Įkraunama...
Įkraunama...

Tęsinys: kur rasti vyrą, kai tau... O ką, jei...

QUOTE(Lisitėja2 @ 2019 06 07, 08:52)
<p>Kiek jau čia pas mus tų saulėtų dienų?Tik saulė pašvietė, tuoj rėkia,kad karšta, viskas kepa.Kitą savaitę žada atvėsimą,vėl rėks visi, kad šalta.Kaip ir mūsų ūkininkai, dar negirdėjau,kad džiaugtųsi gerais metais, vis randa dėl ko padejuoti.Kaip žiūriu, trydukų tauta pasidarėme.</p>
<p>Medžiai tikrai pavėsį teikia, ypač jei yra didelių medžių.</p>

pritariu, džiaugtųsi vasara, aktyvesniu gyvenimu, tai ne, tuoj bumba daug kas
Atsakyti
Ryte nuskyniau 5 savas braskes.
Apie ukininkus lisiteja teisingai parase - arba slapia jiems arba sausra, vis dejuoja. O apsidraust nenori. Sako, ukininkai labai skupus.
Atsakyti
QUOTE(Lisitėja2 @ 2019 06 07, 08:52)
<p>Kiek jau čia pas mus tų saulėtų dienų?Tik saulė pašvietė, tuoj rėkia,kad karšta, viskas kepa.Kitą savaitę žada atvėsimą,vėl rėks visi, kad šalta.Kaip ir mūsų ūkininkai, dar negirdėjau,kad džiaugtųsi gerais metais, vis randa dėl ko padejuoti.Kaip žiūriu, trydukų tauta pasidarėme.</p>

Taip, medziai teikia pavesi, plius "sugeria" karsti visa zaluma, o asfaltas, daugiabuciai, ikaista, plius masinos, todel uzmiestyje tikrai vesiau.
Atsakyti

Kaip faina, savos nuosavos braškės.O aš tuoj kultūrines žemuoges skinsiu.Tiksliau, pasižiūrėsiu kaip skins.Kai yra mažesnių, tai viskas jiems.

Atsakyti
QUOTE(Lisitėja2 @ 2019 06 07, 11:27)
<p>Kaip faina, savos nuosavos braškės.O aš tuoj kultūrines žemuoges skinsiu.Tiksliau, pasižiūrėsiu kaip skins.Kai yra mažesnių, tai viskas jiems.</p>

o taip, maži visi gudrūs biggrin.gif pas mus net šunys žemuoges nuvaro
Atsakyti
Fb skaičiau gerai parašyta: "Lietuvoje dažniausiai yra galimybė padejuoti dėl blogo oro, nes jei žemiau negu 21-mums per šalta, o jei aukščiau negu 25-mums per karšta" biggrin.gif biggrin.gif

QUOTE(Lisitėja2 @ 2019 06 07, 07:52)

Atsakyti
iš kitos pusės, klimatu mes kaip ir valdžia (bloga visada biggrin.gif ), istorija (okupacijos), esame tikrai neapdovanoti. Kitose šalyse tas karštis kitoks, jis sausesnis ir pernešamas kitaip, kaip ir šaltis. Pas mus gi vyrauja tas savotiškas drėgnumas, kuris viską gadina. Tai realiai, nesiskundžia tuo tik sveiki žmonės, o negaluojantiems, ligotiems, tai tikrai matomai ne kas.
Atsakyti
Nu tik nereikia dėl lengviau pernešamo karščio-ką tik grįžau iš Turkijos, nieko ten ne lengviau pernešamas, lygiai taip pat viskas. O liepos gale Kipre kokiam aš iš viso miriau-galėjau egzistuoti tik vakarais ir rytais, o kitu laiku tik iš kondicionuojamos patalpos į pavėsį slinkau.
Bet šiaip aš nesiskundžiu oru-kai karšta lendu po dušu ar į ežerą vakarais ir džiaugiuosi, kad vaaaaasara!!!

Charakteris čia žmonių toks kai kurių-viskas jiems blogai ir visada ras dėl ko padejuoti. Jiems nėra gerai, nes nėra gerai viduje, o nuolatinis bambėjimas yra jiems kaip malda, padedanti patvirtinti savo vidinį įsitikinimą, kad pasaulis yra blogas.

