Dar ir kaip kalbejai, net rasei kad sportinius batus kazkokiam prekybcenry tipo maxes nusipirko ir jam suplyso. Dejavai, kad sportbaciai nelaiko. Tai ir parasiau tau, kad normalius firminius purkt rwikia, o ne po 10 eur.
Dar rasei, kad tavo vyras marskiniu nenesioja.
Ar ir sito nebeprisimeni nuo sitokios savo gausos paklodziu?
Zinai su tavo haliucinacijom visai nenoriu diskutuoti, taip apie kedus rasiau, o tai vel, jei kedus kartais avi, tai tavo durna galvele nusipaise, kad butinai su treningais tada turi vaikscioti, kedai daugiau su nieko kitu aveti negalima? Ir nerasiau apie jokias maximas ....
Nesioja.
Tu gal eik pagirioksi ar gydykis, ir palik mane ir mano seima ramybeje, ka mes nesiojam, avim ir kaip gyvenam tikrai ne tavo ligotu smegenu reikalas.Tu rimtai gyvenimo neturi, kad prisigalvoti tokiu briedu apie kitus zmones? perskaitai zodi tymkes ,kedai, tai jau nusipiesiai kazkoki treninguoti savo vaizduoteje ir dar su adidas treningais pagal savo vyriski sprendi?
Del daug ko galima diskutuoti, aptarti, nesutikti su kitu nuomone, poziuriu, nu bet kai tu pradedi man apie mane kazka irodineti, tai realiai atrodo ligotai.