Įkraunama...
Įkraunama...

Tęsinys: kur rasti vyrą, kai tau... O ką, jei...

QUOTE(IDOMUCIA @ 2019 06 10, 12:08)
, o zmona - pareigos.

Seimoj zmona ar vyras- statusas.
Dar draugas, ramstis, partneris.

Papildyta:
QUOTE(Montekrista.back @ 2019 06 10, 12:20)
na, reikia ir atiotinkamai atrodyt, negana pimpalo tarp kojų, kad mokėtų moterys pinigus biggrin.gif

Lutuke rase, kad jos vyras treninginis. Galvoji nera tokiu, kurioms trys juosteles patinka?
Atsakyti
Pyzdiecas totalus. Sitiek savo laiko sugaisti (su mandrais aparatais ar be ju) prie langų. As dar langu plovejams uzdirbu rolleyes.gif . Sitiek brangaus laiko sugaisti, kai tuo tarpu VYRAMS langu plovejams sumoki desimt popieriniu ir jie per pusvalandi visus langus isblizgina.
Kas jums labiau svarbu - baimė isleisti pinigus ar savo laikas?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -burbanti-: 10 birželio 2019 - 12:30

Durnai pakrypo diskusija.Nei Lutukės šeima,nei jos vyru nesidomiu.

Ne tame esmė,kad gaila pinigų valymo paslaugoms.Tiesiog nenorėčiau,kad pašalinis žmogus matytų mano netvarką.

Kita problema,aš sunkiai įsiledžiu pašalinius žmones į savo namus.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lisitėja2: 10 birželio 2019 - 14:07
QUOTE(Lisitėja2 @ 2019 06 10, 14:47)
Durnai pakrypo diskusija.Ne Lutukės šeima,nei jos vyru nesidomiu.Ne tame esmė,kad gaila pinigų valymo paslaugoms.Tiesiog nenorėčiau,kad pašalinis žmogus matytų mano netvarką.Kita problema,aš sunkiai įsiledžiu pašalinius žmones į savo namus.

O tai kai eini pas moteru gydytoja, ka darai? Ar isvis neini? Nes palyginus ka rodai gydytojai/ui, namu betvarke nera pats baisiausias dalykas biggrin.gif
Atsakyti

Toje vietoje pas mane viskas tvarkoje,švaru,depiliuota,išplauta.Nėra nė ko lygina su naminiu bardaku.O ir gydytojų aš nebijau,žinau,kad esu eilinė pacientė,viena iš daugėlio.Jau gerus penkioliką metų lankausi pas ginekologą vyrą.Jokio komplekso nejaučiu.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lisitėja2: 10 birželio 2019 - 14:12
QUOTE(Lisitėja2 @ 2019 06 10, 15:09)
<p>Toje vietoje pas mane viskas tvarkoje,švaru,depiliuota,išplauta.Nėra nė ko lygina su naminiu bardaku.O ir gydytojų aš nebijau,žinau,kad esu eilinė pacientė,viena iš daugėlio.Jau gerus penkioliką metų lankausi pas ginekologą vyrą.Jokio komplekso nejaučiu.</p>
<p> </p>

Tas pats ir su langu plovejais - jie tiek visko primate per langus, kad jeilinis bardakas ju tikrai neisgasdins. Toks darbas.
Atsakyti
QUOTE(Lisitėja2 @ 2019 06 10, 10:11)
Šioje vietoje tu labai klysti. Protingos moterys ieškosi vyrų,kurie pakankamai uždirba,kad galėtų nusisamdyti  namų tvarkytoją.

Man tai siek tiek keistas pasaulis siuo metu, zmones plesosi darbe,kad tik daugiau uzdirbti, moka didelius pinigus automacijai darbu, arba tarnam, o paskui eina i sporto sales kad pajudeti smile.gif

Man nebeatrodo namai namais, jei ten svetimi zmones gamina, tvarko, augina vaikus, kazkoks viesbutis.....

Bet zinoma cia tik mano nuomone... Kai kurie zmones ir siaip viesbuciuose gyvena, jiem taip smagiau...

