Įkraunama...
Įkraunama...

Tęsinys: kur rasti vyrą, kai tau... O ką, jei...

Jau ir mes kelias braskes radom wub.gif
Tik vakar pagaliau trimeri nusipirkom, tai buvo visiem pramoga zole pjaut lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(mylimuke! @ 2019 06 09, 08:26)
Jau ir mes kelias braskes radom  wub.gif
Tik vakar pagaliau trimeri nusipirkom, tai buvo visiem pramoga zole pjaut lotuliukas.gif

o kuo anksčiau pjovėt?
Atsakyti

Ar ne geriau savaeigė žoliapjovė?Trimeris man ko tai per sunkus daiktas.Na nebent elektrinis.O dar geriau robotukas, tik bjaurybė brangiai kainuoja.

Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2019 06 09, 09:52)
o kuo anksčiau pjovėt?

vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti
Robotukui lygaus reljefo reikia. Prie namu kas pieveles turi, tai jis liuks. Pievute kaip kilimas atrodo.
Gal zinot, ar yra robotuku langams valyti? 😂
Atsakyti
QUOTE(kin @ 2019 06 09, 14:48)
<...>

Yra. Nevertas nei vieno cento.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nakviša: 09 birželio 2019 - 15:31
QUOTE(Lisitėja2 @ 2019 06 09, 10:42)
Ar ne geriau savaeigė žoliapjovė?Trimeris man ko tai per sunkus daiktas.Na nebent elektrinis.O dar geriau robotukas, tik bjaurybė brangiai kainuoja.

Pirkom elektrini. Pagalvojom bus draugiskiau gamtai nei benzovke. Nedaug pjaunamo ploto, tai toks pats tas, lengvas gan.
Atsakyti

Langinis robotukas š kvadaratu.Kaimynė turi,tai į rezultatus žiūrėti gail.Kur kas geriau Kercher siurbliukas.Pati turiu,puikus daiktas.Žolės robotų yra įvairių,kai kurie gali dirbti ir kalvotoje vietoje.Bet jau jų kaina didesnė.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lisitėja2: 09 birželio 2019 - 16:47
Kerceriuka ir as turiu. Gyvenimas su juo tikrai mielesnis. Tikejausi dar pasilengvinti, ech...
Atsakyti
QUOTE(Lisitėja2 @ 2019 06 08, 05:48)
<p>Dėl vynuogių genėjimo.Jei kokie reikalai nuneš į Joniškėlį, siūlau apsilankyti pas tokį Vytautą Lungę.Jis augina,daugina ,pardavinėja vynuogių sodinukus.Taip pat gamina ir parduoda vyną.Mes su draugais buvom ten užklydę.Pirko vyrai  vynuoges, šeimininkas mokino jas genėti.Aš kai nepirkau, tai ir nesidomėjau.Man regis jis ir po muges važinėja.Labai nepuikus žmogus, manau mielai konsultuotų.</p>

Zinau as ji. Pries 6-5 metus daugelis imoniu pazintinius vyno kelius skanavo. Autentiska aplinka " dvareli", po to vynuogunas JO( pagal ta kaima gal uz 1 km), vynas - - šudas..
Tiesig vynmedziai buvo nieko, nezinanciam idomu... Ner ko lygint su bet kokia fr ar it provincija.
Papildyta:
QUOTE(kin @ 2019 06 09, 13:48)

Zinau, isbandziau - Šūdas
Atsakyti

Zinau as ji. Pries 6-5 metus daugelis imoniu pazintinius vyno kelius skanavo. Autentiska aplinka " dvareli", po to vynuogunas JO( pagal ta kaima gal uz 1 km), vynas - - šudas..
Tiesig vynmedziai buvo nieko, nezinanciam idomu... Ner ko lygint su bet kokia fr ar it provincija.

Žinoma,jo vynas lyginant su prancūzų ar ispanų, tai tik vandenukas.Bet atsižvelgiantį tai,kad pas mus nėra vyno gaminimo tradicijų, ir tiek saulės,kad augtų tos vynuogių veislės, tai vynas visai nieko.Man visai patiko vynas iš Ivanausko rastinukės.Kiekvienų metų vynas yra skirtingas.Vežiausi namo skirtingų metų gamybos, tai skirtumai buvo ryškūs.

O be to žmogus daro tai,kas miela jo širdžiai, neverkia, nedejuoja koks blogas gyvenimas LT, o kažką daro.Ir visai neblogai jam tas gaunasi.

Vien ta ugnelė akyse ko verta, kai pasakoja apie vyno gamybą.

Atsakyti
QUOTE(kin @ 2019 06 09, 14:48)

Tam reikalui vyrai zmonos ieskosi
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo IDOMUCIA: 10 birželio 2019 - 08:28