Įkraunama...
Įkraunama...

Tęsinys: kur rasti vyrą, kai tau... O ką, jei...

QUOTE(Monteverte @ 2019 06 06, 14:47)
kaip? gi jis nuo manęs bėgo ir bėgo, palikdavo biggrin.gif
o vat taviškis, tai grynas ištvirkėlis unsure.gif vargšė tu 4u.gif

Cia tu pradejai apie wc sneket, rasei kad nornalus/ nenormalus tevai veda/ nesiveda vaikus i wc.
Tai as ir parasiau, kad musu vaiku niekas nemete, priziurejo, saugojo, jei jau kazkur svetimoj vietoj ejo i wc( nu ziuriu tau aktualu, nes matomai ten tave tvirkino) , tai man pvz liepe niekur neeit ir stovet salia duru.

Esi Gamtos klaida ir tiek.
Atsakyti

kaip? gi jis nuo manęs bėgo ir bėgo, palikdavo biggrin.gif
o vat taviškis, tai grynas ištvirkėlis unsure.gifvargšė tu 4u.gif
Papildyta:
pritariu, mums irgi nereikia

o pas cambalinę vėl bėda, net medžiai su krūmais jos išsižadėjo, ir tie ją svilina biggrin.gif

:lol: 

su jos skoniu jauciu pas ja medziu nera, plastikinis kiciskas interjeras ir plastikine zolyte :) 

Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2019 06 06, 15:53)
Cia tu pradejai apie wc sneket, rasei kad nornalus/ nenormalus tevai veda/ nesiveda vaikus i wc.
Tai as ir parasiau, kad musu vaiku niekas nemete, priziurejo, saugojo, jei jau kazkur svetimoj vietoj ejo i wc( nu ziuriu tau aktualu, nes matomai ten tave tvirkino) , tai man pvz liepe niekur neeit ir stovet salia duru.

Esi Gamtos klaida ir tiek.

o tu pradėjai apie tėvų pabėgimus rašinėti, iškrypėliškai skaitei žinutes, tai ką dabar?
nemeluok, vėl meluoji. Ne už wc durų stovėdavot, o eidavot kartu, buvot pririšti prie tėvuko kojos, kad bet kada jus pasiektų ir valdytų kaip šuniukius 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(lutuke123 @ 2019 06 06, 15:55)
su jos skoniu jauciu pas ja medziu nera, plastikinis kiciskas interjeras ir plastikine zolyte smile.gif </p>

taip, bet dar pamniršai, kad viduryje stovi šeicho statula!
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2019 06 06, 14:58)
o tu pradėjai apie tėvų pabėgimus rašinėti, iškrypėliškai skaitei žinutes, tai ką dabar?

As tik priminiau tau ka tu rasei apie savo tevus. O kad vaikystej pas tave iskrypimo trauma buvo, tai ir pati rasei - slykstejaisi moteru pirti senom, storom, nukarusiais papais ir sudziuvusiomis moterimis, ko pasekoje trauma visam gyvenimui - moreru pirty maudais su maudomu.
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2019 06 06, 16:03)
As tik priminiau tau ka tu rasei apie savo tevus.  O kad vaikystej pas tave iskrypimo trauma buvo, tai ir pati rasei -  slykstejaisi moteru pirti senom, storom, nukarusiais papais  ir sudziuvusiomis moterimis, ko pasekoje trauma visam gyvenimui - moreru pirty maudais su maudomu.

O tu tokiomis grožiesi? Atatai, tiesiog žiūri nuo vaikystės iki dabar ir net seilė tįsta kokios jos gražios? wub.gif Nu smagu tau 4u.gif Kaži ką į tokį grožėjimąsi psichaitras tau sako? Nesipasakojai?
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2019 06 06, 15:32)
Kin man idomu pasidare, ar tu pasiemei kur vaikuti, jo mama nenori jo atsiimti, jis niekam nereikalingas ar tu tik laikina globeja?

