Įkraunama...
Įkraunama...

Tęsinys: kur rasti vyrą, kai tau... O ką, jei...

QUOTE(mylimuke! @ 2019 06 06, 20:39)
Turimu psichologijos ziniu uztenka pamatyt, kaip burbanti isizeidus puola kasti. biggrin.gif
Ir tai pasako apie TAVE, ne apie mane  mirksiukas.gif

Nesvarbu. Jei taip nori galvoti - galvok. Tai esmės nekeičia..
Papildyta:
QUOTE(Monteverte @ 2019 06 06, 20:40)
Baik tu Burbe, čia visai miela moterėlė, cambala tokia miela ir graži nebus ax.gif

Gal nereikia man aiskinti ka man galvoti apie vienus ar kitus personažus.
Eik geriau dirbti.
Atsakyti
Vakar i darza nuvaziuojam, siltnamis paskendes ir puse darzo plaukia. Uzmirsau uzsukt vandeni ir nusprudo purkstukas nuo slangos, nezinia kiek bego, nes 2 dienas nebuvom. Dar nezinau, kuo baigsis, bet buvo ir tebera siaubingai karsta, gal vistik ne pats blogiausias variantas tas vanduo 🙈
Atsakyti
QUOTE(mylimuke! @ 2019 06 06, 19:39)
Turimu psichologijos ziniu uztenka pamatyt, kaip burbanti isizeidus puola kasti. biggrin.gif
Ir tai pasako apie TAVE, ne apie mane  mirksiukas.gif

Tikrai taip. Aiskus pavyzdys kai kazzzkadaaa parasiau " mano drauge bet 120 kg istekejo". Burba bais isizeide, prisitaike sau ir iki siol nerimsta.
O kai dar numoviau nuo veiduko apsimelavusios moterytes syda - isvis pasiuto.
-------
Burba, a burba, gi rasei, kad nematai ka rasailu, ignor uzsidejai mirksiukas.gif . Tai visgi idomu? biggrin.gif
Man irgi buvo idomu bendraminciuose Varnu troboj tavo sielos vingius paskaityt. O cia kitokia dedies...Melage esi. Juoda.
P.S. Buvo laikotarpis, kai edei Moonte, nupususia ubunte naudojai kaip savo ginkla. Tai nagrinejant tave psichologiskai - tau tinka ubunte. Be reikalo ja praspyrei.
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2019 06 06, 22:02)
Tikrai taip. Aiskus pavyzdys kai kazzzkadaaa parasiau " mano drauge bet 120 kg istekejo". Burba bais isizeide, prisitaike sau ir iki siol nerimsta.
O kai dar numoviau nuo  veiduko apsimelavusios moterytes syda - isvis pasiuto.
-------
Burba, a burba, gi rasei, kad nematai ka rasailu, ignor uzsidejai mirksiukas.gif . Tai visgi idomu? biggrin.gif
Man irgi buvo idomu bendraminciuose Varnu troboj tavo sielos vingius paskaityt. O cia kitokia dedies...Melage esi. Juoda.
P.S. Buvo laikotarpis, kai edei Moonte, nupususia ubunte  naudojai kaip savo ginkla. Tai nagrinejant tave psichologiskai - tau tinka ubunte. Be reikalo ja praspyrei.

Cambala a cambala, ką šiandien laižysi - vyną ar alų?
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2019 06 06, 20:25)
rasei as pamenu smile.gif sitai turejau omenyje

cia uz to pacio vaika globa gaudavai? as supratau, kad uz kito, va kaip ir "susinekam" per interneta  biggrin.gif

Uz to paties. Iki teismo sprendimo del ivaikinimo isigaliojimo.
Atsakyti
QUOTE(kin @ 2019 06 06, 15:16)
Ai, geriau papasakokit, kas kokius kondicionierius namie turit ir ju pliusus, minusus. Paprastas vedinimas nebeveiksmingas, namie karsta, galvoju kondiske statyt.

Matyt kartonkej gyveni tai karsta. Ar langai i pietus ir blogai suprojektuota.
Pas mane tai normaliai. Ispanijoje vienuose apartamentuose pastoviai apsistojam, tai ten irgi nera kondencionieriaus ir nekarsta. Tiesiogine saule i vidu nepatenka, aisku diena nelaikai langu atidaru.

Kondencionieriai yra stacionarrus o galima isigyti tik kambariui nesiojama tik kazkaip reikia oro ismetima sukombinuot, nes siluma turi kazkaip isoren iseiti

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo IDOMUCIA: 06 birželio 2019 - 22:36
QUOTE(-burbanti- @ 2019 06 06, 21:46)
Cambala a cambala,  ką šiandien laižysi -  vyną ar alų?

Laizau pirrstais samsung. Zr patogu
Savaitgali vynas bus. Vokieciu g - ej.. Tu apsimelavus parse - nepageidaujama.
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2019 06 06, 23:40)
Laizau pirrstais samsung. Zr patogu
Savaitgali vynas bus. Vokieciu g - ej.. Tu apsimelavus parse - nepageidaujama.

Alchaškė
Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2019 06 06, 22:42)
Alchaškė

Parodziau tavo tikra kiaules - sociopates charia.

Adresiukas - sm / bendraminciai / Varnu troba.

Esi istvirkusi/ neda*ista emigrante.
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2019 06 06, 23:56)
Parodziau tavo tikra kiaules - sociopates charia.

Adresiukas - sm / bendraminciai / Varnu troba.

Esi istvirkusi/ neda*ista emigrante.

Alkoholikė
Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2019 06 06, 23:35)
Matyt kartonkej gyveni tai karsta. Ar langai i pietus ir blogai suprojektuota.
Pas mane tai normaliai. Ispanijoje vienuose apartamentuose pastoviai apsistojam, tai ten irgi nera kondencionieriaus ir nekarsta. Tiesiogine saule i vidu nepatenka, aisku diena nelaikai langu atidaru.

Kondencionieriai yra stacionarrus o galima isigyti tik kambariui nesiojama  tik kazkaip reikia oro ismetima sukombinuot, nes siluma turi kazkaip isoren iseiti

Kiek jau cia daug pas mus tokiu, kur saule tiesiogiai nepatenka? Visur patenka. Nebent langai i siaure. Esu tokiam gyvenus, tai apsaugok viespatie, kaip vampyrams, saule atsisukdavo i langus tik pries pat saulelydi.
Atsakyti

Kiek jau čia pas mus tų saulėtų dienų?Tik saulė pašvietė, tuoj rėkia,kad karšta, viskas kepa.Kitą savaitę žada atvėsimą,vėl rėks visi, kad šalta.Kaip ir mūsų ūkininkai, dar negirdėjau,kad džiaugtųsi gerais metais, vis randa dėl ko padejuoti.Kaip žiūriu, trydukų tauta pasidarėme.

Medžiai tikrai pavėsį teikia, ypač jei yra didelių medžių.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lisitėja2: 07 birželio 2019 - 07:54