QUOTE(Lisitėja2 @ 2019 06 07, 12:38)
Klimatas pas mus dar ne iš pačių blogųjų. Nėra pas pas mus tornadų, baisių miško gaisrų, kaip Australijoje,pusnų iki stogų, kaip Aliaskoje.Neturim poliarinės nakties, nebūna potvynių.Negyvena pas mus musė cė-cė,maliarinis uodas, nėra 15 rūšių nuodingų gyvačių, nėra krokodilų.Ligoniai ir neįgalieji lai sėdi namie, kai saulė zenite.
</p><p>Šiandien buvau iki turgelio pašokusi, tai bobulkos pauzioja vos gyvos, ir karštį keikia, Verygą irgi
.Prie ko Veryga nelabai supratau
</p><p>Mano mama irgi kaip jaunuolė, pasikapstė šiltnamyje, tai rezultatas-sutrikęs širdies ritmas,pašokęs spaudimas,vizitas pas gydytoją, ir strioko mums su broliu.Būtų mažas vaikas, užrakintum kambaryje, o čia suaugusi moteris,tai ką su ja daryti? Aš dirbanti, nesužiūriu
</p>
Pasitaiko jau mini Tornadų
gaisrų irgi užtenka, vūn nuo Belarusijos kamavo, smalkių pilna buvo
Žiema pas mus per ilga, būtų geriau trumpesnės
Nu ką ka, moralizuot, vis primint, kaip su vaiku
Papildyta:
QUOTE(cambala @ 2019 06 07, 13:06)
😂😂😂
Ne, nu tu gali kazka pirma pamastyti, o paskui tik parasyti? O tai verksi, kad vel prie taves kabinejamasi. Nu kokia tokia musu klimato dregme procentais, kuri viska gadina? Tu tropikuose , egzotinese salyse buvai? Ats nereikia, aisku kad ne. Tai kuom ta dregme bloga? Kad yra palankios salygos augti visokiems vaisiams? Ir zmoniu ten yra, neismire kazkaip.
kokiems visokiems vaisiams? ot tai turim žinok bananų, apelsinų, vynuogių kokybiškų normalių, arbūzų raudonausių pas mus išaugusių