O kondicionieriai nesveika,  daznai seragam su jais, su tuo salto oro putimu, ten ir bakterijos veisiasi smile.gif Geriau name gyventi, pasistatyti normaliai, tureti salia soda, kuris duoda vesuma ir t.t.....

Po ivaikinimo atsiimti nebegali.
Kobdicionierius pigiau nei namas biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2019 06 06, 15:09)
O tu tokiomis grožiesi? Atatai, tiesiog žiūri nuo vaikystės iki dabar ir net seilė tįsta kokios jos gražios? wub.gif Nu smagu tau 4u.gif Kaži ką į tokį grožėjimąsi psichaitras tau sako? Nesipasakojai?

Man vienodai kaip atrodo senos, man svetimos moteriskes. Senas zmogus yra tiesiog senas ir kunas jo neikaip negali atrodyt kaip pas 18 ikinii.
Ir tu busi sena, gi nezinai, gal tau tavo papus amputuos, o gal jie nutys iki zemes...
Todel saipytis, baisetia is senatves yra labai kvaila.
Pokalbi su beprote sociopate baigiau. Nesik temos.
Papildyta:
-------
Juokas is forumo gluses - ant tiek deklaruoja tas sveika, anas ne, kondicionierius nesveika, bet kai pati dienu dienas nuo kompo nenueina ir peza istisai paklodes - tai cia nieko, sveika bigsmile.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2019 06 06, 16:25)
Man vienodai kaip atrodo senos, man svetimos moteriskes. Senas zmogus yra tiesiog senas ir kunas jo neikaip negali atrodyt kaip pas 18 ikinii.
Ir  tu busi sena, gi nezinai, gal tau tavo papus amputuos, o gal jie nutys iki zemes...
Todel saipytis, baisetia is senatves yra labai kvaila.
Pokalbi su beprote sociopate  baigiau. Nesik temos.
Papildyta:
-------
Juokas is forumo gluses - ant tiek deklaruoja tas sveika, anas ne, kondicionierius nesveika, bet kai pati dienu dienas nuo kompo nenueina ir peza istisai paklodes - tai cia nieko, sveika bigsmile.gif  biggrin.gif

kas kur šaiposi? kas kur baisis? tu viena man regis. Aš tik parašiau, kad man, kaip vaikui, tai nebuvo pats gražiausias vaizdas, kai kokia moteriškė atsistoja, atsigręžia į žmones, prasižergia ir trina tą savo vietą kelias minutes. Nu jei kam tas labai gražu, tai prašau, visokių gi iškrypėlių yra 4u.gif O aš buvau tik mažas vaikutis, kuriam tas nepasirodė gražu. Priminsiu, kiti vaikai iš viso klykdavo, rėkdavo, ypač berniukai, nes mažus berniukus mamos atsivesdavo kartu. Kaip šiandien pamenu. O aš ką, visada stipresnės psichikos buvau smile.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Monteverte: 06 birželio 2019 - 15:33
QUOTE(Monteverte @ 2019 06 06, 15:32)
kai kokia moteriškė atsistoja, atsigręžia į žmones, prasižergia ir trina tą savo vietą kelias minutes. Nu jei kam tas labai gražu, tai prašau, visokių gi iškrypėlių yra 4u.gif O aš buvau tik mažas vaikutis, kuriam tas nepasirodė gražu. Priminsiu, kiti vaikai iš viso klykdavo, rėkdavo, ypač berniukai, nes mažus berniukus mamos atsivesdavo kartu. Kaip šiandien pamenu. O aš ką, visada stipresnės psichikos buvau smile.gif  4u.gif

Nezinau nezinau...😂😂😂siaip tai reikejo tiesiog savo reikalais uzsiimti, o ne tu moteriskiu putes apziurinet...
Vaikeliuk, vaikai pirti klykdavo ne is baisejimosi tom moteriskem, o del to, kad juos muilindavo su ragoze, gal net su vanta pavanidavo ir pildavo vandeni ant ju, kuris budavo gan kontrastingas.
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2019 06 06, 16:46)
Nezinau nezinau...😂😂😂siaip tai reikejo tiesiog savo reikalais uzsiimti, o ne tu moteriskiu putes apziurinet...
Vaikeliuk, vaikai pirti klykdavo ne is baisejimosi tom moteriskem, o del to, kad juos muilindavo su ragoze, gal net su vanta pavanidavo ir pildavo vandeni ant ju, kuris budavo gan kontrastingas.

