QUOTE(mylimuke! @ 2019 06 07, 19:20)
Keiciantis orui tie lqsai, pas mane jie daznai buna.
Gal per daug liejai? O akmenuku ant dugno dejai?
Nezinau, as tokia isprotejusi del geliu, augalu, su visom sutariu, bet bananmedziai nemyli manes. Dejau i apacia drenaza ir liejau saikingai, ateina velus ruduo ir supudavo. Gelsta lapai, po to kamiene puvinys. Nelaistau - dziuna.
Pas vyra toks grazus, kamienas storio kaip slaunis, rudas, blizgantis, su atplausom, buvo mintis parvezt namo, bet gaila jei ir tas zus. Tai tegu auga kur jam patinka.
Papildyta:
QUOTE(mylimuke! @ 2019 06 07, 19:20)
Keiciantis orui tie lqsai, pas mane jie daznai buna.
Gal per daug liejai? O akmenuku ant dugno dejai?
Nezinau, as tokia isprotejusi del geliu, augalu, su visom sutariu, bet bananmedziai nemyli manes. Dejau i apacia drenaza ir liejau saikingai, ateina velus ruduo ir supudavo. Gelsta lapai, po to kamiene puvinys. Nelaistau - dziuna.
Pas vyra toks grazus, kamienas storio kaip slaunis, rudas, blizgantis, su atplausom, buvo mintis parvezt namo, bet gaila jei ir tas zus. Tai tegu auga kur jam patinka.
O tu kokiu augini? Nes yra zalialapiai ir kur lapai trp su bordo/ rudu.
Papildyta:
QUOTE(Lisitėja2 @ 2019 06 07, 19:55)
</p><p>Neįmanoma visų dalykų išmanyti ir gerai padaryti.Galiausia dirbam patys, norim užsidirbti, tai duokim ir kitiems užsidirbti.Bet gi lietuvio natūra tokia, pats nori uždirbti, o kitam gink dieve, neduos.Ir visur taip, ir LT ir emigracijoje
</p>
Man reikia vynmedziu genetojo. Viena vynuoge lauke raizgosi, tai viskas ok. O siltnamy nieko nesuprantu kaip augint/ genet vertikaliai. Vynuoges.lt tik ant spaleriu horizontaliai moko.