QUOTE(Lisitėja2 @ 2019 06 10, 10:11)
Šioje vietoje tu labai klysti. Protingos moterys ieškosi vyrų,kurie pakankamai uždirba,kad galėtų nusisamdyti namų tvarkytoją.
Man tai siek tiek keistas pasaulis siuo metu, zmones plesosi darbe,kad tik daugiau uzdirbti, moka didelius pinigus automacijai darbu, arba tarnam, o paskui eina i sporto sales kad pajudeti
Man nebeatrodo namai namais, jei ten svetimi zmones gamina, tvarko, augina vaikus, kazkoks viesbutis.....
Bet zinoma cia tik mano nuomone... Kai kurie zmones ir siaip viesbuciuose gyvena, jiem taip smagiau...
Papildyta:
QUOTE(kin @ 2019 06 10, 10:13)
Tai kad langu valymas yra vyriskas darbas. Gi fiziskai sunkus.
kas cia sunkaus? turint tinkamas priemones keliu minuciu darbas nusivalyti langa.
Papildyta:
QUOTE(IDOMUCIA @ 2019 06 10, 09:25)
Tam reikalui vyrai zmonos ieskosi
Manau daugumai vyru tas langu svarumas is vis visiskai dzin
Greiciau atvirksciai moteris susiranda vyrus, kurie padetu langus valyti, jei ten didelis plotas ar aukstai lipti i slauko pvz
Papildyta:
QUOTE(cambala @ 2019 06 10, 13:25)
Lutuke rase, kad jos vyras treninginis. Galvoji nera tokiu, kurioms trys juosteles patinka?
nu ligone, niekad taip nesu rasiusi
Papildyta:
QUOTE(cambala @ 2019 06 10, 13:17)
Mes nezinom kuom lutukes vyras dirba. Gal ir ji pati nezino. Gal ten zmogus is sekso nebuvimo namie bizniuka suka - aptarnauja vienisas pasiturincias moteris ir pinigeliu lutukei parveza.
Pvz Egipte daug arabu taip daro - zmona su vaikais Kaire ar kokiam " beduinu" kaime, o tie atsidare savo parduotuveles Hurgadoj ar Sarm el Sheche uz sekso paslaugas is vienisu pasiturinciu eiropieciu pinigu uzdirba.
Ne, nezinau kuom mano vyras dirba, nematau jo payslip'u, nematau is kur i banka ateina atlyginimas, nepazystu darbdaviu, nesu maciusi jo darbo vietos, nepazystu kolegu
, kas per ligonis tu zmogau esi, ar cia kokia virusine programa?
Ne visi zinok atlyginimus i rudus vokelius parnesa
kaip matosi, kaip zmogus gyvena is tokiu kliedesiu, pasirodo pati nezino nei kur nei kaip vyras uzdirbineja, nes sugalvoti neitu tokiu nesamoniu, be patirties.