Aha, tu geriau žinai kaip mano pirtyje buvo, visažinė, su rutuliu klausyk, ai ai biggrin.gif
O tiesa tokia, kad mažiukai vaikai vieni nesiprausia (tu gal visgi vaiko neturi, jei nerauki?). Jie ateian su mamom, o mamos irgi žmonės, irgi turi nusiprausti. Tai kai mamos prausiasi, vaikai tiesiog bliūduose sėdėjo. Jei ir turėjo ten kokią antytę kria-kria, nu tai kiek į ją žiūrėsi? Natūralu, kad ima aplink dairytis, o aplink senos bobos biggrin.gif Ir niekas tuo metu jų neragažindavo ir jokio vandens ant jų nepylė.
Pas tave toks nesupratingumo laipsnis, kad baisu. Įsivaizduoju kaip tau sunku gyventi 4u.gif o artimieji kokie vargšai...
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2019 06 06, 15:57)
Aha, tu geriau žinai kaip mano pirtyje buvo, visažinė, su rutuliu klausyk, ai ai biggrin.gif
O tiesa tokia, kad mažiukai vaikai vieni nesiprausia (tu gal visgi vaiko neturi, jei nerauki?). Jie ateian su mamom, o mamos irgi žmonės, irgi turi nusiprausti. Tai kai mamos prausiasi, vaikai tiesiog bliūduose sėdėjo. Jei ir turėjo ten kokią antytę kria-kria, nu tai kiek į ją žiūrėsi? Natūralu, kad ima aplink dairytis, o aplink senos bobos biggrin.gif Ir niekas tuo metu jų neragažindavo ir jokio vandens ant jų nepylė.

Tavo pirtis cia kur tokia, kad cia kazkokie bliudai su kria kria antytem ? Valdiska, nu nes senos visos eidavo i ja. Cia kuriais metais, amzinai jOAuna tu? biggrin.gif
Ne veltui sovietines lentynas atsimeni.
Ai, nu tai visi vaikai pirty rekdavo is siaubo, pamate tas senas moteriskes?
😂😂😂

Auu, ar cia yra dar zmoniu, kuriems vaikystej buvo panasiai kaip montevrtei, o gal dar baisiau - rekdavo is siaubo? blink.gif
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2019 06 06, 17:11)
Tavo pirtis cia kur tokia, kad cia kazkokie bliudai su kria kria antytem ? Valdiska, nu nes senos visos eidavo i ja.  Cia kuriais metais, amzinai jOAuna tu? biggrin.gif
Ne veltui sovietines lentynas atsimeni.
Ai, nu tai visi vaikai pirty rekdavo is siaubo, pamate  tas senas moteriskes?
😂😂😂

Auu, ar cia yra  dar zmoniu, kuriems vaikystej buvo panasiai kaip montevrtei, o gal dar baisiau - rekdavo is siaubo?  blink.gif

oi, ta pirtis dar ilgai dirbo, net ir prie nepriklausomybės. So? biggrin.gif
Klausyk, kada tavo siaubo filmas išeina jau? Nu tokio talento iššvaistyti nevalia 4u.gif siaubo biggrin.gif

o antyčių kriakria ir dabar pardavime yra, populiaru nuo senų laikų biggrin.gif https://www.assorti....men/?item=23075

vargšė kriminalistiką, tokį talentą prarado biggrin.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Monteverte: 06 birželio 2019 - 16:18