<p>Medžiai tikrai pavėsį teikia, ypač jei yra didelių medžių.</p>
pritariu, džiaugtųsi vasara, aktyvesniu gyvenimu, tai ne, tuoj bumba daug kas
iš kitos pusės, klimatu mes kaip ir valdžia (bloga visada ), istorija (okupacijos), esame tikrai neapdovanoti. Kitose šalyse tas karštis kitoks, jis sausesnis ir pernešamas kitaip, kaip ir šaltis. Pas mus gi vyrauja tas savotiškas drėgnumas, kuris viską gadina. Tai realiai, nesiskundžia tuo tik sveiki žmonės, o negaluojantiems, ligotiems, tai tikrai matomai ne kas.
Visų pirma pasižiūrėkime koks procentas rinkėjų eina balsuoti.Nesidomėjau labai, bet manau prezidento rinkimuose dalyvavo gal pusė visų rinkėjų.O kai į valdžią patenka tokie cirkininkai kaip Gražulis ar Pūkas,padeda rėkti kad durna valdžia, durni įstatymai, viskas blogai.Bet realiai tie rėksniai nė piršto nepajudino,kad kažkas pasikeistų.
Klimatas pas mus dar ne iš pačių blogųjų.Nėra pas pas mus tornadų, baisių miško gaisrų, kaip Australijoje,pusnų iki stogų, kaip Aliaskoje.Neturim poliarinės nakties, nebūna potvynių.Negyvena pas mus musė cė-cė,maliarinis uodas, nėra 15 rūšių nuodingų gyvačių, nėra krokodilų.Ligoniai ir neįgalieji lai sėdi namie, kai saulė zenite.
Šiandien buvau iki turgelio pašokusi, tai bobulkos pauzioja vos gyvos, ir karštį keikia, Verygą irgi .Prie ko Veryga nelabai supratau
Mano mama irgi kaip jaunuolė, pasikapstė šiltnamyje, tai rezultatas-sutrikęs širdies ritmas,pašokęs spaudimas,vizitas pas gydytoją, ir strioko mums su broliu.Būtų mažas vaikas, užrakintum kambaryje, o čia suaugusi moteris,tai ką su ja daryti? Aš dirbanti, nesužiūriu