QUOTE(Monteverte @ 2019 06 07, 10:56)
iš kitos pusės, klimatu mes kaip ir valdžia (bloga visada biggrin.gif ), istorija (okupacijos), esame tikrai neapdovanoti. Kitose šalyse tas karštis kitoks, jis sausesnis ir pernešamas kitaip, kaip ir šaltis. Pas mus gi vyrauja tas savotiškas drėgnumas, kuris viską gadina. Tai realiai, nesiskundžia tuo tik sveiki žmonės, o negaluojantiems, ligotiems, tai tikrai matomai ne kas.

Atsakyti
QUOTE(Lisitėja2 @ 2019 06 07, 10:27)
<p>Kaip faina, savos nuosavos braškės.O aš tuoj kultūrines žemuoges skinsiu.Tiksliau, pasižiūrėsiu kaip skins.Kai yra mažesnių, tai viskas jiems.</p>

As zemuoges ( remontantines) jau uzvakar stikline surinkau.
Braskes uzdengusi po tinklu nuo pauksciu. Anie tegu vabalus ir kirminus lesa, braskiu pati noriu.
Atsakyti
Pas mus ex seimininke palikus braskiu, tai dar laukiam. Zemuoges mano net neisgydo mastau.gif
Karsciiais as nesiskundziu, nors ir "sultyse" bunu, apskritai dziaugiuosi gamtos kaita, metu laikais.
Atsakyti

iš kitos pusės, klimatu mes kaip ir valdžia (bloga visada biggrin.gif), istorija (okupacijos), esame tikrai neapdovanoti. Kitose šalyse tas karštis kitoks, jis sausesnis ir pernešamas kitaip, kaip ir šaltis. Pas mus gi vyrauja tas savotiškas drėgnumas, kuris viską gadina. Tai realiai, nesiskundžia tuo tik sveiki žmonės, o negaluojantiems, ligotiems, tai tikrai matomai ne kas.

Visų pirma pasižiūrėkime koks procentas rinkėjų eina balsuoti.Nesidomėjau labai, bet manau prezidento rinkimuose dalyvavo gal pusė visų rinkėjų.O kai į valdžią patenka tokie cirkininkai kaip Gražulis ar Pūkas,padeda rėkti kad durna valdžia, durni įstatymai, viskas blogai.Bet realiai tie rėksniai nė piršto nepajudino,kad kažkas pasikeistų.

Klimatas pas mus dar ne iš pačių blogųjų.Nėra pas pas mus tornadų, baisių miško gaisrų, kaip Australijoje,pusnų iki stogų, kaip Aliaskoje.Neturim poliarinės nakties, nebūna potvynių.Negyvena pas mus musė cė-cė,maliarinis uodas, nėra 15 rūšių nuodingų gyvačių, nėra krokodilų.Ligoniai ir neįgalieji lai sėdi namie, kai saulė zenite.

Šiandien buvau iki turgelio pašokusi, tai bobulkos pauzioja vos gyvos, ir karštį keikia, Verygą irgi :lol: .Prie ko Veryga nelabai supratau  :hmm: 

Mano mama irgi kaip jaunuolė, pasikapstė šiltnamyje, tai rezultatas-sutrikęs širdies ritmas,pašokęs spaudimas,vizitas pas gydytoją, ir strioko mums su broliu.Būtų mažas vaikas, užrakintum kambaryje, o čia suaugusi moteris,tai ką su ja daryti? Aš dirbanti, nesužiūriu  :oh: 

Atsakyti
QUOTE(mylimuke! @ 2019 06 07, 11:29)
Pas mus ex seimininke palikus braskiu, tai dar laukiam.

Tik su kiekvienais metais braskiu bus maziau, jei senos. Braskyna reikia atnaujint kas 4 metus.
As pernai rudeni sodinau, pavasari tresiau granuliuotu tirpdytu vistu meslo tirpalu, kiek uogu nusimato bigsmile.gif ( tfu tfu tfu), o pas kaimyne lb mazai, sake braskynas senas.
Papildyta:
QUOTE(Lisitėja2 @ 2019 06 07, 11:38)

</p><p>Mano mama irgi kaip jaunuolė, pasikapstė šiltnamyje, tai rezultatas-sutrikęs širdies ritmas,pašokęs spaudimas,vizitas pas gydytoją, ir strioko mums su broliu.Būtų mažas vaikas, užrakintum kambaryje, o čia suaugusi moteris,tai ką su ja daryti? Aš dirbanti, nesužiūriu  doh.gif </p>

Ventiliatoriu patart nusinest i siltnami.
Atsakyti