.gif

labas, visoms. paskaitau jumi, bet tingiu atrasyti.

Pas mane is balkono puses virs 3 m. gaunasi, kitur panasiai. Ant kopeciu paties virsutinio laiptelio reikia lipti. Ne pirmas aukstas. O as aukscio bijau.
Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2019 06 10, 19:40)
Gal tavo namai, kaip prochodnoj dvor ar koka traukiniu stotis, tada aisku - jokiu problemu

Kokius jau nysusvietnus turtus slepi namuose? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2019 06 10, 20:06)
Kokius jau nysusvietnus turtus slepi namuose?  biggrin.gif

Kazko nesupranti. Langu plovejai seifu nelauzia. Pinigu packu nieekas namuose dabar irgi nemeto ant sofos. Man nepatiktu, kad eitu kazkas is gatves ir ciupinetu namuose. O turint galvoje britu visiska hgienos nesupratima, tai nx man tokie laukiniai. Jie mokykloje eda nesvariomis renkomis nuo zemes, dauguma vyru nenusiplauna rranku po tuoleto, ten AFRIKA.

Lietuvoje tai visokie patarnautojai gali po to uzrodyti vagims, turtai ne turta, bet nesinori rasti namus padegtus
Atsakyti