Papildyta:
QUOTE(kin @ 2019 06 10, 10:13)
Tai kad langu valymas yra vyriskas darbas. Gi fiziskai sunkus.

kas cia sunkaus? turint tinkamas priemones keliu minuciu darbas nusivalyti langa.
Papildyta:
QUOTE(IDOMUCIA @ 2019 06 10, 09:25)
Tam reikalui vyrai zmonos ieskosi

Manau daugumai vyru tas langu svarumas is vis visiskai dzin smile.gif
Greiciau atvirksciai moteris susiranda vyrus, kurie padetu langus valyti, jei ten didelis plotas ar aukstai lipti i slauko pvz biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(cambala @ 2019 06 10, 13:25)
Lutuke rase, kad jos vyras treninginis. Galvoji nera tokiu, kurioms trys juosteles patinka?

nu ligone, niekad taip nesu rasiusi biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(cambala @ 2019 06 10, 13:17)
Mes nezinom kuom lutukes vyras dirba. Gal ir ji pati nezino. Gal ten zmogus is sekso nebuvimo namie bizniuka suka - aptarnauja vienisas pasiturincias moteris ir pinigeliu lutukei parveza.
Pvz Egipte daug arabu taip daro - zmona su vaikais Kaire ar kokiam " beduinu" kaime, o tie atsidare savo parduotuveles  Hurgadoj ar Sarm el Sheche  uz sekso paslaugas is vienisu pasiturinciu eiropieciu pinigu uzdirba.

Ne, nezinau kuom mano vyras dirba, nematau jo payslip'u, nematau is kur i banka ateina atlyginimas, nepazystu darbdaviu, nesu maciusi jo darbo vietos, nepazystu kolegu lotuliukas.gif , kas per ligonis tu zmogau esi, ar cia kokia virusine programa?

Ne visi zinok atlyginimus i rudus vokelius parnesa lotuliukas.gif kaip matosi, kaip zmogus gyvena is tokiu kliedesiu, pasirodo pati nezino nei kur nei kaip vyras uzdirbineja, nes sugalvoti neitu tokiu nesamoniu, be patirties.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lutuke123: 10 birželio 2019 - 15:11
QUOTE(lutuke123 @ 2019 06 10, 16:22)
Papildyta:

Ne, nezinau kuom mano vyras dirba, nematau jo payslip'u, nematau is kur i banka ateina atlyginimas, nepazystu darbdaviu, nesu maciusi jo darbo vietos, nepazystu kolegu lotuliukas.gif , kas per ligonis tu zmogau esi, ar cia kokia virusine programa?

Ne visi zinok atlyginimus i rudus vokelius parnesa lotuliukas.gif kaip matosi, kaip zmogus gyvena is tokiu kliedesiu, pasirodo pati nezino nei kur nei kaip vyras uzdirbineja, nes sugalvoti neitu tokiu nesamoniu, be patirties.

būtent
kaip knyga atversta ji čia, net pati jau nebepastebi to biggrin.gif
Atsakyti
Perekšlės megsta namų ruošos darbus. Tas tiesa.
Atsakyti
QUOTE(kin @ 2019 06 10, 08:13)
Tai kad langu valymas yra vyriskas darbas. Gi fiziskai sunkus.

laba diena. valau ir kaifuoju. ir net pailsiu. gi ne senatve, Kin.
neseniai išvaliau visus, kaifuodama ir dainuodama. ax.gif
žinoma, ne kotedžas pas mane, taigi langai ne 5 metru. biggrin.gif

labas, visoms. paskaitau jumi, bet tingiu atrasyti.
Atsakyti
QUOTE(mylimuke! @ 2019 06 10, 12:36)
Man visai patinka langus valyt, svaru grazu iskart ax.gif

Pas mus 4 balkonai, plius 6 langai. Visada galite užsukti į svečius.
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2019 06 10, 15:22)

Nerasei, kad tavo vyras sportiniais kostiumais vaiksto, nes jo toks stilius? Ir kad tavo megiamas derinys timpos prie sukneles?
Nu teip teip, tu gi neigei kad buvai sani/ ubuntu.
Papildyta:
QUOTE(Lisitėja2 @ 2019 06 10, 13:47)

<p>Ne tame esmė,kad gaila pinigų valymo paslaugoms.Tiesiog nenorėčiau,kad pašalinis žmogus matytų mano netvarką.</p>
<p>Kita problema,aš sunkiai įsiledžiu pašalinius žmones į savo namus.</p>

Man irgi. Nors ir neapsikuite gyvenam, bet man nei langu valytojai, nei kazkokie kambariu tvarkytojai nepageidaujami. Man nepatiktu, kad svetimi zmones sukiotusi po mano namus.
Kur ateina aukle, tai ta senai zinoma, jau kaip sava. Ji nrsiskaito.
Atsakyti